Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J39a53n 96A32n44d16r78l47e

24. 2. 2021 10:55

Filipe R^, ale já už se tak nějak směji méně a méně, budu s tím muset něco udělat...možná několik dílů Jistě, pane premiére by mohlo pomoci, nebo ČT24?...:-)

2 0
možnosti
Foto

To ČT24 bych neriskoval, pokud tedy neumíte u smíchu i zvracet...;-)

1 0
možnosti
PK

Překoukl jsem se a četl jsem nadpis blogu jako "Podivné VAJEČNÉ představy....asi pod vlivem vaší profese a těšil se na inspirativní recepty pani Ministrině, které pobouřili profesionála, no jo má chyba;-D;-D

2 0
možnosti
Foto

;-D Podvodně jsem Vás nalákal... díky za návšrěvu :)

0 0
možnosti
ZD

Její přemýšlení je podobné soudruhům, kteří chtěli vychovat nového člověka. Ne ho směrovat, aby se novým stal. VYCHOVAT. Celá EU stojí po desetiletích socanských vlád na krají útesu.

8 1
možnosti
Foto

My jsme ovšem krok kupředu udělali. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Říkanka o velkém biči a malém dvorku by ani nebyla až zas tak nutná, bohatě by stačilo, kdyby jmenované bylo odebráno služební vozidlo se zákazem používat soukromé. Aby zkrátka musela chodit pěšky a nebo spolu s prostým lidem se mačkat a promořit v eMHáDé.

4 0
možnosti
ZD

Je to namyšlená kačenka, které funkce stoupla do hlavy. Zatím každé její vystoupení o tom svědčí.

2 0
možnosti
MB

Nechci otravovat s historií, viz dotazy. Po r. 1989 - "A řekni mi tatínku, kolik hod denně děd v obchůdku vlastně podnikal" ? 8-10 ? Zase ten nechápavý pohled - "Živnostník za 1 Republiky živnostnil 24 hod + 365 dnů v roce. Se starostmi lezl do postele a s ještě většími vstával ! Co vyvedla konkurence, Baťa. Za vše ručil svým jménem - ctí a veškerým, osobním majetkem. Vždy dodal - "A co vás vlastně na těch školách učí" ? Já sdělil, že ruštinu, rodič se vybulil ...

Dnešní době, by absolutně nerozuměl. Proč velké obchody ano - malé nikoliv. Proč M. Terezie v r. 1774 třídila docházku, aby reforma byla za 250 let v CR zrušena! Proč si dnešní velkopodnikatelé říkají vláda ? Proč si jejich aktivity platíme z daní? Že je prosazován koncept - Dluh, náš kámoš ! - Dobrý druh. Kdo nepobírá dotace - okrádá vlastní rodinu. Nu nevím, jak by děd uspěl, asi by nevěděl dne, ni hodinu ... !

Vůbec, ty výchovné recepty mých předků jsou nějaké divné ! Oni mleli - "Méně mluv - více pracuj" ! Dnes je to přesně naopak - Mel co chceš, hlavně věrozvěstuj, "že bude lépe" ! Úplně nejlépe bude, když - Námi placený, obslužný servis Stát = Nařídí soukromým formám ! Zřiďte 4 denní týden, přidejte dovolené. Vše završí Středovitý odborář, který určí, kdy se má celý průmysl zastavit ... !

Nevím, po obeznámení, by si zřejmě objednali drožku ! Kočímu zaveleli - "Zpátky na hřbitov" ! Pravda, moc veselé to tam není - Nicméně pořád je tam nějaký řád a pořádek ! O legendárním ministru Rašínovi, ani nemá smysl psát - Asi by se odstřelil samotný a atentátník, by nebyl souzen. Zatím jsme odsouzeni my ! :-)

16 1
možnosti
LH

Moc se těším na vládu pirátů ;-D

3 1
možnosti

Zdá se, že v případě téhle paní je Dipl.-Pol. ekvivalentem proslulého RSDr.:-)

13 1
možnosti
ZD

Nezdá, blouznivé názory, které nedbají na realitu a základní vývojové vlastnosti lidí jako takových a snaží se je převychovat - to je stejný kadlub! Zástupy novinářů, kdy je polovina zaprodaných a druhá zblblých tou samou ideologií to dotváří. Česká televize tomu u nás dává korunu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 644
  • Celková karma 25,51
  • Průměrná čtenost 2147x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik