Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Důležité je řvát. Když je vyřváno, najít něco jiného a řvát znova. A teď mi řekněte, co čekat od většiny, která má na rtech svobodu, pochopitelně jedině tu svou osobní, neb ta celospolečenská je o hlubokém ponoru do věci, kdy někdo důsledky všeho vidět nikdy chtít nebude, na všechno přilepení a zneužití pojmů pro časy tvrdých kriminálů a poprav...A Vy od těchto směšných bebí, co sice stále ukazují na Babiše, ne že by nebyl gauner, čekáte, že by si přiznali, kolik těch mrtvých a jakkoliv a kdekoliv poškozených je dílem jejich řevu o svobodě?

Napsal jste to skvěle. Krásné metafory, dobré souvislosti, fajn argumentace, pěkné čtení, Filipe. MocR^V

17 2
možnosti
Foto

Sen se plní normálním lidem. Jak je vidět, jen co lid začal na stupidní opatření kašlat a vyšel ven na sluníčko a do přírody, počet nakažených začal klesat.

Pane autore, věnujte se své profesi, foťte, pište žertovné články. Ale co se týče záležitostí kolem koronáče, jste poněkud vedle. Ani nejproslulejší odborníci se mezi sebou neshodnou, kdy, kde a proč se ten prevít někde šíří a někde ne.

Místo racionálního uvažování Vámi cloumají emoce, chápu, musí to ven.

Jediný popírač, který je jasný, je pan Václav Klaus st. Ovšem zde to má několik příčin. Jednak věk a s tím spojený úbytek mozkových buněk, jednak potřeba se zviditelnit. A neúspěch pana syna navrch!

A označovat za popírače ty, co poukazují na vládní nesmysly? Býval tu jeden Filip, chytrý a vtipný. Bejvávalo. ;-(

3 7
možnosti
Foto

Díky za komentář. Já jsem pořád stejný....

2 0
možnosti

R^

Koronaviróza přes léto oslabí, ale nezmizí!

Koronavirovou apokalypsu jsme si zavinili sami! Na počátku jsme pandemii zbytečně podceňovali a neměli jsme ochranné pomůcky ani pro nemocniční personál! Přes léto jsme žili iluzí, že jsme koronavirus porazili!

Když jsme v půli srpna již věděli o realitě šíření koronavirové pandemie, Anderej Babiš nedovolil nařídit nošení roušek a chtěl do voleb udržet iluzi, že se nic neděje, že pandemie neexistuje. Tak jsme si my sami způsobili znovuvzplanutí koronavirózy, když jsme nerespektovali chování viróz v průběhu roku, a došlo k zahlcení zdravotní péče a umírání zdravotnického personálu na koronavirus!

Než se stačila situace stabilizovat, vláda provedla další rozvolnění v době největšího rizika. A tak jsme si vyrobili třetí vlnu, ve které již i u nás došlo zjevně k selhání zdravotní péče. Nemocné nebylo kam vozit, protože nemocnice byly obsazené, nebylo kam ukládat nemocné, protože chyběla lůžka i personál.

Nyní na požadavek komunistů předčasně rozvolňujeme opět a posíláme děti do škol bez řádného testování! Mám obavu, že toto způsobí zbytečně uzavření společnosti přes léto! Bez tohoto rozvolnění od pondělí jsme již mohli být brzy svobodní! A mohlo skončit to defilé ve zdravotnickém orloji na ministerstvu!

:-)

5 5
možnosti
Foto

Děkuji za návštěvu i obsáhlý komentář....

1 0
možnosti
HN

H29o84n73z57a 84N28o56v97á89k

10. 4. 2021 10:39

S tím rozvolněním bych nedělal hop, je sobota.;-)

1 0
možnosti
Foto

No, ta škola klapne určitě :)

0 0
možnosti
MM

Článek se mi líbí, karma. R^

4 0
možnosti
Foto

Neznám ze svého okolí nikoho, kdo by covid popíral. Znám pouze ty, co zbytečná a přehnaná restriktivní opatření kritizují. Vláda ještě do současnosti nezjistila, kde se covid šíří. Neochránila domovy důchodců, pozdě se soustředila na pracoviště, kde se lidé shromažďují a dnes s překvapením zjišťuje, že se šíří v nemocnicích, ale ne tam, kde leží pacienti s covidem, ale tam kde leží normální pacienti, kde žádná opatření se nedodržují,

14 3
možnosti
Foto

Dobrý den, ale při Vaši aktivitě na internetu mi přijde divné že jste žádnou studii nepotkal... Probíhají nejen u nás a samozřejmě u kompetentnějších osob než je naše vláda, ta nic takového zjištovat nemá. Měla by se ovšem zjištěným řídit, což se zhusta neděje....Díky za návštěvu.

12 1
možnosti
Foto

Popírači covidu, popírači klimatické změny, popírači holokaustu - žijeme v éře popíračů.

5 1
možnosti
Foto

Dobrý den, už jsou i popírači popíračů :)

7 0
možnosti
Foto

R^;-) Utáhlo se. Tó teda. Mělo se povolit! Povolilo se. Tó teda. Nemělo se. ,,Nechtěéla sem, muséla sem... A kdo neumí poručit větru dešti, tak co sním, že;-)

13 0
možnosti
ZD

Opět velmi lidský text. Dík a karma. Snad se alespoň některý ...... zamyslí.

12 0
možnosti
ND

Filipe, akceptují tvuj názor, který je podložený asi tak stejnými informacemi, které mám i já, ale můj názor v tomto případě je trochu jiný.

Asi je to způsobené tím, že matka, babička a ty to mají asi vůči dětem trochu jinak.

Za sebe, testy pro děti ne, roušky jen na společných prostorách. Ponechala bych jen měření teploty.

Otevřela bych sportovní kroužky kde děti bez roušek, v nich jen v zázemí šaten.

Venku bez roušek všichni, nejen děti a kdo chce nechť si v rouškách chodí.

Argument, že děti ohrožují učitele už snad padnul, jsou očkování, mají respirátory, plexiskla..

Hezkou sobotu a neděli, Filipe

2 9
možnosti
Foto

Ahoj Naďo, bohužel děti si předávají vir i mezi sebou a nosí sebou domů. V kombinaci s tím jak alibisticky jsem k roblému přistoupili na podzim ( netrasovalo se, netestevalo, nechodilo do karantény jsme si zadělali na průšvih jako prase. To pevně doufám, opakovat nechceme... Díky a pěknou neděli i Tobě :)

9 0
možnosti
  • Počet článků 648
  • Celková karma 25,59
  • Průměrná čtenost 2134x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik