Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tady nastává klasický problém. Jak řekl Werich, když se člověk více jak 30 vteřin hádá s blbcem, hádají se dva blbci. To samé je to s extremisty. Když se člověká dohaduje s extrémistou, je tlačen do druhého tábora. Navíc média potřebují emoce, tudíž je pro ně nejlepší hádka dvou extrémistů.

Homosexualita je úplně normální věc. Je to deviace, ale není to nic proti přírodě. Něco jako zrzavé vlasy či velké, odstávající uši. Nechci mít ani odstávající uši, ani být zrzek, ale není to nic, co by mě vylučovalo ze společnosti.

Co se vojska týká. Je potřeba si uvědomit, že čistí heterosexuálové jsou menšina. Významná, ale menšina. Dobře to ukazuje graf v tomto článku. Většina z nás jsou větší či menší míře bisexuálové. Takže v tom vojsku to mohlo fungovat velice slušně, ale zhruba 30-40 % z nich se pravděpodobně hrátek moc neúčastnilo.

https://www.google.com/url?sa=i&url=http%3A%2F%2Fwww.004.cz%2Fsexualni-chovani&psig=AOvVaw2MhmOHHiDAIzYsoPyEtkZC&ust=1596788170032000&source=images&cd=vfe&ved=0CAIQjRxqFwoTCPDMl9ORhusCFQAAAAAdAAAAABAK

0 1
možnosti
Foto

Díky za návštěvu i komentář...

0 0
možnosti
MV

jj, ale tohle si ty "rvouni" proti vsemu, co jim kdo nakuka, neuvedomuji - nebo spis - nechteji to vedet

dekuju, Filipe

3 2
možnosti
Foto

Není zač Marku... jí tohle chtěl chtěl napsat každoročně, ale počkat na to kulaté výročí bylo lákavé. Díky za návštěvu.

0 0
možnosti
JM

Já bych tedy řekl, že základy tradiční Evropy je třeba hledat v Athénách a jejich demokracii, nikoli v despotické Spartě.

8 0
možnosti
Foto

A která forma vlády v Evropě po většinu času převládala?

0 0
možnosti
ES

Velmi zjednodušujete. Zkuste si přečíst (Platón, Xenofón, Lúkiános, Hérodotos - ať to máme z různých žánrů), jaký byl ve starém Řecku pohled na sexualitu.

1 0
možnosti
Foto

Dpobrý den, jistě je to zjednodušené, dokonce s notnou dávkou nadsázky, na meritu věci ani zámeru s kterým byl blog napsán to nemění ani písmenko.

3 0
možnosti
ND

Ať už to bylo jak to bylo, já jsem tolerantní ke všem skupinám, které jsou tolerantní k ostatním, ale také jsem zastáncem tradičních hodnot. Máma, táta, děti.

Myslím si, že v mém věku je to tak v pořádku.

7 0
možnosti
Foto

Naďo, tolerance je to správné slovo. Mě taky neláká jít na Prague Pride, ale proč se proti tomu vymezovat? A sňatky homosexuálů... u heterosexuálů taky není podmínkou reprodukční schopnost páru. Pokud po nich někdo touží, za sebe říkám ano. Nikoho z nás to neohrožuje. Jinak provokativně psáno, ale ten základ je pravda, jak důležitost bitvy u Thermopyl, tak řízený sex mezi muži při výchově Spartských vojáků.

3 3
možnosti
Foto

Ale homosexuálové nemají zdání, o jaké štěstí, napětí a vzrušení přicházejí, při dělání dětí pod jednou přikrývkou.

0 0
možnosti
Foto

Zdravím, jste si jist, že jste tu dobře?

3 0
možnosti
JK

J70a21n 26K17o83z30á82k

6. 8. 2020 0:00

A víte, že větší hloupost jsem už dlouho nečetl. Ti chlapci byli odebíráni homosexuálním párům? Vždyť už přestáváte přemýšlet. Začínáte mi připomínat pana Valíčka, když tady před několika lety psal o svém seznamování s ženami, aby se časem přiznal, že je teplej.

2 2
možnosti
Foto

Dobrý den, no já Vás nakonec budu muset zklamat, jsem heterosexuál.

1 0
možnosti
PB

Začínáte měknout, Filipe. Což o to, tam dole my všichni po padesátce, ale vy nahoře, v hlavě. Tohle je blog hodný Hornera.

2 5
možnosti
Foto

Dobrý den Petře, díky za návštěvu i komentář..

1 0
možnosti
LC

Nějak mně z toho blogu vychází, že homosexualitě se dá "naučit". Pak by se také zřejmě dalo jí odnaučit. Nebo to je jen jednosměrná záležitost?

17 1
možnosti
Foto

Dobrý den, nic takového v blogu nestojí, díky za návštěvu.

3 0
možnosti
JK

Zdravím. Ono celé dějiny Starého Řecka jsou plné vztahů muže s mužem. Ne snad, že by tam bylo více homosexuálů, ale bylo společensky příhodné, aby výše postavený muž byl obklopen skupinou věrných přátel, z kterých měl jeden výsadní postavení a často se stával i milencem, protože možnosti kontaktů s ženami na stejné společenské úrovni byly v té době značně omezené. Nejznámější příklad byl asi Alexander Veliký. Jinak za článek samozřejmě karma, ale místním zastáncům ,,tradiční rodiny" se asi moc nezavděčíte.;-D

6 0
možnosti
Foto

Díky... Když těch tradičních hodnot dneska bylo tolik, že jsem prostě musel;-D, no a takové výročí za dveřmi jsem nemohl nechat jen tak...

2 0
možnosti
  • Počet článků 648
  • Celková karma 25,57
  • Průměrná čtenost 2134x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik