Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Není ta hysterie poněkud přehnaná?

13 1
možnosti
Foto

Opravdu se Vám zdá blog hysterický ?

0 3
možnosti
Foto

Nejdřív mě napadlo, že když někomu vadí rumové aroma, tak že je to stejná blbost jako kdyby mu vadilo nealkoholické pivo. A pak jsem se v tom odkazu dočetl, to nealkoholické pivo skutečně někomu vadí. To by mě zajímalo, jaký nápoj považují za zdravější než nealkoholické pivo. Vždyť je do jediná věc, do které necpou cukr.

7 0
možnosti
OS

Když už se odvoláváte na tu naši Husákovskou nostalgii, vzpomeňte si na školní jídelnu, kde byl téměř každý den na pití tzv. expreso čaj, tedy čaj s rumovou příchutí. Alespoň v naší jídelně to tak bylo a nikdo se z toho nehroutil... Domnívám se, že se jedná o zcela marginální problém, který nafukují pouze novináři, kteří si vždy najdou nějakého nepřítele. Pokud už nutně musíme řešit, co je pro děti k pití vhodné a co ne, zaměřme se na to, co dětem může skutečně ublížit a to jsou různé energy drinky.

21 0
možnosti
IK

Jé, teď jte mi to připomněl. Dokonce se prodával sirup určený k přípravě toho čaje. Byl sladký a voňavý... Jak já ho milovala.

0 0
možnosti
Foto

No já nevím, punčové zákusky se také prodávají, a pokud se pamatuji, tak čokoláda Kofila také měla rumovou příchuť. O rumových pralinkách nemluvě.

10 0
možnosti
Foto

je to len príchuť, nie ako rum, ale to iste vieš, a ja kofilku mám rada aj gaštanku, mňam, kofolu nie, raz robili študenti sočku a skúšali čo všetko sa v nej dá rozpustiť...tak odvtedy ju nepijem, nostalgia za limonádkami v sáčku z detstva....

0 0
možnosti
Foto

Viděl jsem na Facebooku ofocený poutač před jednou hospodou, kde bylo křídou napsáno: "Pro děti do 6 let dnes rum zdarma!"

Dovedu si představit nějakého ochmelku, jak si tam přivede malého špunta objednává si "rum tady pro malého".

3 0
možnosti
Foto

Ale jen malý rum, samozřejmě.:-)

4 0
možnosti
MK

M95i61l92o86š 54K38a57f38k15a

3. 11. 2023 12:46

Vzpomínám si na televizní reportáž před několika lety, kde jeden pivovarník konstatoval, že se mladá generace odklání od pití piva a tak se pivovary rozhodly vyrábět "mírně alkoholické" limonády. Tomu říkám trefa do černého! A nevzpomínám si, že by to někdo kritizoval. (Bohužel). Co je proti tomu nějaká Kofola s rumovou esencí, která se běžně přidává i do vánočních špiček? Ani ty však nekazí mládež tak, jako novoroční Ruppertova roztančená reklama na vodku, která všechny přesvědčuje, že správná zábava je tam, kde je chlast.

11 0
možnosti
FK
MB

Otevřela se zajímavá a nebezpečná kauza. Kofola s příchutí rumu samozřejmě neskutečným způsobem přestřelila a za takovýto faul musí být po zásluze tvrdě potrestána likvidační pokutou, protože neregulovaný prodej kofoly s příchutí rumu je podraz na děti.

Ale králičí nora vede hlouběji. Zaveďme regulaci prodeje rumových pralinek. Nebo cukroví s rumem. Zakažme domácí i průmyslovou výrobu těchto velmi nebezpečných pochutin. V sázce jsou lidské životy.

Cukroví povolit jedině od certifikovaných subjektů, domácí výrobu striktně potírat a pachatele exemplárně trestat. Jinak démona alkoholismu nikdy nevymýtíme.

16 2
možnosti
JH

J41a10n 90H81u59t74a62ř

3. 11. 2023 13:31

To je ironie nebo to myslíte vážně ?

1 2
možnosti

Naprosto si dovolím nesouhlasit. Reklama chlastat rozhodně nikoho nenaučí a chuť kofoly taky ne. Všichni jistě vzpomínáme na "EXPESO" které mělo podobnou příchuť a nikdo se nad tím nepohoršoval.

1 1
možnosti

Jj, když se to zalilo horkou vodou, chutnalo to jako čaj s rumem.

3 0
možnosti
ZZ

Blog o ničem.

Tomu se říká :Uplést bič z ........ !!!

A soudruzi uličníci dávají autorovi samozřejmě zapravdu.

10 1
možnosti
Foto

J87a29n 33A18n73d80r93l41e

3. 11. 2023 13:24

a to vam neni lito casu cist a reagovat na blog o nicem

4 2
možnosti
  • Počet článků 650
  • Celková karma 25,01
  • Průměrná čtenost 2127x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik