Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

;-) Nejen na poutích bývalo slyšet ,,dryjáčníky", i když měli k dispozici megafon.. Ale, ohněm vodu neuhasíš, i když se bude odpařovat. Jen ta oblak z páry zůstávají;-)

8 0
možnosti
Foto

,,ta oblaka", POAŽMO I ČMOUDÍKY;-)

0 0
možnosti
Foto

Pavel Novotný jenom nazývá určité osoby tituly, které si zaslouží. Například takový komunista Luzar, co vyváděl u Jaromíra Soukupa, hraničilo se stařeckou demencí. Neskutečné. Jinak člen SPD Foldyna by mohl kandidovat na titul Škodič české republiky

20 10
možnosti
MV

Hakový krize odsuzujeme a srp a kladivo stále trpime. V tom máte hrůznou pravdu, Filipe.

19 0
možnosti
Foto

Dneska jsem u Romana Máci viděl fotku "našeho" Nočního Vlka se Železným křížem na rukávu. To je smutnej symbol dnešní doby, divím se, že nějak Rudoarmějec, kterým tam pokládali kytky nevstal a neprofackoval ho...

10 0
možnosti
JH

J83a42k28u54b 93H43o82z25a

9. 5. 2020 18:07

Máte to přímo ve svém blogu:

"Nicméně, dojde li na lámání chleba u nějakých podstatných voleb dostane naše "kavárnická část" po tlamě protože..."

Kromě uvedeného i díky panu Novotnému. Ten totiž kromě jiného odrazuje i některé z voličů ODS.

22 2
možnosti
Foto

Dobrý den, to teprve uvidíme co se stane, každopádně je to změna proti útrpnému pochodu na porážku. Díky za návštěvu...

5 0
možnosti
ZD

Vážený pane tentokrát nesouhlasím všemi deseti. Píšete, že pana Novotného někteří považuji za hrdinu a jiní za padoucha. Ve svém širším okolí neznám nikoho, kdo by je takto "milosrdně" hodnotil. Slibujete si nápravu této společnosti stupňováním hulvátství ? Mým názorem je, že pan Novotný je a nadále bude jen za šaška zaručeně zvyšujícího sledovanost jakéhokoliv pořadu. Pokud v něj vkládáte jakoukoliv podporu uvědomte si prosím, že by ho politické klání mohlo vynést na post nejvyšší - myšleno na premiéra. To je Vaše skryté přání?

A k té "neštítivosti se" volebního štábu pana Zemana! Vám bylo po chuti to co předváděl druhý kandidát? Myslím, že nactiutrhačné pojmenování "želé" věrně charakterizovalo jeho předvolební klání. A viděl jsem je snad všechny. Sám jsem pro sebe hledal nástupce a bohužel konstatoval jejich všeobecnou slabotu. Tak se jednooký stal podruhé slepým král.

18 7
možnosti
Foto

Dobrý den Zdeňku, můj hlavní kandidát byl Michal Horáček, ale v druhém kole jsem volil i když se sebezapřením Drahoše, to je asi tak vše co k tomu můžu říct. Díky za návštěvu....

4 0
možnosti
JP

Podle mého názoru, léčení psychopatem není dobrý nápad. :-)

30 1
možnosti
Foto

Dobrý den, byl bych v klidu, v rámci některých obvinění psychiatrická vyšetření podstoupil a mohu vás uklidnit... vše ok.

1 0
možnosti
Foto

Nic nového pod sluncem, vzpomeňme s pietou například zpodobnění Karla Schwarzenberga jako pankáče, oslovujícího mládež pospáváním ve Sněmovně a červenými ponožkami.

8 1
možnosti
Foto

Dobrý den, já si ho pamatuji dobře, asi nikoho z politiků a osob veřejně činných jsem neměl v takové oblibě jako jeho, tím jsem se nikdy netajil. stejně jako faktem, že hlas jsem mu dal až ve druhém kole když nám teklo do bot, už jsem mu "na stará" kolena ten kříž nepřál.

1 0
možnosti
Foto

Cituji: "Já si myslím, že na zhrubnutí celkových poměrů v naší společnosti má největší podíl chvíle kdy se začalo s přímou volbou prezidenta a sprostá lež ruku v ruce s chováním rádoby lidového intelektuála burana začala vítězit. Lidový Miloš Zeman a jeho tým se v podstatě neštítil ničeho aby vycídil prostředky ke svému zvolení do běla."

Je pravděpodobné, že s tím "intelektuálním buranstvím" se všichni inspirovali od Zemanova protikandidáta Karla Schwarzenberga, který používal podstatně vulgárnější slovník než "lidový intelektuál buran"...

Příjemné počtení zde: https://jaromirpetrik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=433828

7 5
možnosti
Foto

Takže když jste se sám a dobrovolně vzdal možnosti dále psát blogy, alespoň zde vnucujete odkazy na ty staré? Jak petříkovské. Bůů, škyt.

2 12
možnosti
JH

Znám ještě odpudivější vypatlance, nežli ty, kterým drží palečky rozšafný autor:-)

3 0
možnosti
Foto

Dobrý den pane Havránku a díky za návštěvu.

1 0
možnosti
  • Počet článků 648
  • Celková karma 25,56
  • Průměrná čtenost 2134x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik