Děkujeme za pochopení.
J30o43s82e69f 83P86r93o11u86z41a
Ještěže jsem právě dojedl svíčkovou, Filipe, tvé způsoby týrání nás, gurmánů, jsou velmi rafinované. Zvlášť když jim jídlo zůstalo jako jedna z mála opravdu spontánních radostí života.
F70i77l91i14p 90V93r31a49c64o53v68s88k45ý
Díky Josefe... ať nám jakékoli radosti vydrží co nejdéle.....
J20i35ř47í 30J46i25r22o55u83d80e71k
Kdo umí, ten umí. Jiní jenom čumí
F18i33l88i60p 21V30r65a11c49o46v62s54k27ý
Díky Jiří.... Práce s mladejma má omlazující účinky :)
H37o75r96s47t 47A35n19t95o41n 97H72a43s46l66b56a85u74e85r
ham
F85i96l29i94p 67V15r69a37c43o86v66s49k98ý
Dobrou chuť Horste.....
J56i80t29k91a 69Š27t73a17n57c70l75o76v34á
Filipe, četla jsem to po půlnoci a nemohla usnout! Šárka má pravdu!
F26i27l74i63p 18V25r74a59c76o56v97s42k18ý
Díky, snad naj na mě kotel
Š91á76r20k90a 32A38n90d98r25l61o27v73á
Nejen, že žrádlem provokuješ na Fcb, ale i tady! skončíš v pekle.
F67i10l77i38p 36V52r28a42c88o52v62s79k77ý
Tak Ti tedy dík :D
M51i74c48h79a33l 30Š59t61a35j96n96r65t
Skvělý. Mám zvídavý dotaz, jak se vyrobí ta "mřížka" která je naservírovaná k rybám?
F48i47l84i35p 10V64r56a89c31o56v73s80k47ý
Dobré ráno, díky.... Jedlý korál, cukráři ho sladí a dobarvují, tenhle byl místo obojího okmínovaný. Jinak je to jedoduchá věc z mouky, vody a oleje + dobrá pánev. Když si napíšte Jedlý korál do google vyjedou Vám poměry....
J30a54n 24P74r13a34ž56á21k
Filipe, vy jste se snad s Jitkou domluvili a trapite hladovyho kocoura pred snidani
F53i86l26i60p 44V38r95a23c34o42v13s80k71ý
Ahoj Honzo, pohá náhoda ale napojil jsem se rád :)
J87a15r42o17s87l86a15v 89Č55e93r10v66e42n13k75a
Já chápu, že jsi kuchař, ale zase žrádlo. To Ti to nestačí na FB?
F45i86l32i71p 50V54r93a59c68o74v65s36k60ý
Ahoj, jak vidiš... pořád mám málo :D
I75v96a24n70a 10D75i42a48n80o67v25á
Vývar a kanapky. Už jsem se rozhodla!
F47i50l31i96p 91V25r92a12c34o29v76s47k20ý
Díky a dobrou chuť :)
R40i40c27h92a55r72d 42P31o60l54á23š58e78k
Ryby teda nemusím, ale ten gravlax bych si teda dal.
F39i65l65i70p 36V63r28a16c34o98v32s95k66ý
Já moc tepelně upraveného lososa nemusím, ale gravlax mám moc rád. Po usušení ho ještě marinuju do hořčice, medu, kopru a citrusové šťávy a nemá chybu....
- Počet článků 643
- Celková karma 25,88
- Průměrná čtenost 2150x
Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...