Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A současně si připomněl něco z historie, což mě obvykle inspiruje k dalšímu pročítání tématu.

0 0
možnosti

Konečně jsem pochopil ten protisparťanský pokřik.

1 0
možnosti

M51i35r27e73k 27Ř48í40h84a

7. 8. 2020 19:24

To, že v těch dobách byla homosexualita vnímáná jako něco normálního se netýkalo je Sparty autore. A že by to všichni provozovali, je spíš vaše zbožné přání než fakt. Taky ve Spartě zabíjeli nedochůdčata a tak podobně. K tomu se vracet nechceme a nebudeme to adorovat, že. Nikdo homoisexuálům neupírá jejich orientaci, ale slovy jednoho z nich co znám "Nemám potřebu všem ukazovat zadek a penis - Prague Pride je srocení podivných exibicionistů". Já osobně taky nepůjdu do pochodu který bude "vyřvávat o tom co dělá v noci a podobně".

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, máte pravdu, že je blog zjednodušený... ano, je to blog. Neméně zjednodušený názor máte ovšem i na PP... a ano, je to názor. Díky za návštěvu.

3 0
možnosti

Filipe, byla jsem tu, ale...no nic.

Hezký víkend ti přeju.

1 0
možnosti
Foto

:-)Pěkný víkend i Tobě Marie

1 0
možnosti

Diskusia na túto tému, ako vždy, pobavila. R^R^R^R^R^

1 0
možnosti
Foto

Někdy je to trochu smutný humor, no :-)

0 0
možnosti

Jo. A z jejich velké lásky se narodili Adam a Eva.

1 0
možnosti
Foto

Pane kolego, nejprve navštivte wikipedii:

" Leónidás se pak oženil s Kleomenovou dcerou Gorgó, jež mu porodila syna Pleistarcha." ;-D

1 0
možnosti
Foto

No, nato nemusím ani chodit na Wikipedii :-) , od určitého věku to bylo přímo vyžadováno založit rodinu. Homosexuální vztahy v armádě jak v blogu píšu podle našich měřítek to jistě nejsou. Nicméně pocit, že vedle mě stojí víc než spolubojovník, či bratr byl jedním ze základních kamenů jejich bojové techniky spoléhající na falangu. Tato formace byla vždy tak silná, jako její nejslabší článek.

1 0
možnosti

Dovolím si malou odbočku.....Sparťanům to zůstalo do dnešních dní. Zdraví Ostrava.:-)

2 1
možnosti

P77e14t68r 50K98u37h36n

8. 8. 2020 6:33

Ja su hornik, kdo je vic. Zdraví Praha.:-)

0 0
možnosti

J33a51n 94L18u71t69i94c

7. 8. 2020 10:53

Jaká náhoda-najdu tady včera blog o LGBT-tedy deviantech, a pak totéž na rádiu Plus, dokonce celý rozhovor s organizátorkou té hnusárny. Vracovský se zachoval soudružsky,hned mne vymazal a to včetně mých výtek o chybné češtině těch úchylných.

Pan prezident má pravdu-novináři jsou póvl a k nim přibývají i blogaři (někteří/některé).

2 8
možnosti
Foto

Pan Vracovsky nikoho nemaze, nikdy... To nechává takové šedé pruhy. Nejspíš jste psal něco, co přesáhl slušnou diskuzi v očích redakce. Já nemazu nikdy ne proto, že bych si nemyslel totéž, ale jsem příznivcem toho, že svým projevem se každý prezentuje sám za sebe.

5 0
možnosti

to je dedukce jak rybí noha :-/ano, ta bitva stejně jako třeba poitiers či vídeň zabránila proniknutí asie do evropy .. ovšem sparťani nebyli žádní homosexuálové .. to by vyhynuli :-P

1 0
možnosti

to nie je také isté. Definícia homosexuality a heterosexuality je nová a európska vec, stará možno tak sto rokov z obdobia freuda a puritánstva/viktoriánskych časov. Pozrite si čo sa dialo napríklad v Japonsku až do prvých stykov so západom a ako budhizmus a konfucianizmus ovplyvňoval pohľad na ženy. Muži mali ženy na plodenie detí a mužov na romantické / milostné vzťahy. Nájdite si okolnosti vzniku prvého historicky známeho románu na svete "Príbeh princa Genšiho - Genši Monogatari". Takže tipujem že v Grécku to bolo podobné. Tiež mali ekvivalent Uke / Seme. Tipujem že týmto sa Vám Okamura nepochváli.

1 0
možnosti
  • Počet článků 643
  • Celková karma 25,88
  • Průměrná čtenost 2150x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik