Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Konečně blog po mojí chuti! 😅😅 To víte, my co pijeme slivovicu po kýbloch a do toho si práskáme rachejtle a dělobuchy vedle stád divokých koní bysme bez toho na Silvestra nepřežili ani do oběda. 😉

Já měl v tomto směru jak prudce rizikové povolání, tak koníčka. Dělal jsem na stavbě a hrál fotbal. Co vám budu vykládat... 🙃🙂🙃

2 0
možnosti
Foto

V Německu říkají při potkání GUTEN RUTSCH, tak přeji dobrý klouzanec do roku 24!

3 0
možnosti
Foto

Jakže to bylo?

"Alkohol v malých dávkách, neškodí v jakémkoli množství."

Hezkého Silvestra... aneb jak je důležité míti Filipa.

2 0
možnosti
Foto

Pěkné dny po celý rok :)

0 0
možnosti
Foto

J64a30n 34Š77i94k

31. 12. 2023 11:27

Alkohol výjimečně a na chuť, to se u nás nosí málo. Na sebevědomí nebo pro dobrou náladu to si dokážu i bez chlastu. Takže jsem vlastně profesionál Krásný nový rok Vám přeji

2 0
možnosti
Foto

Díky a přání rád opětuji ...

0 0
možnosti
Foto

Bacha, bacha, neboť "Člověk neví dne, ani hodiny, kdy mu službu vypoví ledviny!!".

1 0
možnosti
Foto

J86i67ř28í 42K39i52n78d18l

31. 12. 2023 11:23

Piju jako vůl. Ten ví, kdy má dost.

1 0
možnosti
Foto

Tak tu neznám, a je super :)

0 0
možnosti
Foto

Ja alkohol piť neviem, bolela by ma hlava, tak občas na dovolenke kôli aklimatizácii slovenský mok - slivovicu a nejaké dobré gruzínske víno pri dobrom jedle, ja slovensku štatistiky kazím pekného silvestra a štastný nový rok

1 0
možnosti
Foto

Jsem poloprofesionál.

Dělám si výpalky sám sobě. Tedy - ovoce umyté a očištěné po správné délce pobytu v bečce. Poté vypálení v lihovaru, kde mne již znají a nešidí. Dělám na 53% (jako ten sedmý pověstný schod)

Poté uložení výpalku na tři a více let do dubového sudu. A poté - nádherná, voňavá esence přírody, která nepálí a neštípe v ústech. ale dodává báječné teplo v útrobách, laskavě přispívá k rozptylu případných chmur. Pěkného Silvestra, Filipe.

P.S. Naše hra dostává kontury, od ledna už zkoušíme jevištní pohyb. Premiéra cca konec února- začátek března. To jen ad informandum.

4 0
možnosti
Foto

Po osobní zkušenosti z dob pubertálních, kdy jsem se po jabčáku z honosným názvem Portáš zboural až absolut, mně leccos v paměti utkvělo dodnes. M.j. i toto: KDYŽ UŽ SI ,,NĚCO" dám, tak proto, abych se povznesl, nikoli proto, abych upadl. A tak nejsem ani z těch, co se těší až vystřízliví, jak se zas pěkně vožerou. Ani ve společnosti, ani sólo. A díky kamarádovi z dětství, následně absoloventa hotel. školy, jsem měl možnost nahlédnout i tam, kde je autor profík

2 0
možnosti
Foto

P92e78t74r 53B17u89r32i15a34n

31. 12. 2023 10:52

Jsme už tři dny na chatě na Jižní Moravě a máme s sebou i bečku. Teď půjdeme na výšlap a pak se tou bečkou "prokoušeme" do Nového roku. Pěkné čtení

3 0
možnosti
Foto

To zní výborně :) Díky...

1 0
možnosti
  • Počet článků 644
  • Celková karma 25,51
  • Průměrná čtenost 2147x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik