Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ND

Nechci takový lék, který má tak těžké vedlejší účinky - průjmové účinky jsou životu nebezpečné...

Je otázka zda Česko potřebuje lék, jestli ano, pak je mnohem důležitější kdo ho bude předepisovat, kdo stanoví správnou diagnózu...

9 0
možnosti
Foto

Dobrý večer Nado, možná, že ne přímo lék, ale vnímám prostředí jako buď příliš kyselé, či zasadit... A to čistá voda nespravi.. :-)Diky za čtení i komentář...

0 0
možnosti
JD

Kdyz povazujete slusnost nade vsechno, tak nechapu, jak se muzete s takovym psychopatem ztotoznovat... Mimo jine, to, ze vyhral Zeman bylo hlavne proto, ze opozice k nemu proste neexistovala [>-]

17 5
možnosti
Foto

Dobrý den, je to jednoduché... jen slušnost není automatickým lékem na všechno, to jsem nikde netvrdil. A není psychopat, díky za návštěvu :-)

6 3
možnosti
Foto

To máte tak, lidé jsou buď slušní nebo neslušní.

Malá část těch neslušných je neslušná prostě proto, že ani jiná být neumí, jiné chování neznají, no a větší část si pokrytecky hraje na slušné. Jakmile však dostanou "příležitost" (tuto obvykle určují sami dle vlastních kriterií), stanou se z nich neomalenci. Na svou neomalenost jsou o to více hrdí, oč větší úsilí museli v minulosti vynaložit k tomu, aby se hned nepoznalo, že jsou ve skutečnosti neslušní. Ti neomalenci, co si pořád ještě uvědomují, že od nich jejich okolí slušnost přece jen očekává, pak alibisticka a trapně odkazují na spouštěcí moment (viz výše "příležitost"), který údajně může za to, že se chovají neslušně.

A při tom je to tak jednoduché - každý může být buď slušný nebo neslušný, přičemž VŽDY záleží pouze na něm samotném, kterou cestu si zvolí, a jestli má i na to, aby ji neopustil.

15 1
možnosti
Foto

Dobrý den, nemám moc co rozporovat, jen si prostě myslím, že povoz zpět na cestu z blátivé strouhy nedostaneme v sněhobílých šatech. díky za návštěvu :-)

3 0
možnosti
Foto

I50v49a39n 42M55a18r89e37k

9. 5. 2020 19:22

Problém je v počtu voličů prezidenta ČR a v počtu voličů, kteří dali hlas Novotnému. Pokud se tento týpek má stát tím "koštětem" který má zavést na politické scéně ordnung, tak potom nás chraň všichni svatí. RvRvRv

10 7
možnosti
Foto

Dobrý den, oni už mají dost práce (ti svatí) i bez něj, díky za návštěvu :-)

1 0
možnosti
Foto

Někdy 3.12. 19...jsem napsala blog Pravdoláskaři konečně přijali, že jsou k smíchu. Dobrá zpráva - tak tu máme Novotného

Tehdy mi někteří ;-)dávali najevo, že ho nemají rádi a že ohledně tohoto stylu a vulgarit tohle v politice žádný posun k dobrému neudělá. Neprojektuju si do něj zachránce a národního hrdinu, ale fandím mu velmi. Společně s historikem Pavlem Kosatíkem říkám..ten chlap totiž absolutně nemá mindrák. Nemá strach nazvat věci pravými jmény a jak je natolik svůj, nehrozí, že cokoliv vyhlašuje, aby mluvil za někoho, komu v službách. Nezkrotitelný Achilles, co jede na sebe, nekňourá o podporu a netančí kolem práva na svobodu. Využije jí. Uvědomuje si ji. Je volný. Jedině takový může stát proti typům, co o nich píšete. Totiž doba se před zhruba sedmi lety zlomila. A inteligentní je vidět, že starý Havlův systém slušné konfrontace nefunguje, naopak je žouželí, na kterou se ješte líp šlape. Smuténka...ale tak to je. Sama ODS říká. Je místy hrr, ale v jádru poctivý rovný chlap...a pracovitý. Já říkám- Když je jediný, kdo může, musí !!!:)))Zdravím, Filipe.

17 11
možnosti
Foto

Sice trochu krkolomně sepsáno, ale souhlas. Ten člověk opravdu není žádný hlupák.

5 1
možnosti
VH

Filipe není to ani můj šálek čaje, ale na tu sebrabku na hradě nejde jen mávat praporem...

5 4
možnosti
Foto

Já osobně mám k Novotnému dost výhrad. Ale pravdou je, že může tu politickou zatuchlinu trošičku oživit. Ale nečekám od něj nic významného.

9 1
možnosti
Foto

Ono i pohnout vodou stojatou je významný čin, díky :-)

2 0
možnosti
PK

V jednom rozhovoru profesor Budil řekl mj i toto? "Velký italský myslitel Giambattista Vico, který s šedesátiletým předstihem předpověděl vypuknutí francouzské revoluce, napsal, že povahy politiků se historicky mění v určitém cyklu. Nejprve se prosazují lidé nelidští a hrubí, poté velkodušní a hrdí, dále stateční a spravedliví, poté nastupují ti, kteří spojují zdání ctnosti s velkými neřestmi a oblibou u lidu, po nich přicházejí ponuře hloubaví jedinci, a nakonec ovládají politickou scénu nemravní a nestydatí zuřivci. Jsem přesvědčen, že pan Pavel Novotný se díky své proslulé bystrosti a sebereflexi dokáže sám vhodně zařadit".

A sám za sebe musím říci, že pan PN není můj šálek kávy, ale respektuji jeho obdivovatele.

6 0
možnosti
Foto

Dobrý den, díky za návštěvu i komentář :-)

0 0
možnosti
Foto

Karma a naprostý souhlas. Škoda, že Novotný nekandidoval v prezidentské volbě proti Zemanovi. Sprosťáka a hulváta totiž neporazí slušný člověk, ale pouze ještě větší sprosťák a hulvát. Novotný by měl šanci Zemana porazit, i když si myslím, že na rozdíl od Zemana toho hulváta jenom hraje.:-)

6 14
možnosti
  • Počet článků 648
  • Celková karma 25,56
  • Průměrná čtenost 2134x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik