Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na koncertu skupiny Ortel jsem byla před dvěma roky. Byl to pohodový zážitek, já na rozdíl od Vás, který jste asi studovaný muzikant, podle vaší kritiky, mám jeho hlas ráda a vůbec mi nezní hůře, jako ty vyvolené hlasy některých zpěváků, které vysílají naše rozhlasové stanice od rána do večera.

Jo a abych nezapomněla, pořadatelé neměli žádnou práci, žádné výkřiky oslavující nacismus se neozývaly, nedošlo k žádným incidentům, jen jsme všichni spolu s kapelou zpívali písničky, které nám připomněly, že jsme slavný národ a hrdý na svoji minulost. A ještě něco, koncert začal v 19.00, bohužel datum si již nepamatuji.

9 6
možnosti
Foto

Slavný národ? Opravdu? V čem? A nač z minulosti jste hrdí?

4 10
možnosti
JJ

J79a54n 34J95a46n72u10š71k73a

11. 7. 2020 17:42

Tak treba ty "jinotaje" s osmickama delaji schvalne kdyz uz maji tu nalepku a tim se vam smeji jak se chytate jak vosa na bonbon

5 0
možnosti
Foto

I když možná máte pravdu, chytají se toho i ti, kterých se tyto jinotaje týkají.

3 0
možnosti
JK

Cha, cha. Samozřejmě máte pravdu, ale teď jste pošlapal našim moudrým vlastencům bábovičky. Šahat jim na jejich vlastenecké idoly, to jste si dovolil hodně. Taky se na Vás vrhli jako koblihy na Kostelecké uzeniny. Pro ně je Ortel vrchol kultury, protože nic složitějšího nejsou schopni vstřebat. Krátká hesla chápou, nemusí přemýšlet a tak se tím ztotožňují. Pro VásR^.

8 3
možnosti
Foto

Pane Vracovský,

připojíte se společně s Martinem Braunem a Janem Šikem ke starostovi Řeporyjí Pavlu Novotnému? To je alespoň bojovník proti neonacismu dle "paramentrů" vyžadovaných naším současným mainstreamem:

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Nacisticka-p-co-Starosta-Pavel-Novotny-z-ODS-oslovil-kolegyni-z-jine-obce-kvuli-koncertu-Ortelu-Chce-jim-neco-provest-630284

2 6
možnosti
Foto

Já se připojím... Připojíte se vedle Adolfa Eichmanna, Josefa Mengeleho a dalších kteří tento pozdrav používali? Já Vás tedy rovněž veřejně vyzývám, připojte se... nebo mlčte.

9 3
možnosti
Foto

Jednou jsem tu uváděl rozbor několika písní z hlediska "literárního", tedy z umění, jak zacházet s veršem. Už jen z té křečovité neumělosti je patrné, že jde o tvorbu vyloženě účelovou. Tedy jak přilákat platící obecenstvo s určitým názorem.

Problém je spíš v tom obecenstvu. A umělec, který podléhá duševnímu obzoru jakési skupiny, není umělec.

5 2
možnosti

Poslechněte si "Mešitu" od Ortelu a budete mít jasno. Lepší varování před "mírumilovným bratrstvem" nenajdete. O ošklivé anketě "Zlatý slavík" a jeho skončení - to byl právě hlas lidu .

4 3
možnosti
Foto

Pane Řehůřku, mešita je také jediná písnička od Ortelu, která se dá poslouchat, aniž by vám to drásalo uši. Ale současně je to poza, protože podobných skladeb jsou mraky. Například od kapely Debustrol

1 0
možnosti
Foto

No, tentokrát zmizím na nějaký čas doopravdy... Žijeme ve zvláštní době, nacismus i komunismus získávají jakýsi nádech romantiky a lákavého zakázaného ovoce. Za sebe zkrátka říkám... NE.

8 0
možnosti
PB

P30e90t10r 52B87u15r30i78a43n

11. 7. 2020 15:38

Obě ideologie jsou odporné. Bohužel se dnes maskují méně extremistickými požadavky. Komunisté svobodou a právy jedince, nacisté vlastenectvím a ochranou tradičních hodnot.

A přitom všechny tyhle fenomény byly ještě před sto lety vysoce morálně ceněné a měly nefalšovanou hodnotu. Smutné.

7 1
možnosti
ND

Filipe co vás vedlo jít na jejich stránky a zjišťovat kdy a kde mají vystoupení?

2 0
možnosti
Foto

Přítel to měl na facebooku, inspirace...

1 0
možnosti
PB

P98e87t82r 36B23u73r39i69a75n

11. 7. 2020 15:11

A víte o tom, Filipe, že jste právě předvedl předsudečnou nenávist jako vystřiženou? Vzal jste skupinu lidí a přiřkl jim něco nedoložitelného jen na základě jejich vzhledu, či společných znaků.

6 1
možnosti
Foto

Zdravím, kde v článku je řeč o vzhledu? Spojitost mezi 88 a Heil Hitler a těmi kdo tuto symboliku užívají je dle mě dostatečně prokázaná.

4 0
možnosti

Na to, že je to prý blog o ničem, má tedy velmi poučnou diskuzi. Minimálně ve smysl...who is who?

Takže díky, Filipe.

4 1
možnosti
Foto

:-)R^ mít tak každý blog o ničem :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 648
  • Celková karma 25,53
  • Průměrná čtenost 2134x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik