Děkujeme za pochopení.
J83a51r81o73s34l39a94v 36Č35e41r41v55e12n22k17a
Hřib kovář je kapitální kořeněný úlovek. Znám dvě místa, kde roste, za život jsem jich našel asi dvacet. Gurmánské nebe.
S76t97a36n43i70s24l51a81v 14T92o58s34t49e57n
V lokalitě kam chodím je jich hodně, ale nesbírám je. Musí se totiž dlouho vařit, jinak můžou způsobit problémy. Ale někdo na ně nedá dopustit, prý jsou nejlepší na dušení pod maso.
S50t67a14n33i48s67l85a38v 14T61o77s38t66e11n
Ano, i hřiby jsou jedovaté. Jsou ale natolik vzácné, že se s nimi třeba i za celý život nepotkáte.
A pak je tu ještě Hřib královský: https://www.houbareni.cz/houba/hrib_kralovsky
Ačkoliv bydlím blízko jedné lokality, kde se údajně má vyskytovat, za celý život jsem ho ještě zřejmě neviděl.
F14i75l46i23p 32V73r44a57c66o84v91s68k42ý
Letos jich taky bylo na fotkách docela dost, ale nemám k nim práva.. A osobně je rovněž nepotkavam. Díky za návštěvu..
- Počet článků 646
- Celková karma 25,26
- Průměrná čtenost 2140x
Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...