Neděle 29. března 2020, svátek má Taťána
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Neděle 29. března 2020 Taťána
Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

B59o94h20u12n48k92a 61J85a95k59u38b41c68o31v84á 5808346466485

Ještě nikdy mi nikdo "výtvarný talíř" nenaservíroval, tak nevím.

Ale třeba se mi jednou povede ochutnat nebo se z dali dívat a utirat si sliny ;-D

+2/0
doporučit
27.2.2020 18:49

M95a76r93i81e 89Š21í80p46k34o34v80á 5352492494507

Mě se ty "výtvarné" talíře líbí na podívání...ale prostě řízek je řízek!;-D

Ale člověk má zkusit všechno. Aspoň jednou...aby věděl.

+2/0
doporučit
27.2.2020 17:59

P82e84t31r 59B44u65r19i32a93n 4141726744198

Karma.

Jednou dostala moje žena voucher na ubytování v botelu v Praze. Součástí bylo také gurmánské menu, což bylo tématem celého pobytu. Z věcí, které neumím vyslovit, si pamatuji jen polívku ze slávek.

Nikdy jsem nejedl tolik hnusů pohromadě a neměl po večeři takový hlad, jako tam.

+1/0
doporučit
28.2.2020 15:23

H77o11r45s34t 27A52n81t42o62n 27H26a30s57l80b80a49u70e34r 3578154296806

Od Felixe bych se nechal obsluhovat i kdybych odešel hladový, ale zato ukojený R^:-)

+1/0
doporučit
28.2.2020 12:37

M44a97r48e24k 87T61r21i83z58u95l17j17a70k 8250566787897

Souhlas, nemám nic proti, Filipe R^:-)R^

Nemusím každý den, to vůbec, ale občas je to fajn

+1/0
doporučit
27.2.2020 19:22

M24a31r96t10i52n68a 42M27o45u61d51r22á 7640113506609

"Výtvarným talířům" fandím, ovšem jejich tvůrci nesmějí zapomínat na to, že jídlo má také zasytit, byť ne určitě ne "do bezvědomí". Jestliže se ocitnu v hotelu, kde "výtvarno" za nadstandardní ceny povýšili nad skutečné potřeby lidí vracejících se z túr, přičemž v širokém okolí není absolutně žádná možnost se najíst čehokoliv jiného než nabízí hotelová, navíc nijak zvlášť pestrá kuchyně, pozitivní recenzi opravdu nenapíši. Najdou se prostě tací, kteří tento trend zneužívají.

+1/0
doporučit
27.2.2020 18:26

J71o81s63e89f 29P14r67o53u11z16a 3414705601737

“Pinzetové vaření”, “marinovaný mech”, “dobře odvařené jídlo”, to jsou krásné výrazy. Jinak souhlasím, že je třeba si najít nějakou restauraci na radost a tam si, když peněženka za čas dovolí, zajít na nějakou ňamku. Škoda, že v mých třech vytipovaných pražských gastrochýších se nedostanu pod tisíc či dva za jednu návštěvu. Takže opravdu zřídka, ale zase s velkým těšením. Vzácné má zůstat vzácné.

+1/0
doporučit
27.2.2020 18:24
Foto

J72a77n 55P76r77a25ž14á58k 4468967959550

R^Nezalezi jestli klasika, novinka nebo experiment, hlavne aby to bylo dobre:-P

+1/0
doporučit
27.2.2020 17:16
Foto

Š55á43r75k32a 17M83e52d16k29o63v84á 7964365336120

Jojo, taková kostka ve skluzu, to je bašta.;-D

A super video, miluju Holzmanna.R^

+1/0
doporučit
27.2.2020 16:35

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz