Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Moja kamarátka Tánička z Vysočiny robí tinktúru z muchotrávky červenej a natiera si ňou kolienka

0 0
možnosti
Foto

...já chci na houbyyyyy....

0 0
možnosti
Foto

Na srazu satanistů v modrákách létají straky v oblakách.

Na srazu satanistů v modrákách bavíme se o našich předškolákách...

Za toho satana, kterého vzývali ogaři z Kychové, když měli na poli už všechno hotové, R^

1 0
možnosti

Není nad suchohřiby. Sušené jsou nejlepší do polévek a do vánočního kuby.

https://www.ohoubach.cz/obrazky/galerie/01/997_1.jpg :-)

1 0
možnosti
Foto

Hřib hnědý... mám ho taky pro jeho vůni v kuchyni moc rád. A do Kuby nesmí scházet Stroček trubkovitý. Krásné houbovooovocné aroma :-) https://cs.wikipedia.org/wiki/Stro%C4%8Dek_trubkovit%C3%BD

0 0
možnosti
Foto

R^Na podobný sraz se chystám zítra, a to bude letos poprve, což je hanba, i když půl půdy mám plnou hub na sušení, protože mi je stále někdo nosí....asi fakt rostou :-)

1 0
možnosti
Foto

;-DJe to tak... nejen v lese, bydlím na kraji Plzně a jsou všude kolem

0 0
možnosti

Solfernus (směje se) :

"Nebuďte dětina, pane Kabát. S tím ohněm pekelným to jsou babské tlachy. A duše? Cha cha! Viděl jste někdy duši, pane Kabát? Mohu vám směle říci, že je to mnohem míň než pořádný rybí měchýř - takové pfff, nafouknuté nic! Zvážit ji nemůžeš, změřit ji nelze, chutná neslaně, nemastně, nevydává ani vůně, ani smradu" ...(Hrátky s čertem) .

Vždy si na tyto věty vzpomenu, při vlastním sbírání, Šel tak daleko, že zkoumal. Nutriční hodnotu, prvky vitamínů - reálný přínos? Výsledek - V podstatě vodnaté,,zhmotnělé nic! Přitom určité podobenství s duší by bylo. Les je jplně jiné prostředí. Ludvík Aškenazy putoval za "Švestkovou vůní". My tedy za tím "Rybím měchýřem". Zvážit se to dá, chutná výtečně a vůni to vydává libou. Solfernus se mýlil. Kabát spravedlivě bojoval o duše nevinných dívek.My zase nadšeně, o tu svou. Sběrem toho zhmotnělého nic - Les je úplný chrám. Hřiby jsou i pro i pro toho bezvěrce, Úplně boží ... :-)

1 0
možnosti
Foto

Díky za návštěvu a komentář :)

1 0
možnosti

No je to paráda i u nás se to sbírá vidlemi, ale ten hřib smrkový ten jste si snad museli vymodelovat;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

Je perfektní... minulej týden jsem byl u Mirošova, to je od vás tuším kousek a ano, rostlo to hodně :-)

0 0
možnosti
Foto

Filipe, R^ co se týče hub ... líp mi jde ta konzumace, než jejich hledání.

3 0
možnosti
Foto

Spousta lidí to má naopak... inu, příroda má ráda rovnováhu ;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 640
  • Celková karma 26,61
  • Průměrná čtenost 2160x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik