Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
ZS
MŠ
M53a33r95i16e 71Š32í30p23k83o30v74á
1. 4. 2021 21:53
Filipe, hezké velikonoční svátky!
(Ať je jehněčí, jako by ho pekl děda:-)))
F22i30l25i28p 16V17r96a73c41o71v30s53k22ý
2. 4. 2021 8:03
Ahoj Marie, je mi potěšením přání opětovat
J34a59n 19A34n65d51r79l17e
1. 4. 2021 20:35
Filipe, tohle se moc povedlo!
F72i53l74i77p 24V87r76a21c92o32v98s62k66ý
1. 4. 2021 20:36
Díky moc
ND
N28a98ď39a 57D63u18b96c35o83v63á
1. 4. 2021 20:31
Hezké vzpomínání, někteří lidé v nás žijí nejen v duši, ale i genama co nám předali :-)
Hezké Velikonoce, Filipe.
F32i78l82i81p 22V23r95a56c42o49v66s49k75ý
1. 4. 2021 20:35
Díky Naďo a pěkné Velikonoce i Tobě
H49o49r91s29t 30A61n48t49o30n 90H55a16s59l78b75a11u42e82r
1. 4. 2021 20:23
Filipe
F80i87l89i52p 97V41r16a64c97o95v74s66k22ý
1. 4. 2021 20:27
Díky Horste
F11i87l36i74p 62V43r29a55c98o66v84s60k85ý
1. 4. 2021 20:16
Díky Jiří :)
- Počet článků 643
- Celková karma 25,72
- Průměrná čtenost 2150x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.
Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...
Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...