Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Moc to není o vaření. - Je to prostě TV show, producenti a dramaturgové dostanou lidi (účinkující) tam kam potřebují.

1 0
možnosti
Foto

To bez diskuze... Ač zdá se , že s letošním vítězem to pro ně byl oříšek :)

0 0
možnosti
Foto

Vítěz Martin byl vtipný, sympatický a zajímavý. Stejně tak jeho rozhovor na téma této show v prostoru X. Je dobře, že vyhrál i když typ byl, že to bude Betty, které porotci dost viditelně fandili. V MasterChefovi jsou samozřejmě věci, které jsou těžko uvěřitelné. Jako když se vaří z něčeho, co ten člověk nikdy neviděl, přesto vystřihne po několika vteřinách jídlo super de luxe nebo že vůbec všichni chrlí jeden recept za druhým rychlostí blesku a nikdy ani vteřinu nezaváhají, během minutky si k tomu nastřádají i suroviny na stůl,...hmmm. Skoro všichni všechno zvládají, dokonce i věci, co samotní porotci tvrdí, že by s tím měli problém. No prostě je to hra pro diváky. Ovšem Souboj na talíři je ještě o level jinde. Trapné přehrávané divadýlko, uječené, přisprostlé, příšerné. Výborné bylo letos Peče celé Slovensko, kde na sebe byli lidi příjemní, pomáhali si navzájem, byla tam pěkná a milá atmosféra. A přesto mělo velkou sledovanost!

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, no vidíte, mě souboj baví. Jinak samozřejmě mimo soutěžní dny účinkující trénují, své jistě odvede střih a režie. Ne každý se rád dívá na fotbal, další zase nemusí MasterChefa. Vlastně je to tak v pořádku a fajn.

2 0
možnosti
Foto

Reality show obecně nesleduji. V televizi sleduji hlavně sport a filmy. Co se týče jídla raději si zajdu někam ven na něco dobrého. Nedávno jsem byl v Brasileiru ve Slovanském domě a zítra večer se chystáme s přáteli do Brasileira k Zelené žábě. No a předtím se chci pokochat osvětlenými adventními trhy na Staromáku. Už se moc těším

0 0
možnosti
Foto

To u Zelené žáby je lepší

0 0
možnosti
MR

Na tomhle poradu me extrenme vadi ochutnavani uvarenych pokrmu. Protoze kdyz uvarim pokrm co se musi konzumovat teplej a ted tam stojim s talirem a mam pech, ze jdu posledni. Kdyz od prvni ochutnavky po posledni ubehne i 15 minut a to15 minut poradu coz muze byt v realu i 30 minut nataceni. Dost snizi kvalitu pripraveneho jidla. Takze v nekterych pripadech musi porota svoje hodnoceni tahat castecne z rukavu. Ale abych jen nehanej jako relax me to bavi.

0 0
možnosti
Foto

Přesně tak... když chci vidět kuchařskou soutěž, tři týdny byl Světový pohár ... Luxemburgh nabídl spoustu zajímavého. Tady přeci jde o relax, je to televizní zábava. Díky za vstup.

3 0
možnosti
Foto

Na tzv reality show se nedívám.

Nemají totiž s realitou nic společného.

6 0
možnosti
Foto

Dobrý den, díky za názor a zastavení.

0 0
možnosti
Foto

Můj favorit byl Ondra, ale Martin taky dobrýR^R^

2 0
možnosti
Foto

Šárko, super hráč do týmu. Vnímavej, šikovnej a navíc pokornej k názorům těch od kterých se má co učit....

1 0
možnosti
IL

I38v48a19n62a 91L47a72n47c13e

15. 12. 2022 11:24

I já jsem se dívala vsrpnu v Čechách na opakování MasterChefR^R^R^

1 0
možnosti
MV

Když už vybyde čas na tv, tak rozhodně žádný reality show, ale dobrej film, nebo koncert. Reality show kolem nas mám dost v průběhu každého dne.

4 0
možnosti
Foto

Díky za návštěvu...

0 0
možnosti
Foto

Zmíněná soutěž je názornou ukázkou, co celkem běžně "papkají" lepšolidé v Česku ze sorty horních deseti tisíc. ;-)

0 7
možnosti
JK

To je hloupost.

2 1
možnosti
PC

Dramatická hudba. Porota se tváří velmi vážně. Co se děje? Nic, jenom jim to nechutnalo. Ani to jim nevěřím. Asi to bylo ve scénáři. Vaření na posledním místě.

2 0
možnosti
  • Počet článků 644
  • Celková karma 24,92
  • Průměrná čtenost 2147x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik