Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Filipe, nepsával jste dříve do Rudého práva ?

1 1
možnosti
JR

Autorovi se to plácá o popíračích, když jako obézní byl očkován přednostně. Já si budu muset zřejmě počkat do jara a budu podle něj patřit mezi popírače. Tlusťochům zdar!

1 13
možnosti
Foto

Vskutku hodnotný diskusní příspěvek, jen co je pravda.

9 0
možnosti
Foto

Díky všem za diskuzi, včera jsem tu trávil den, dnes světím neděli tak se omlouvám, že již nereaguji. Ostatně na spoustu věcí jsem oi tak reagoval opakovaně. Krásnou neděli F. :)

4 0
možnosti
TK

Je dost jasné, že si zopakujeme loňský scénář. Přes léto uvolněním opatření se covid celkem neviditelně rozšíří v populaci a po půlce září zase padneme na ústa..:-/

2 1
možnosti
IB

v době. kdy zdaleka nejsou naočkováni všichni, kteří by chtěli, postrádám smysl vašeho příspěvku. Zajímalo by mně, jestli znáte nějaké konkrétní odpírače a popírače, mohl byste si od nich nechat vysvětlit jejich postoje. Nebo píšete jen o imaginárních postavách?

5 2
možnosti
Foto

Inu, každý má svůj svět zabydlený nestvůrami podle svých představ.

4 1
možnosti
PG

P14a28v59e78l 10G23ö81t52z91e

11. 4. 2021 10:22

Ono je to tezky, hodne lidi jsou pokrytci, bez kouska osobni osdpovednosti. Rvou, ze vlada dela vsechno spatne, ale na druhou stranu chtej zit zivot jako pred covidem, cestovat, schazet se a vse musi osetrit vlada. To je nesmysl. Kazdy necht se zaridi sam za sebe, kdo ma strach prece muze sam od sebe omezit rizikove aktivity, na to nikdo nepotrebuje vladu. Nekteri lide si nevidi do ust, neco vyzaduji a sami se zodpovedne nechovaji. To je pak tezky.

5 1
možnosti
PP

Zavedli se respirátory a lidí se zavřely doma. Počet pozitivně testovaných neklesl.Proč? Z toho plyne že se má normálně žít. A kdo se bojí ať nevychází z karantény. Co je na tom k nepochopení.

7 8
možnosti
DT

Počet pozitivně testovaných neklesl? I když jsou mezi námi mnohem agresivnější mutace viru, čísla klesají. A to všechna sledovaná....

Proč fabulujete?

11 0
možnosti
PC

Na slovo "popírači" jsem už doslova alergický. Proč? Protože jsou takto nálepkováni všichni, kdo si dovolí byť jen pochybovat o dosavadních vládních "opatřeních".

P.S. Dříve rozvraceči, protisocialistické, imperialistické živly, nepřátelé socialistického zřízení..... dnes popírači, sobci atd., atd.

Jsme tam, kde jsme byli, a ještě hůřeRv

18 9
možnosti
Foto

Inu, netuším jak vám pomoci... díky za návštěvu.

3 3
možnosti
JM

J60i13ř76í 34M68í59k59a

10. 4. 2021 21:37

Já teda překvapen nejsem. Vše se už rok děje přesně jak jsem čekal. Ale sluchu se víc dopřává těm, kteří jsou neustále překvapovaní, jak se věci odehrávají jinak, než čekali :)

1 1
možnosti
Foto

Dobrý den Petře, je to glosa. Ne právní rozbor, ani historické pojednání, tenhel blog ty ambice nemá. Každý dort taky nemusí chutnat všem. Díky za návštěvu.

2 0
možnosti
PB

P47e74t75r 88B48u76r65i26a10n

10. 4. 2021 20:15

Nazvat všechny kritiky vládních opatření, a že jich jsou desítky různých druhů, každý kritizuje něco a něco zase schvaluje, souhrnně jako popírače covidu a plošně jim přišít naprosto všechna negativa, výroky a činy, mi přijde hodně laciné.

9 4
možnosti
  • Počet článků 648
  • Celková karma 25,59
  • Průměrná čtenost 2134x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik