Děkujeme za pochopení.
I46v76a 11D95o62l17a87n16s38k24á
Nektera z tech ocenenych jidel vypadaji jakoby je vytahli z odpadkoveho kose.
J94a46n83a 62M19e61l15i89š24o10v26á
Vďaka za svieži blog. Hneď by som si tie jedlá na tanieri dala-šikovní študenti.Pán Eichner je sympaťák. Jedálne lístky skvelé, zaujalo ma menu na oslavu Franca Jozefa-polievka ragut. Ten zvonček snáď mohol slúžiť na oznámenie platenia, na vidlicu sa mohlo niečo napichovať- možno mäso na nejaké ražniči a ten zaoblený šroubovák to tam má takú západku, netuším na čo, žeby na vykosťovanie, keď je ostrý? Tublatanka na záver je pecka.Krásny deň.
F63i13l93i67p 51V92r54a76c85o37v98s74k30ý
Díky za zastavení, v rámci Monarchie je to ikonická polévka původem z Maďarské kuchyně... odpovědi na hádanky jsou u pana Jiroudka :)
J75i59ř89í 33J62i56r45o17u24d87e26k
Co lahodí chuti i oku , k tomu snad už jen něco dost dobrého moku K ,,vercajku" v hádance nemohu nic dodat. Tam se musím podat
F68i30l19i11p 68V48r82a73c16o37v21s24k43ý
První "zvoneček" který se dával do mléka a když začínalo vařit zazvonil, takže se u něj nemuselo stát a hlídat.... Druhý předmět se namočil nejprve do rozpáleného tuku a následně těsta... výsledkem pak byl košíček který se z něj sundal, plnil a zdobil.... Díky za návštěvu Jiří....
J38a51n 86Š95i70k
Ano, ano, ano, gastronomie opravdu žije!!! Hezký den
F63i32l51i13p 63V24r64a19c91o10v55s58k59ý
Hezký den a opožděné přání z mé strany :)
R37i14c38h18a65r27d 96P16o80l56á92š51e24k
Oceněné jídlo na pohled hezké, ale dát mi někdo na talíř celou mrkev i s tím kusem zelenýho, tak by teda letěla. Lidi nejsou králíci.
F64i45l56i93p 20V69r48a46c59o65v73s64k65ý
Díky za návštěvu.... Mrkev je samozřejmě nejen tepelně opracovaná, ale i vychucená....
E94v46a 59S55á81d27e57c76k82á
Krásné kompozice, jedna báseň!
F19i14l30i85p 68V98r64a81c75o57v61s49k58ý
Děkuji básnířce že je :)
V28á61c97l89a85v 19K23u76n48f63t
Dobré papáníčko bude vždy dobré papáníčko a blaf bude blaf. Hodně věcí se dá oblbnout a okecat, jídlo ne.
Vašek
F52i98l32i59p 56V35r73a75c93o46v80s36k52ý
Díky Vašku....
- Počet článků 643
- Celková karma 25,72
- Průměrná čtenost 2150x
Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...