Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Díky všem za návštěvu, s radostí se dívám, že je článek poután, ale doháním ještě pár restů a pak vyrážím za skupinou zdejších kolegů blogerů na oběd (táhnou dnes úspěšně na Plzeň a máme rande na městských hradbách, kde historicky jeinkrát naše město podlehlo dobyvatelům :D ) , takže se vrátím reagovat někdy k večeru...

3 0
možnosti
MV

Všecky je pozdravuj.

1 1
možnosti
PS

P95e30t68r 59S24i26m16a

14. 5. 2022 10:35

Mate ve vsem co pisete 100% pravdu ale to nam v budoucnosti co prijde nebude opravdu nic platne ..;-DProste si reknete mel jsem pravdu a tim to skonci ..RF proste nikdy z UA neodejde nikdy neukonci valku pokud neziska to co chce a zadne dodavky zbrani odkudkoliv tomu nedokazi zabranit ..USA jiz resi jak elegantne UA naznacit ze Rusa muze popichovat do spravne dirky ale anal ne !! to by se Volodka zlobil byl by ponizern a krysa zahnana v koute-neni dobry napad pro vsechny ..EU eroduje ve svych postojich ohledne energii z RF a snazi se lidu vnutit ze vlastne placeni na Gazprom ucty v eurech je cajk -to ze Gazprom banku elegantne vyjmuli ze sankcniho seznamu a ta muze provadet nasledny prevod na Rubly podle kurzu ktery Putin urci? jen takova neprijemnost co se nas opravdu netyka ..Finsko -Svedsko v NATO? ..Madarsko-Rakousko-Nizozemsko a Turecko tohle nikdy nepovoli ! ..Sankce zcela neucine Rusko zacina nabirat druhy dech .EU zacinaji drtit sankce ze strany RF a to zavedli vsehovsudy 2 !! v EU neni kam pres jachty oligarchu slapnout ..Svycari odblokovali zmrazene penize RF ..Rus ma cas my opravdu ne ..a hlavne Rus je mistr sveta v utrpeni ..Takze vse co pisete v realu dopadne bohuzel pro nas vsechny uplne opacne ..Zapad EU nas uplne v klidu zazdi a soupne do zony neutrality ..70 % firem co RF kvapne opustili? se chystaji potichu vratit ..Tlak na UA aby prestala blbnout a snit o porazce Ruska zacina byt jasne patrny v politice Nemecka ..Coz je zasadni info ..Kdyz bude ekonomicky oslabene Nemecko ? budeme slabi vsichni .Cim driv to skonci tim lepe ..nevyhnutelne stejne nastane ..Nemuzete porazit nekoho kdo sedi na atomovkach -neboji se je pouzit a druha strana? pokud je Rus nehodi na Pariz -Berlin -Rim ..neudelaji vubec nic .;-D

3 5
možnosti
IB

I22v66o 95B27o98u15š38e

14. 5. 2022 11:25

My jsme Západ, vy genie.

4 0
možnosti
Foto

Pane autore, zapomněl jste zmínit jednoho velkého kremlofila, a to s. Václava Klause st. A jeho milý Institut. Když nějakou kravinu řekne nebo napíše Pepíček Nohejlů svým osobitým stylem (včetně hrubek), tak je to k smíchu. Ale když to řekne hlava pomazaná, kteroužto má ještě dost našinců v oblibě, tak to zabere. "Vždyť to říkal Klaus!"

A KARMA! R^

20 3
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

8 0
možnosti
PN

Opravdu by se u nás našlo nějaké množství lidí, kteří by si přáli zažívat to, co teď bohužel musí zažívat Ukrajinci od rusáků? To si mi zdá přehnané tvrzení. Čím to je vyvolané? Opravdu jen tím, že si někteří přejí zastavit to šílené vraždění Ukrajinců a pokusit se to vyřešit u stolu a ne na bitevní poli?

Babišovci slibovali Ano, bude líp. Teď říkají bylo líp. Nevím proč s tím mají příznivci současné vlády problém. Nerostla snad životní úroveň? Nesnižovala se snad strmě sociální dávka příspěvek na bydlení? Jistě, přišel covid.

Obviňovat někoho jiného než rusáky a hlavně jejich cara z rozpoutání války je docela nářez. Takže Zeman, Trump, Merkelová....jenže za těch důležitějších se prostě nestřílelo na nevinné lidí a děcka . Že by dávali křídla putinovi? A to ho přimělo takhle odporně vtrhnout na Ukrajinu?

Co když ty " křídla" drželi svět tak nějak v míru? Co když jsou důvody úplně jiné? Ne nepodobné těm, které měly původ na jednom zámečku ve Francii v roce 1918? Co když je zatím vyhoštění rusáků z ambasád? Snaha o zrušení plynovodu. Vyloučení z tendru ..., nebo jen blbé pomníky? Já na to důkaz nemám. Vy na ten Váš názor ano?

