Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DV

D20a74v17i88d 49V49l72k

23. 1. 2023 10:18

Včera byl Babiš naprosto přirozený, Tohle je prostě Babiš generátor lží schopný během pěti minut lhát desetkrát a jednou lží popřít druhou. Moderátorovi Řezníčkovi by měl doktor za včerejší zážitek předepsat lázně.

8 0
možnosti
Foto

Ahoj, ano, tohle byl Babiš... u Řezníčka se spíš ztotožním s názorem, že se vůbec nepřipavil na variantu kdyby Babiš dorazil. Bohužel.

2 0
možnosti
AM

A33d81a20m 61M82a94l81ý

23. 1. 2023 9:33

Nechme Babišovi fanoušky, ať si myslí, že Andrej vyhrává ;-)

6 0
možnosti
Foto

Do debat ohledně volby nijak zvlášť nekomentuji, ale u vás Filipe udělám výjimku. Podle mne si Babiš Pavla na chleba nenamazal. Jeho výstup, který asi mnozí nedokázali dokoukat do konce, spíš potenciální voliče Pavla, kteří předtím volili Nerudovou, Fichera nebo Hilšera, musel vystrašit a vyvolat pocit až fyzického ohrožení. Připadal jsem si, že poslouchám řeči nějakého pouličního prodejce, který se mi pokouší nabízet pravé rolexky za neuvěřitelných třicet korun.

Jelikož nepatřím do kategorie nerozhodnutých voličů, sledováním dalších besed si odpustím.

p.s. Po včerejším opakovaném prohlášení AB, že jako prezident poruší čl.5 spojenecké smlouvy a dnes svá vlastní slova dementuje a kroutí se jak žížala na rybářském háčku...:-) no stojí mi to zato?

14 0
možnosti
Foto

Filipe, já už nemám nervy to sledovat. Nicméně jsem nenapravitelný optimista, věřím, že za pár dní dostane bureš ve druhém kole na budku a bude a bude klid.

9 0
možnosti
Foto

Já se podíval ze všech debat na první zrovna včera a už toho lituju Honzo.

2 0
možnosti
Foto

J55a40n 26Š54i27k

23. 1. 2023 7:07

S tím nesouhlasím, Filipe. To radši ať Babiš vyhraje. Stejně už v politice dlouho strašit nebude, čas je neúprosný. Namítne-li někdo, že dále bude rozdělovat národ a přispívat k jeho morální devastaci - viz. jeho švejkovský přístup k NATO, není to tak, protože horší už to být nemůže. Babiš spadl na samé dno a pokud ho volí skoro polovina národa, sorry, ale není nám pomoci. Vítězství za každou cenu - to radši ať si ho nechá a válí se v tom hnoji on. Hezký den

6 0
možnosti
Foto

Pěkný den, jak píše dole Marek.... snad to tak bude. Pěkný den :-)

0 0
možnosti
Foto

Rozumím, Filipe, ale moc nesouhlasím. Nepřeji si, aby Petr Pavel šel do stejného bahna jako ten černokněžník. Jestli jsme jako národ tak hloupí a bude rozhodovat tohle, pak si nic jiného nezasloužíme.

17 0
možnosti
Foto

Ahoj, rozhodně nemusel klesat do stejného bahna. Ale podle mě byl nad věcí až moc....

1 1
možnosti
FD

On by Pavel neměl mluvit na Babiše(marné,marné,marné) ale obrátit se k divákúm a mluvit k ním a o Babišovi jako k třetí osobě.

6 0
možnosti
Foto

Měl dělat comkoli než povětšinou nic. tohle je dobrý nápad pane Dvořáku....

1 0
možnosti
MV

Babiš to dělal velice dobře - mluvil a jednal přesně tak, jak to cilovka, na kterou míří, očekává. Nešlo o inteligenci, šlo o drby, lži a podkurovani. Ale dopadne to dobře.

15 0
možnosti
Foto

Filipe, na to abych se díval či poslouchal, nemám žaludek. Ale čtrnáctiletý syn mi vždycky poreferuje a navíc Babiše umně paroduje.

7 0
možnosti
Foto

Chudák kluk ;-D, snad si najde lepší koníčky ....:-)

3 0
možnosti
OU
Foto

Zdravím, kdyny měla volba do PS druhé kolo byl by dnes Babiš premiérem, Okamura vícepremiér a Majerová ministrině. Tam propadlo mnohem víc hlasů než o kolik pětikoalice vyhrála. Je to zcela jiná disciplína.

1 0
možnosti
  • Počet článků 648
  • Celková karma 25,43
  • Průměrná čtenost 2134x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik