Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já doufám, že se Mikuláš Minář se svými spolupracovníky na Letnou zase vrátí, je to moc zapotřebí, mj. aby se vyjasnily poměry v ČT - kdo z ní z vysílací rady dělá horší televizi, než by jinak byla.

0 0
možnosti

Ona se hodi zminit jedna vec. Demonstrace byly o tom vymezit se proti trestne stihanemu StBakovi, ktery vladne zemi, ne podporit Minare. Hlavni hrdina byl Babis, ne poradatel, kterym mohl byt klidne Mickey Mouse a v ocich lidi o nej vubec neslo. Jediny, kdo si mysli, ze tady slo o Minare, je jen on a jeho odpurci.

1 5
možnosti

Je jenom divné,že lidi neprotestali proti dřívějším spolupracovníkům StB,kteří byli ve vysokých státních funkcí ( Bartončík,Tošovský-premier,

Kavan,Falbr,Filip..)

5 0
možnosti

Lidé, co utrpěli vysokoškolské vzdělání, jsou bohužel dost často zároveň lidé trpící fakt brutální naivitou. Sám jsem takový býval, naštěstí se mi postupem času podařilo otevřít oči do reálného světa.

3 0
možnosti

Kdyby nějaký podnikatel utratil 6 mil. bez dokladů v účetnictví, tak je vyšetřovací vazbě. Tady Váš idol je nedotknutelný, Rychetský a spol. ho jistí. Hrozím se, koho lidé Vašeho ražení budou volit. Bakala se tetelí radostí.

12 1
možnosti
Foto

Aha. Podnikal jste někdy? Absolvoval jste někdy kontrolu z FÚ? A dělal jste někdy alespoň na hospodářské kriminálce? - - - Nikdy jsem neslyšel o nikom, kdo by šel do vazby za chybějící doklady. Zato jsem slyšel o spoustě (a mluvil s mnoha) odsouzených v případech, kdy ty doklady byly k dispozici. Když přijde na kriminál, nejlepší účetnictví je žádné účetnictví. A hlavně žádná komunikace s FÚ.

0 2
možnosti

Nejsem a nebyla jsem příznivec p. Minare. Jeho hnutí mi připadalo, v rámci naší politické scény , jako uměle opět vzniklé seskupení lidí pro lidi, co jsou nespokojeni. Mocipani mu zaplatili, lidi se řádně vykřičeli a vlastně společenský celek zůstal klidně fungující. Vždy pro určité nespokojence vznikají ve společnosti seskupení, které dlouho nevydrží/VV/.

Nejsem žádná konspirátorka.

6 0
možnosti
Foto

Mocipáni jsou ti, co posílali po drobných na Minářův účet. Potud souhlasím - lid je u nás podle ústavy suverénem, nositelem veškeré moci. VV, Úsvit, SPD, ANO - toto jsou seskupení, která dlouho nevydrží, protože jsou čistě komerční, někomu patří, a ten, až umře, je nebude potřebovat. Tak jste to myslela?

1 2
možnosti

6 milionů chvilek...

3 0
možnosti

To bylo 6 milionu PRO Mináře a jeho kamarády. U MCHPRDů to ví nejspíš jen ti co měli jejich účtům nastavený přístup a paní špičková místní účetní.

2 0
možnosti
Foto

Stoprocentní souhlas a karma R^

Kobliháři mají Vánoce, že má problémy také někdo jiný než Babiš. Ale Minář není trestně stíhaný, pokud se nepletu.:-)

2 5
možnosti
Foto

No, nepřivolávejte to. Jedině jeho bezvýznamnost mu zajišťuje svobodu.

3 0
možnosti
Foto

Jejda... měl jsem nějaké online hodiny a práci, zatím tady taková super diskuze... díky a jdu odpovědět na hlavní vlákna.:-)

0 0
možnosti

Bé bé bé, taky máte mnoho společného s těmi, na které naříkáte, jenom si to neuvědomujete

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, o tom nepochybuji... díky za bečení i návštěvu.

0 0
možnosti

Proč by tam nemohl být kvůli profláknutému Minářovi, každý může pochybit, ale to Vy ne, Vy jste šel s cíleným úmyslem změnit tuto zemi k lepšímu

1 0
možnosti
  • Počet článků 640
  • Celková karma 26,61
  • Průměrná čtenost 2160x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik