Děkujeme za pochopení.
J14o77s48e67f 19P94r32o31u82z19a
Ještěže jsem právě dojedl svíčkovou, Filipe, tvé způsoby týrání nás, gurmánů, jsou velmi rafinované. Zvlášť když jim jídlo zůstalo jako jedna z mála opravdu spontánních radostí života.
F79i30l43i74p 50V76r29a11c33o98v54s57k94ý
Díky Josefe... ať nám jakékoli radosti vydrží co nejdéle.....
F64i46l47i96p 66V49r18a27c97o18v33s46k27ý
Díky Jiří.... Práce s mladejma má omlazující účinky :)
J73i30t62k60a 28Š29t12a32n48c26l16o28v93á
Filipe, četla jsem to po půlnoci a nemohla usnout! Šárka má pravdu!
Š69á59r29k50a 87A93n10d92r18l67o85v96á
Nejen, že žrádlem provokuješ na Fcb, ale i tady! skončíš v pekle.
M19i76c72h80a83l 66Š94t13a78j65n85r77t
Skvělý. Mám zvídavý dotaz, jak se vyrobí ta "mřížka" která je naservírovaná k rybám?
F16i79l64i16p 56V69r27a93c87o29v23s54k67ý
Dobré ráno, díky.... Jedlý korál, cukráři ho sladí a dobarvují, tenhle byl místo obojího okmínovaný. Jinak je to jedoduchá věc z mouky, vody a oleje + dobrá pánev. Když si napíšte Jedlý korál do google vyjedou Vám poměry....
J12a47n 51P34r49a76ž40á21k
Filipe, vy jste se snad s Jitkou domluvili a trapite hladovyho kocoura pred snidani
F29i19l51i72p 82V28r84a95c72o91v50s54k57ý
Ahoj Honzo, pohá náhoda ale napojil jsem se rád :)
J12a98r59o50s32l32a94v 31Č14e21r15v64e56n60k54a
Já chápu, že jsi kuchař, ale zase žrádlo. To Ti to nestačí na FB?
F26i19l46i93p 58V45r96a15c96o43v75s12k33ý
Ahoj, jak vidiš... pořád mám málo :D
I50v62a27n24a 30D98i48a90n82o26v53á
Vývar a kanapky. Už jsem se rozhodla!
R18i60c96h12a26r74d 29P97o54l68á86š95e83k
Ryby teda nemusím, ale ten gravlax bych si teda dal.
F18i69l70i98p 64V12r14a42c37o92v27s80k21ý
Já moc tepelně upraveného lososa nemusím, ale gravlax mám moc rád. Po usušení ho ještě marinuju do hořčice, medu, kopru a citrusové šťávy a nemá chybu....
- Počet článků 643
- Celková karma 25,67
- Průměrná čtenost 2150x
Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...