Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nektera z tech ocenenych jidel vypadaji jakoby je vytahli z odpadkoveho kose.

0 0
možnosti
Foto

Vďaka za svieži blog. Hneď by som si tie jedlá na tanieri dala-šikovní študenti.Pán Eichner je sympaťák. Jedálne lístky skvelé, zaujalo ma menu na oslavu Franca Jozefa-polievka ragut. Ten zvonček snáď mohol slúžiť na oznámenie platenia, na vidlicu sa mohlo niečo napichovať- možno mäso na nejaké ražniči a ten zaoblený šroubovák to tam má takú západku, netuším na čo, žeby na vykosťovanie, keď je ostrý? Tublatanka na záver je pecka.Krásny deň.

1 0
možnosti
Foto

Díky za zastavení, v rámci Monarchie je to ikonická polévka původem z Maďarské kuchyně... odpovědi na hádanky jsou u pana Jiroudka :)

2 0
možnosti
Foto

R^:-)Co lahodí chuti i oku , k tomu snad už jen něco dost dobrého mokuR^ K ,,vercajku" v hádance nemohu nic dodat. Tam se musím podat;-(

2 0
možnosti
Foto

První "zvoneček" který se dával do mléka a když začínalo vařit zazvonil, takže se u něj nemuselo stát a hlídat.... Druhý předmět se namočil nejprve do rozpáleného tuku a následně těsta... výsledkem pak byl košíček který se z něj sundal, plnil a zdobil.... Díky za návštěvu Jiří....

2 0
možnosti
Foto

J53a89n 59Š50i66k

16. 3. 2023 6:53

Ano, ano, ano, gastronomie opravdu žije!!! Hezký den

3 0
možnosti
Foto

Hezký den a opožděné přání z mé strany :)

0 0
možnosti
Foto

Oceněné jídlo na pohled hezké, ale dát mi někdo na talíř celou mrkev i s tím kusem zelenýho, tak by teda letěla. Lidi nejsou králíci.

1 0
možnosti
Foto

Díky za návštěvu.... Mrkev je samozřejmě nejen tepelně opracovaná, ale i vychucená....

0 0
možnosti

Krásné kompozice, jedna báseň! V:-)R^

4 0
možnosti
Foto

Děkuji básnířce že je :)

1 0
možnosti
Foto

R^Dobré papáníčko bude vždy dobré papáníčko a blaf bude blaf. Hodně věcí se dá oblbnout a okecat, jídlo ne. R^R^R^

Vašek

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS