Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Jen k té demonstraci jsem si 100% jist že 80% přítomných lidí nechce vyhošťovat Ukrajince a lézt Rusku do zadku. Oni mají prostě strach. A tím že jim pak oponenti nadávají do koblih a rusofilů tak se problém neřeší. Oni se uzavřou do svých bublin facebook je uzavře a google algoritmus jim dá za pravdu.

Kdysi jsem zpochybnil počet sestřelů takzvaného "ducha Kyjeva" ono to ani nebylo těžké prostě každý kdo se jen okrajově zajímá o moderní letectvo věděl že se jedná o nesmysl. Následovala smršť nadávek a posílání do Ruska i přesto že jsem měl pravdu a to je ten problém. Dva tábory co spolu nediskutují jen se nálepkují.

5 1
možnosti
Foto

OK, připusťme, že mají strach. Takže ty výkřiky o vystoupení z EU, NATO a účast komunistů na pódiu je nějaké řešení? Nákup "levného" plynu z Ruska? Při té první tomu tak snad být mohlo, při té třetí již ne. Každý věděl, kdo to pořádá, kdo tam bude řečnit.

Oni nemají alternativu, jen destrukci. A pamatuji, jak mnozí říkali, že "antibabiš" není řešení. A jakási "antifiala" tedy ano?

13 0
možnosti
EH

Za těch 30 let demokracie jsme se toho moc nenaučili.

Demonstrace mi nemluví z duše, ale je správná. Tudíž ta druhá je nesprávná a nesmí se povolit.

Na té druhé nebyli názoroví oponenti, ale dezoláti, zrádci atd. Zrádci jsou zločinci a ti patří za mříže nebo na strom.

Jak říkala husitská kněžka v ČT - neumíme komunikovat, jenom se překřikujeme.

Došlo to až do stavu, že mír je sprosté slovo.

10 3
možnosti
Foto

Která demonstrace nebyla povolena? Něco mi uniklo, nebo si vymýšlíte?

3 0
možnosti
ST

Nikdy bych si nepomyslel, že se u nás najdou lidé kteří v případě napadení Ukrajiny a zvěrstvech tam páchaných, budou na straně Ruska, budou mu fandit... Že budou zcela otevřeně na straně zla.

Bohužel je tomu ale tak: https://zpravy.aktualne.cz/domaci/nenavist-ve-skolnich-lavicich-ukrajinske-deti-se-v-cesku-set/r~844d511a55c411ed82b7ac1f6b220ee8/

9 0
možnosti
Foto

Nevybrečel, ale důstojné podmínky si musel vyvzdorovat, třeba právě demonstracemi.

0 0
možnosti
Foto

A nebylo by lepší si je získat pilnější prací?

5 0
možnosti
Foto

J14a32n 25Š94i51k

30. 10. 2022 8:10

Jo. Jádro tvoří ti, kteří jsou rozmazleni státem, který rozevírá svou starostlivou a přepečlivou náruč. Většinou jsou to ti, kterým nehrozí existenční starosti, ale prostě jí jen bude o něco hůř. Je to smutné. Těch, kteří opravdu potřebuji pomoc není málo a samozřejmě, že v této době přibývají. Ale oni většinou mlčí a nestěžují si. Jsou zvyklí žít skromně, bez pomoci a jsou vděční za cokoliv. Takoví na demonstrace tohoto typu povětšinou nechodí. Hezký den

11 0
možnosti
Foto

"Něco shnilého je v tom státě dánském". (Hamlet)Rv;-€

1 0
možnosti
KT

Už zase dráždíte holou nohu krajtu, paní Pantlíková?

3 1
možnosti
MB

Shromažďovat se, to je opravdu nebývalá vymoženost doby. Na pódium se někdo postaví a mluví. Proč ne? Za komunistů zcela nemyslitelné. Lidé pak přijdou, jako svůj výraz volno časových aktivit. Jako chalupář nikam nejdu, potvrzuji - Na podzim je nejvíce práce ! Někdo má zase práci s provětráním vlajek KSČm ...

Určitě je dobré si něco vyposlechnout. Řečníky a smysl sdělovaného, pak jako základ. Zde skutečně veselá družina. Svou osobností - naštěstí celou akci zesměšňují. Neuvěřitelné komedie - Volby jsou k ničemu. Rozhodnou lidé z náměstí. Dají Zemanovi archy a ten odvolá Fialu. Hotovo - Nápady z Bohnic ?...

Slavíme založení republiky - tedy návody, jak ji rozložit na gubernii. Plyn už není kam dávat - tedy pro něj ještě pojedeme do Ruska. Kandidáti na prezidenta jsou spokojení archy se jim plní - Blažko a Skála. Vrabel poukazuje na náš právní řád - vězení pro dlužníky neexistuje. Potápeč Sikyta si konečně šlehne nějakou scénku. Paroubek na vrcholu blaha - někdo mu naslouchá. Nejlepší je ovšem Kateřina Konečná - "Musíme se jí bát". A žehná lidu - "Jsou boží" ! Skutečně, to se ani nedá brát vážně ... :-)

12 0
možnosti
Foto

Taky milujete absurdní divadlo, Miroslave? Třeba - svrhneme vládu a budeme si vládnout sami....kdepak jsme to už slyšeli? Nebo "vláda odborníků" (to musí mít papá Klaus osypky, ale nic neřekne...). A zdejší brouk Pytlík, co vládl ČSSD, ČR a dodnes naříká, jak málo jsme jej ocenili..

10 0
možnosti
Foto

Ne, nerostou na stromech jelita. Nehoupají se ve větvích, ani když z Kremlu vítr vane tak, že hřbety ohýbá, lže, šálí a mámí. A přece jich ten vítr zrodil na tři věrtele. V podrostu mezi námi.

6 0
možnosti
Foto

Karma, také se chystáme.[>-][UA]

4 1
možnosti
Foto

Čím dále více se ukazuje, "who is who". Zoufalec Jiří Paroubek, který potřebuje publicitu jako koza drbání a ono furt nic. Tak aspoň vyleze na pódium vedle bolševika Skály. Ivan Vyskočil, podprůměrná šmíra, si musí veřejně zanadávat, když už to na pódiu moc nefunguje. Soudružka Konečná, velitelka chřadnoucí a vymírající ekipy, už nikoho nezajímá, tak aspoň si zanaříká, jak to bylo kdysi fajnový.

Věřím, že těch, co tihle jedinci odpuzují, je většina, která však nemá potřebu to vyhlašovat do ampliónů.

25 0
možnosti
RP

Vysvětlete mě tedy, když Konečná nikoho nezajímá jak je možné že v jedné zářijové televizní předvolební superdebate s jejími názory souhlasilo 57,3% diváků, s Pekarovou nejméně 5,6%, Jurečkou 6,8% Rakušanem11,7%. Tak to se nám ta vymírající ekipa nějak vzpamatovává...Sama jsem tím hlasováním byla překvapena.

1 0
možnosti
  • Počet článků 648
  • Celková karma 25,57
  • Průměrná čtenost 2134x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik