Diskuse
Den, kdy pijí amatéři....
Děkujeme za pochopení.
J36i11ř13í 59J18u20r60č66á94k
Konečně blog po mojí chuti! 😅😅 To víte, my co pijeme slivovicu po kýbloch a do toho si práskáme rachejtle a dělobuchy vedle stád divokých koní bysme bez toho na Silvestra nepřežili ani do oběda. 😉
Já měl v tomto směru jak prudce rizikové povolání, tak koníčka. Dělal jsem na stavbě a hrál fotbal. Co vám budu vykládat... 🙃🙂🙃
H36o50r33s69t 92A22n22t11o68n 77H22a54s56l36b55a48u44e17r
V Německu říkají při potkání GUTEN RUTSCH, tak přeji dobrý klouzanec do roku 24!
M90a59r10t59i79n 89F24a97l48t64ý36n
Jakže to bylo?
"Alkohol v malých dávkách, neškodí v jakémkoli množství."
Hezkého Silvestra... aneb jak je důležité míti Filipa.
J64a30n 34Š77i94k
Alkohol výjimečně a na chuť, to se u nás nosí málo. Na sebevědomí nebo pro dobrou náladu to si dokážu i bez chlastu. Takže jsem vlastně profesionál Krásný nový rok Vám přeji
P68e75t32r 40Š33i47n60d14e80l26á35ř
Bacha, bacha, neboť "Člověk neví dne, ani hodiny, kdy mu službu vypoví ledviny!!".
J44a49n98a 18M88e56l35i69š91o37v13á
Ja alkohol piť neviem, bolela by ma hlava, tak občas na dovolenke kôli aklimatizácii slovenský mok - slivovicu a nejaké dobré gruzínske víno pri dobrom jedle, ja slovensku štatistiky kazím pekného silvestra a štastný nový rok
T61o97m40á73š 39V80o83d73v31á51ř28k29a
Jsem poloprofesionál.
Dělám si výpalky sám sobě. Tedy - ovoce umyté a očištěné po správné délce pobytu v bečce. Poté vypálení v lihovaru, kde mne již znají a nešidí. Dělám na 53% (jako ten sedmý pověstný schod)
Poté uložení výpalku na tři a více let do dubového sudu. A poté - nádherná, voňavá esence přírody, která nepálí a neštípe v ústech. ale dodává báječné teplo v útrobách, laskavě přispívá k rozptylu případných chmur. Pěkného Silvestra, Filipe.
P.S. Naše hra dostává kontury, od ledna už zkoušíme jevištní pohyb. Premiéra cca konec února- začátek března. To jen ad informandum.
J67i10ř52í 35J20i71r92o10u13d37e57k
Po osobní zkušenosti z dob pubertálních, kdy jsem se po jabčáku z honosným názvem Portáš zboural až absolut, mně leccos v paměti utkvělo dodnes. M.j. i toto: KDYŽ UŽ SI ,,NĚCO" dám, tak proto, abych se povznesl, nikoli proto, abych upadl. A tak nejsem ani z těch, co se těší až vystřízliví, jak se zas pěkně vožerou. Ani ve společnosti, ani sólo. A díky kamarádovi z dětství, následně absoloventa hotel. školy, jsem měl možnost nahlédnout i tam, kde je autor profík
P92e78t74r 53B17u89r32i15a34n
Jsme už tři dny na chatě na Jižní Moravě a máme s sebou i bečku. Teď půjdeme na výšlap a pak se tou bečkou "prokoušeme" do Nového roku. Pěkné čtení
- Počet článků 650
- Celková karma 25,01
- Průměrná čtenost 2127x
Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...