5 7
možnosti
Foto

Tak tak, to vyhoštění rusáků z ambasád se muselo Putina bolestivě dotknout. ;-D

Pane Nedvěde, ta invaze se plánovala nejméně už od r. 2008, kdy se na wiki objevila mapka se zakreslenou oblastí, kterou se teď rusák snaží uchvátit. Tenkrát jsem o tom psal v komentáři. Ale ono je to dávno, a nepamatovat si je nejlépe placené, jak říkal Jan Werich.

Nejstrašlivějším nebezpečím pro Rusko bylo to, že by se Ukrajina mohla stát prosperujícím státem s vyšší úrovní, než RF. A to nelze dovolit, proto to tam roztřískáme na kousky. :-P

6 1
možnosti
JL

Na Ukrajině je horká válka, teď už opravdu řeči o míru nepomohou, protože, jak víme z historie - horké války většinou končí, když jedna strana kapituluje. Řeči o míru taky nepomohou, když je jedna strana rozhodnuta v každém případě zaútočit, protože je přesvědčena o svém vítězství. Putin kopíruje Hitlerův mentální koncept - zaútočí a vyhraje, nepřítel bude zničen. Jen se spletl v tom, že umí "blitzkrieg", tak ten neumí. Taky podcenil soupeře - Ukrajinu. Zdá se, že podcenil i NATO, protože USA nejprve vyjádřily stanovisko, že válku s Ruskem kvůli Ukrajině nechtějí, ale pak přišly sankce a vyzbrojování Ukrajinců. Jediné, v čem se zatím NATO drží zpátky je přímá účast na válce proti Rusku.

8 0
možnosti
LH

Tvrdíte, že všechny zablokované weby podporovaly ruské útoky. Například Pravý prostor jen přešel na doménu .net. Kde mi na něm ukážete takový článek?

3 1
možnosti
Foto

Dobrý den, asi jste v jiné diskuzi. I tak díky za návštěvu...

2 0
možnosti
SB

Tohle je obrovské nebezpečí a v žádném případě by se nemělo podceňovat.

Avšak právě proto, že taková hrozba nám buší na dveře, bychom konečně měli přehodnotit naše evropské postoje vůči nekonečnému množství salonních hloupostí, kterými se Evropa oslabuje. Rusko je hrozba a nyní té hrozbě musíme čelit. A tady nám nepomůže nějakých čtyřicet pohlaví, nějaké popírání toho, co drtivá většina lidí ví, tedy toho, že mezi námi žijí některé skupiny obyvatel, které jsou v průměru více problémové než jiné skupiny.

Nestačí volat, že jsme na straně Ukrajiny. Je nutné to ještě podpořit třeba tím, že nebudeme likvidovat tradiční evropskou energetiku a zvyšovat potřebu importovaného plynu, že nebudeme plýtvat evropskými zdroji na nesmyslnou migrantskou politiku apod. Proti ruské síle musíme postavit svou sílu. Ničím jiným než tím, že budeme silnější, ty Rusy nezastavíme. A abychom silnější byli, do toho musíme také investovat nějaké zdroje. A abychom je mohli investovat musíme je nejprve mít. A abychom je mohli mít nesmíme je vyhazovat za hlouposti, jak tomu bylo v posledních letech.

11 0
možnosti
Foto

Dobrý den pane Beneši. Řekl bych, že si v řadě postojů potřebnou změnu uvědomuje čím dál víc lidí. Díky za návštěvu.

0 0
možnosti
Foto

Velká karmaR^R^ a výborné postřehy

14 0
možnosti
JD

J72a93n 82D74o76u36š56e30k

14. 5. 2022 8:35

No jo, taky jsem před dvěma měsíci četl 80% podporu Putina v Rusku, což je číslo dodané ruskými agenturami. Pak jsem se dočetl v diskusích 83, 85, 87, 92. Přitom však dle našich zpravodajců je reálně kolem 60-70. Také hovadiny typu jak 15% našich občanů podporuje invazi a snad se těší na příjezd rudých hord. Občas i 20%. Další pytlovina. Nové průzkumy ukazují přes 94% odporu Ruské invazi, někdo se nechce vyjádřit a jen malé procentíčko Rusko podporuje. Když jsem tahle čísla zde na iDnes v diskusích uváděl na pravou míru i se zdroji, byl jsem mínusován a plusován byl ten vycucaný z prstu jak šílený.

Takže bych to s tím slovíčkem tolik tolik nepřeháněl. Je to blbina. A žvaní se zde úplně stejně jako na nějakém Facebooku SPD.

2 0
možnosti
JD

J96a46n 38D78o54u50š55e51k

14. 5. 2022 8:38

Je však pravda, že klesá podpora dodávek zbraní na Ukrajinu. Válka nekončí a zbraně ji logicky prodlužují neboť vojáků je dost. Teď se nebavím o tom zda je to správné nebo ne. Prostě to tak je.

0 0
možnosti
  • Počet článků 648
  • Celková karma 25,57
  • Průměrná čtenost 2134x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik