Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

na jednom smetisti se proste sesli dva kohouti - Stredula a Babis

0 0
možnosti

Zdravím, jak jste si předpokládám všiml, na téma možného uzavření průmyslových podniků na nezbytně nutnou dobu jsem v sobotu večer napsal blog i já:

https://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=766471

a v názoru na jeho potřebu se de facto shodujeme.

Jen mi tedy není jasné, proč v nadpise ironizujete Středulu, který zastává obdobný názor, ovšem je jasné, že v porovnání s Babišem je slabý hráč, který ho těžko k tomu může donutit (zrovna tak jako všichni jiní včetně Vás a mne).

Nerad bych Vám křivdil, ale přišlo mi to jako snaha získat laciné body u čtenářů (trefovat se do odborářů je jak známo "in"), ovšem zrovna u Vás bych nepředpokládal, že máte něco takového zapotřebí...

0 0
možnosti
Foto

Zdravím, pokud je jedinou zbraní kterou jako odborový předák má pláč, nebo procházení se... pak se domnívám, že si iromii zaslouží. Podbízivost... no, dlouho mě zpětný pohled na vlastní politické glosy netěšil a spíš mi bylo trapně. Od té doby co jsem do nich přidal trochu satiry jsem jako autor mnohem spokojenější. Díky za návštěvu i komentář.

0 0
možnosti

Odborářský předák není za nic zodpovědný. Hraběcí rady, jaké rozdává on, dokáže rozdávat každý, který nenese jakoukoliv odpovědnost.

No a když mu tuto pravdu Babiš vmetl do ksichtu, tak tím značně pochroumal Středulovo sebevědomí.

;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, díky za návštěvu i komentář...

0 0
možnosti

J62a64n 71P47a37v26e75l

28. 2. 2021 12:27

Můžeme se bavit co by se mělo dělat, ale stejně se rozhodne Babiš na základě toho jak se vyspí

1 1
možnosti

Ten Středula je trochu mimo. Pokud se zavřou podniky tak si odběratelé najdou jiné a až je otevřou tak budou k ničemu. To je fakt hlava a pak bude řvát, že se propouští.

8 0
možnosti
Foto

Dobrý den, podle všeho to tak být nemusí, uzavřou li sepodniky třeba na deset dní.

1 1
možnosti

Myslím si,že zavřít velké podniky by sice asi přispělo svou troškou v boji proti pandemii,ale myslím si,že testování na provozech je rozumnější. Finanční škody způsobené totálním uzavřením by byly šílené. Nehledě na to,že hutní podnik zavřít ani nelze......tedy pokud ho chceme poté dále provozovat.

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, ře ten průmysl nejde zavřít stoprocentně je jasné a v odkazech zmiňováno, díky.

0 0
možnosti
Foto

Chlape, ať nám při obědě nezaskočí!!

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, no ono se tomu dá zrovna oponovat tím, že u nás nemáme ani ortoxní komunity, ani palestinské osady....nebo to rovnou vypustit a srovnat spíš s Portugalskem. Jinak oni lidi okolo iniciativy Sníh v podstatě nechtějí nic jiné než Vy... jen to podle nich ( a dovolím se k nim přiklonit) nejde za nynější situace. BTW "nová situace" na jejichž základech byl vyhlášen nouzový stav taky není nic překvapivého a byla dávno predikována proklínanými "modeláři".

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS