Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P25e90t98r 28B71u82r37i41a17n

28. 2. 2020 15:23

Karma.

Jednou dostala moje žena voucher na ubytování v botelu v Praze. Součástí bylo také gurmánské menu, což bylo tématem celého pobytu. Z věcí, které neumím vyslovit, si pamatuji jen polívku ze slávek.

Nikdy jsem nejedl tolik hnusů pohromadě a neměl po večeři takový hlad, jako tam.

1 0
možnosti
Foto

Degustačního menu se obvykle nepřejíte.:-)

Jednou jsme byli na Týdnu francouzské kuchyně. A polévka v tom hotelu byla z jedlých kaštanů. Nic podobného jsem nikdy nejedla. Neříkám, že bych se po ní mohla utlouct, ale byla dobrá.. I když zvláštní.

Po celém menu (5 chodů a zakončovalo se Creme brulee) jsem byla příjemně sytá. Ale ne přejedená k prasknutí.:-)

1 0
možnosti
Foto

Od Felixe bych se nechal obsluhovat i kdybych odešel hladový, ale zato ukojený R^:-)

1 0
možnosti
Foto

Jeje, jeho humor miluju , díky za návštěvu :-)

0 0
možnosti
Foto

Souhlas, nemám nic proti, Filipe R^:-)R^

Nemusím každý den, to vůbec, ale občas je to fajn

1 0
možnosti
Foto

Jasně. Díky Vám za zastavení a palce Marku.:-)

1 0
možnosti
Foto

Ještě nikdy mi nikdo "výtvarný talíř" nenaservíroval, tak nevím.

Ale třeba se mi jednou povede ochutnat nebo se z dali dívat a utirat si sliny ;-D

2 0
možnosti
Foto

Určitě :-), díky za zastavení :)

1 0
možnosti
Foto

"Výtvarným talířům" fandím, ovšem jejich tvůrci nesmějí zapomínat na to, že jídlo má také zasytit, byť ne určitě ne "do bezvědomí". Jestliže se ocitnu v hotelu, kde "výtvarno" za nadstandardní ceny povýšili nad skutečné potřeby lidí vracejících se z túr, přičemž v širokém okolí není absolutně žádná možnost se najíst čehokoliv jiného než nabízí hotelová, navíc nijak zvlášť pestrá kuchyně, pozitivní recenzi opravdu nenapíši. Najdou se prostě tací, kteří tento trend zneužívají.

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, o tom žádná. Spousta provozovatelů má zasadní problém s tím, že poskytují trochu jinou službu než odpovídá místu. Ale co Vám budu povídat, já se vždy těším někam na místa jako jsou mé oblíbené Korutany, kde jak víte, to mají v hlavě mnohem líp srovnané v tomhle ohledu.Díky za návštěvu.

0 0
možnosti
JP

“Pinzetové vaření”, “marinovaný mech”, “dobře odvařené jídlo”, to jsou krásné výrazy. Jinak souhlasím, že je třeba si najít nějakou restauraci na radost a tam si, když peněženka za čas dovolí, zajít na nějakou ňamku. Škoda, že v mých třech vytipovaných pražských gastrochýších se nedostanu pod tisíc či dva za jednu návštěvu. Takže opravdu zřídka, ale zase s velkým těšením. Vzácné má zůstat vzácné.

1 0
možnosti
Foto

Díky za návštěvu i příznivý komentář :-)

0 0
možnosti

Mě se ty "výtvarné" talíře líbí na podívání...ale prostě řízek je řízek!;-D

Ale člověk má zkusit všechno. Aspoň jednou...aby věděl.

2 0
možnosti
Foto

Maruško, když trefíte dobrého kuchaře, i ten umělecký talíř je zážitek... ovšem, řízek, je jediné jídlo, které se mě nikdy nepřejedlo, to je fakt ;-D, díky za návštěvu :-)

1 0
možnosti
Foto

R^Nezalezi jestli klasika, novinka nebo experiment, hlavne aby to bylo dobre:-P

1 0
možnosti
Foto

Jojo, taková kostka ve skluzu, to je bašta.;-D

A super video, miluju Holzmanna.R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 641
  • Celková karma 26,40
  • Průměrná čtenost 2157x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik