Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P27e39t45r 17B76u10r90i85a39n

10. 4. 2021 19:17

Místo radosti popírači covidu šturmují k další rebelii....

Chceme větší rozvolnění, nechceme testování dětí, nošení ochrany....

Zdroj: https://vracovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=768863

?????????? proboha, o kom to, Filipe, píšete?

Tohle je dort kočičky a pejska, a ne seriózní úvaha.

8 3
možnosti
Foto

Bůhví proč se mi reakce nezařadila...

0 0
možnosti
Foto

J65a79n 52Š90i51k

10. 4. 2021 18:35

Ať je kdo popírač nebo není popírač je celkem fuk. Přišla doba, která přinesla nějakou krizi a nikdo s tím nic nenadělá. Kdyby nepřišel Covid přišlo by něco jiného, protože tak to v lidských životech chodí. Měli jsme se hodně dlouho dobře. Ale život není jedna velká bezstarostná jízda, jednou za čas něco zaskřípe. Každý z nás na něco v této době doplatil. Někdo penězi, někdo zdravím nebo psychickými problémy. Ale pokud chtěl, tak taky vydělal a nejen peníze. Ano, jsou mezi námi takoví, kteří našli, co ve svých životech dlouho hledali. Buď změnili zaměstnání či se vrátili z měst na venkov anebo našli větší klid a pohodu v soukromém životě a zjistili, že spoustu pitomostí, za kterými se honili, je zbytečných. Záleží na každém. Jsou dvě možnosti. Buďto fňukat jak je ten život nespravedlivý nebo se snažit něco nového naučit a odnést si z toho něco. Tak to bylo vždycky. Děkuji za rozumný a nekonfliktní článek Filipe. Hezký den

16 0
možnosti
Foto

Ano, trošku jsme si té bezstarostné éry asi nevážili. Díky za návštěvu a přání rád opětuji :)

4 0
možnosti
Foto

Dobrý den, Filipe, děkuji za Váš blog, klidný a neútočný, jak se mi jeví. Bohužel mám pocit, že tzv. osobní svoboda je pro spoustu lidí na prvním místě. Nic proti, každého věc, pokud je situace normální, nicméně pokud jde o situaci s Covidem, zavání mi to více sobectvím.

V diskuzi se narazilo i na to, jak jsou omezeni lidé mladí, zdraví, aktivní. A že jejich onemocnění je výjimka potvrzující pravidlo. Nepřipadá mi to tak.

Dlouhodobě podporujeme oddělení ARO naší nemocnice a bohužel i tam se objevuje stále více mladých a aktivních. A to nemluvím o tom, co se v diskuzích skoro neobjevuje, a to jsou předčasně ukončená těhotenství z důvodu poškození plodu - následkem Covidu. Pro nedůvěřivé diskutéry - zkušenost z rodiny u mladých a aktivních sportovců.

O úmrtích ve svém okolí mluvit nebudu, k naší rodině byl Covid jinak milosrdný.

Myslím, že bychom měli mít k ostatním respekt a ohled. Vím, že stávající a leckdy chaotická opatření lezou na nervy, trvají dlouho a pro spoustu lidí mají téměř likvidační charakter. Nicméně mi vadí ten často agresivní přístup lidí, kteří se těmto opatřením staví na odpor. Jejich přístup bohužel ostatní ohrožuje, ne naopak.

Mějte hezký den, Filipe a ať nám jaro přinese pozitivní - náladu:-).

18 4
možnosti
PK

Stejně jako pan Filip, paní Radka, tak i vy, jste to hezky napsala. Jen snad bych podotkl, že na mě to už spíše působí, že zde již ani nejde o svobodu. To je jen zástěrka. Tady už jde jen o pouhou nenávist vůči Zemanovi, Babišovi a všem těm, kteří sedí kolem nich.

Ani já tuhle partu nemám rád, ale z osobních zkušeností mám z tohoto viru respekt. Až příliš často se ovšem stává, že pokud někde zmíním klady některých opatření, ihned se zjeví poměrně velká část zarputilců, která mě beze slova vysvětlení nazývá koblihou a tak nějak automaticky řadí k voličům ANO.

No, nebudu to rozvádět. I vám děkuji za příspěvek a přeji příjemný den.

11 2
možnosti
MK

Odpolitizovat pandemii znamená dvě věci:

1) Ochránit toho, kdo o to stojí a případně mu poskytnout nějaký příspěvek na přežití, pokud se rozhodne pro dobrovolnou izolaci.

2) Nechat na pokoji a neomezovat ty, kteří o ochranu od státu nestojí.

Toho ovšem naše vláda není schopna. Pořád se snaží vnucovat své dobrodiní těm, kdo ho nechtějí. Takhle to asi odpolitizovat opravdu nejde.

9 1
možnosti
Foto

̈Dobrý den, sama možnost nárokovat si od života tolik koik si nárokují za každou cenu přes mrtvoly svobodomyslní ale přišla s pokrokem, který lidstvo ušlo jako společnost. Nikoli jako několik individuálních jedinců. Jedním z poznávacích znaků naší společnosti celou dobu vývoje byl nějaký státní útvar. Já bych se toho pořád držel. díky za návštěvu.

4 0
možnosti
JS

J59a61n 10S96o66u73č11e46k

10. 4. 2021 16:55

Předpokládám, že za popírače covidu označujete ty, kteří vehementně popírají, že nějaká taková nemoc existuje. Popravdě řečeno, já nikoho takového neznám. Zato znám dost lidí a já sám mezi ně patřím, kteří kritizují a myslím si, že oprávněně, mnohá nelogická, zbytečná a zjevně šikanující vládní opatření i mediální hysterii, která se kolem této epidemie zvedla. Tito lidé ale v žádném případě nepopírají existenci nového viru. A označovat je jako popírače něčeho, mně připadá jako hledání jakéhosi vnitřního nepřítele. A pozor, to jsme u již měli. Jistě si to pamatujete.

8 1
možnosti
Foto

Jediný Velký Popírač (VK st.) to nakonec taky chytil. Kdežto jiný - Velký Dodržovač (Vláďa Kroupa) také.

Je to taková móda: vytvoříme termín, ten specifikujeme mnoha nepěknými vlastnostmi, a pak jej nalepíme kdekomu podle potřeby. A už stačí napsat : JE TO POPÍRAČ ! A již je obecenstvu představen jako třináctihlavá saň, která požírá naše občany.

Smutné je, že se takovéhle demagogie chopil i pan autor.

6 5
možnosti
MB

Odpolitizování bych také byla nakloněna. Možná je tahle doba covidová začátkem změn ve smýšlení a chování lidí a to nejen směrem ven, ale i k sobě samotným. Uvidíme teprve, kam se posuneme. R^:-)

2 0
možnosti
Foto

Jednoznačně by byl začátek.... Díky.

0 0
možnosti
RC

Jen tak ze zvědavosti, samozřejmě odpovídat nemusíte a omlouvám se za osobní dotaz, ale kolik kilo máte nadváhu? Jistě pochopíte, že aktivní sportovec, lidé co o sebe dbají, investují do svého zdraví a tvrdě dřou, aby život nejen prožili...se na tuto problematiku dívají z uplne jiného úhlu. No, a vy je vsechny hodíte do jednoho pytle treba s Volným. Ach jo

2 3
možnosti
Foto

Dobrý den.... hodně jsem dřív sportoval a život mě dovedl k tloiuštce. To máte pravdu, že jsem se tím zařadil do ohrožené skupiny čítající u nás cca tři miliony osob. Bohužel se už ukázalo, že covid je natolik mrška, že dokáže zatopit i těm co osebe v tomto ohledu dbali víc. Pokud mi ovšem chcete podsunout, že mé názory ovlivnuje strach o život, není tomu tak.

2 0
možnosti
Foto

Zajímalo by mne, proč házíte těch pár pomatených a tedy skutečných popíračů do jednoho pytle se všemi, co mají jen celkem logické a navíc pravdivé výhrady k chaotickému, nekompetentnímu a nezodpovědnému fungování a reakcím této prodejné vlády, právě na epidemii? Epidemii, kterou nikdo normální nepopírá.

8 1
možnosti
Foto

Dobrý den, ono i to logické a spravedlivé je docela subkjektivní. Vaše sebevědomí abych sám sebe postavil jako etalon toho kdo to bude měřit nemám... Díky za návštěvu.

7 3
možnosti
Foto

Filipe, co na to říct. Máš pravdu.Rv

3 0
možnosti
Foto

Krucifix, jsem sáhla vedle.

R^;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 648
  • Celková karma 25,59
  • Průměrná čtenost 2134x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik