Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^;-) Jojo. Ta touha. Po změně. Tak jako srdíčko na hradě. Paráda. A potom? Blbá nálada;-(;-) Ovce by chtěly vyměnit pastevce. Že ty jiný jim zajistěj lepší pastvu. V tý samý vohrádce;-)

10 2
možnosti
Foto

Jiří jenom nevím k čemu se tam na nás chystají ty pekáče a bylinky... netušíte ? ;-D

1 0
možnosti
JH

Jasně - chvilkaři to mysleli upřímně:-)

Divné, když to samé vyřkl Gross - ti samí lidé se mu tehdy smáli:-(

Autor přestal věřit na Mikuláše, tíhne teď zase k Pirátům.

Zřejmě přestalo platit, že chybami se člověk učí:-(

5 5
možnosti
Foto

Zdravím.... já Piráty volit určitě nebudu, jen upozornuji na to, že dlouhodobě s veřejností pracují nejlépe a budou odměněni. Díky za návštěvu.

0 0
možnosti
Foto

Filipe, nemám do toho co kecat, ale četl jsem...

1 0
možnosti
SB

Ideální by bylo, kdyby si lidé uvědomili, že Babiš není žádný zázrak, ale ani žádné zlo. Že to, co zažíváme pod jeho premiérováním, je běžný chod státu, který může být třeba o pět procent zlepšen, protože vždy je možné něco vylepšit, ale nemůže to být nějaký skok z pekla do ráje. Pod případným jiným ministerským předsedou se toho moc nezlepší, protože základní směřování státu nezpochybňuje ani ten Babiš a s běžnými vadami si neporadí ani jeho nástupce, ať už to bude kdokoli.

Stejně tak se nesnažíme za každou cenu hledat ideální práci, ideálního partnera nebo partnerku, ideální bydlení apod. Víme, že ideálu dosáhnout nelze. Neměníme stejný byt za stejný jenom proto, z toho druhého máme hezčí výhled na park než z toho našeho, kde koukáme jenom do oken lidí na protější straně ulice. O tom uvažujeme tehdy, kdy ještě nebydlíme a rozhodujeme se, který z těch dvou bytů koupíme, ale když už jsme ho koupili a po ostatních stánkách nám vyhovuje, tak už tuhle ne úplně nejpodstatnější věc necháváme plavat.

Kdo se příliš honí za ideálem, ten nakonec hodně často pokazí i to, co normálně funguje (přičemž ke slovu "normálně" patří i normální a běžné procento chyb a nedostatků, jelikož takový už život prostě bývá).

Babiš mnohým lidem připadá jako satan, proto, že lidé mívají tendenci si myslet, že to, co prožívají v danou chvíli, je ta nejhorší věc, která je mohla potkat. Když se na to podívají o pět let později s odstupem právě těch pěti let, tak zjistí, že to žádná velká příšernost nebyla.

A s Babišovým premiérováním je to stejné.

To, co chtěli ti lidé na Letné, byly nádherné, ale zcela nereálné chiméry.

16 12
možnosti
Foto

Dobrý den a díky za obsáhlý komentář.... Tady se zkrátka lišíme, zájem o věci veřejné dle mě není utopií. Myslím, že na podzim nám to ukážou v plné parádě Piráti, které ochota komunikovat vně i uvnitř strany jasně odlišuje od zbytku pelotonu...Natolik, že lidi často ani nezajímá program.

1 0
možnosti
Foto

Každý to vidí, pane Vracovský, jinak. Já jsem Mikuláše Mináře od začátku považovala za člověka, který se nechal chytit na udičku "bájné" budoucnosti úspěšného politika, za naivu - užitečného ...(víte co). Úkolem mladého muže je především dostudovat, hledět si kariéry. Pokusil se jinak, pochybil - snad se z toho poučil... ;-ORv

4 9
možnosti
Foto

Dobrý den paní Mirko. S tímhle zkrátka nesouhlasím a jsem rád, že se řada mladých můžů ze schématu vymanila. Díky tomu spolu nediskutujeme v hnízdě někde v korunách stromů, ale na internetu... Díky za návštěvu....

3 0
možnosti
Foto

... to už tak bývá u lidí, kteří si klekají před "polobohy", které si vytvořili oni sami ve své mysli, a není tedy divu, že pak dospějí do podobného stádia, kdy bečí ... protože se nenaplnily právě ty jejich podivné a taky vylhané představy; a pak samozřejmě zklamaní, naskakují na různé dohady, pomluvy a lži, asi aby se jim ulevilo - tak hlavně, že viník je jasný - já nic, já muzikant;-) je to takové typicky české, řekl bych, omg.

11 0
možnosti
Foto

Čím víc soch na piedestalu, tím větší rány při jejich pádu....

0 0
možnosti
AN

koneckonců i Letná 1989 byla jen takový happenning, všichni si chtěli zanadávat na komunisty, ač názory na další vývoj byly různé...

Uvidíme, v jakém politickém trikotu se nakonec objeví Mikuláš Minář.

1 0
možnosti
Foto

Bez diskuze, díky za návštěvu....

0 0
možnosti
JS

Mýliti se je lidské. Věřte, že bude hůř.;-)

1 0
možnosti
Foto

Inu, všcechno je možné... preference jsou vrženy. Díky za návštěvu...

0 0
možnosti
Foto

V tomto se myslím docela shodneme R^

3 0
možnosti
  • Počet článků 647
  • Celková karma 25,13
  • Průměrná čtenost 2137x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik