Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J83a87n 33Š34i18k

11. 7. 2020 13:08

Děkuji za článek Filipe a nazvání věcí pravými jmény. Ty dojímavé řečičky o tom, jak tato kapela nemá s nacismem nic společného a jak mají kvalitní hudbu a skvělé písničky jasně těmi osmičkami sami vyvrací. Kdo to nechápe, měl by se vrátit do základní školy, protože se potřebuje naučit znova číst. Mohou hrát jako vesmírný symfonický orchestr. Pro mě jsou lidi, kteří hrají v takových kapelách odpad, protože manipulují s veřejností, jejich projevy nacismus skrytě propagují a jsou typickou ukázkou, jak se dá demokracie zneužít. Pro mě nestojí ani za odplivnutí a kdo zvažuje, že na jejich skvělé koncerty půjde, měl by si sám odpovědět jaký hnus podporuje koupí vstupenky. Hezkou sobotu a ještě jednou díky

5 7
možnosti
Foto

Díky pane Šiku :-)R^ a pěknou sobotu i Vám.

0 0
možnosti
Foto

Palec hore. Ale víte, co člověku dokáže tuto oprávněnou rozmrzelost spolehlivě obrousit? Když někde na netu narazíte na fotku typických fanoušků téhle kapely. To vám hned na tváři vykouzlí úsměv a je líp. :-)

4 0
možnosti
Foto

Díky za návštěvu....

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 1
možnosti
Foto

Dobrý den, mám podobný názor, ovšem vkus je záležitost čistě osobní, a sám si občas umím odpočinout u lehčího kýče... ale jakákoli propagace směru který vedl k holocaustu, masakrům a válkám by měla být nepřijatelná...

1 0
možnosti

Chápu to stejně jako ty, Filipe. Ona by ani ta demokracie neměla být bezbřehá. Aspoň ne tak, jak si to někteří vysvětlují.

3 1
možnosti
Foto

Ahoj Marie, no jasně... ideální stav by byl, kdyby nálada ve společnosti byla taková, aby si tohle zboží kupce nenašlo... Já si z toho dělám trošku legraci, ale fakt bych nikou nevyčítal blbosti mládí. Jenže ten screen jsem dělal před hodinou na jejich ofiko stránkách, to už není blbost mládí, to je jen kalkul.... ale se zločinnou ideologií, dle mě jasně za hranou.

2 0
možnosti
SB

Kapelu Ortel neznám. Vím, že nějaká kapela toho názvu existuje, ale to je vše. Zajímají mě dva jiné druhy hudby - klasická, ale i docela obyčejná dechovka, kvůli čemuž mi hodně lidí vyjádřilo i svůj posměch, ale mně se dechovka prostě líbí.

O Ortel se ani trochu nezajímám, přičemž důvody nejsou ideologické, nýbrž ryze hudební.

Ale vím, co by mohlo do značné míry snížit zájem lidí o případné náckovské skupiny, politické strany nebo spolky:

Kdyby oficiální politická místa začala reálně existující problémy nazývat pravými jmény a řešit nějakým kultivovaným způsobem.

Příměr: Ve válce existoval černý trh s potravinami, přestože hrozil trest smrti jak tomu, kdo prodával, tak i tomu, kdo kupoval.

Ani nejpřísnější opatření protektorátní státní moci, včetně skutečně vykonaných trestů smrti, to nezlikvidovala.

Co se však nepovedlo ani těmi nejdrastičtějšími opatřeními, to v pohodě zvládly samoobsluhy plné potravin. Když si dnes může každý koupit potřebné potraviny v potřebném množství, tak překupníci nemají prostor pro svou činnost.

Stejně tak platí, že když oficiální politická místa v Praze řeknou, že Česká republika má ty a ty problémy a že je bude řešit tak a tak, nebo když totéž řeknou oficiální politická místa v Bruselu směrem k EU jako celku, tak na tato témata přestanou mít monopol strany typu Tomio Okamura nebo tyhle údajně (opakuji, že tu kapelu neznám, proto tedy píši "údajně") náckovské skupiny.

2 2
možnosti
Foto

Dobrý den, no já si nemyslím, že berou neonacistické sklony nějak vážně, ale jak vidíte, koruna prostě nesmrdí, tak proč je nezobchodovat? Jinak ano, spoustu lidí k podobným ideologiím vede špatná politika posledních let. Dobrá politika nenutí lidi bát se... nebo se tomu alespoň snaží zabránit.

1 0
možnosti
JR

J25a21n 65R14á65ž

11. 7. 2020 12:29

Dokud může veřejně Ortel vystupovat, je to s demokracií u nás ještě stále dobré. A to je fajn!

9 0
možnosti
Foto

Dobrý den, či Heil Hitler ? Nevím, za mě ten druhý pozdrav s demokracií nic společného nemá... Díky za návštěvu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 648
  • Celková karma 25,54
  • Průměrná čtenost 2134x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik