Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Někdy na začátku školního roku jsem se stala svědkem toho, jak tatínek učil dítko přebíhat na červenou poměrně frekventovanou silnici.

0 0
možnosti
Foto

Řada lidí nemá ráda Pavla Novotného, ale jedna z jeho záslužných činností je, že veřejně pranýřuje dospěláky, kteří v Řeporyjích učí děti přebíhat pod závorama na přejezdu...

0 0
možnosti
Foto

R^Vidíš, Filipe, stále tvrdím, že cca 90 procent účastníků silničního provozu se chová zodpovědně a ohleduplně. A přitom ta zbývající desítka dokáže vyrobit takovej maglajz, že to pak na silnicích vypadá přesně, jak popisuješ.

Hezkou neděli😺

7 0
možnosti
Foto

Hej, chýba ohľaduplnosť, zodpovednosť a pochopenie všetkých účastníkov cestnej premávk a aj celkovo v živote. Na sk vyzývajú chodiť viac autobusovou dopravou alebo MHD, ale tá je tiež precpaná...Podhodový víkend a nielen na cestách želám.

1 0
možnosti
Foto

I Vám... sám se snažím MHD používat, ale někdy to zkrátka z časových důvodů nejde, bydlím na okraji města a autobusy bohužel často rovněž trčí v zácpě, s přesedáním je to často delší než si mohu dovolit... O tom, že bych si sedl a cestou třeba pracoval nemluvě, to je tady scifi.

1 0
možnosti
  • Počet článků 647
  • Celková karma 25,12
  • Průměrná čtenost 2137x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik