Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

tore, těch lidí, kteří prolézají na SŠ a jsou zruční zas tak moc není. Pokud někdo nechce manuálně dělat, tak ho hnát na učnák je stejně zbytečné, nebo tu práci pak stejně nebude dělat.

0 0
možnosti

D42a67v82i72d 17V95l10k

21. 6. 2019 11:58

Karma FilipeR^

2 0
možnosti
Foto

Díky za nahlédnutí :)

0 0
možnosti

Dobrý job je státní správa (než se začne propouštět) - čím vyšší úřad tím lépe - dovolená v létě, víkendy volné vč svátků - o tom se Vám v gastru může jen zdát.

0 0
možnosti

Chcete pracovat v létě v zimě s rizikem úrazu? Máme tu zedníky v 50, co nemůžou na záda, co padají z lešení, pokrývače a klempíře co se nadřou a taky padají ze střech, truhláře bez prstů - podívejte se na statistiku prac úrazů a úmrtí - docela děs - nic z toho se Vám v klima kanclu nepřihodí.

0 0
možnosti
Foto

Nechci to zlehčovat, vůbec ne... Ale s takovouto argumentací by člověk nemohl ani vyjít z domu, a i kancelářská práce má vliv na záda, zrak a spoustu jiných chorob z ní plynoucí. Nevidím v tom nic, co by změnilo můj názor, že je lepší spokojenej řemeslník, než přežívající "kancelářský", který si navíc otrávil léta života, která mají být pro člověka nejlepší...

0 0
možnosti

No práce rukama sice nesmrdí, ale také o ty ruce můžete v práci přijít a po 50. už Vám to moc nefunguje a teď ještě ta robotizace - manuální profese budou nahrazeny stroji.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, píšu o řemesle, nikoli o práci u pásu, tam se ve spoustě oborů o robotizaci v dohledné době nebojím, lidský prvek v nich zůstane ještě dlouho nenahraditelný.

2 0
možnosti

Trefné, karma.

2 0
možnosti
  • Počet článků 643
  • Celková karma 25,75
  • Průměrná čtenost 2150x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik