Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Devastace Pavlem Novotným je asi přesnější název blogu. Je to jako kdybychom chtěli koronavirus přeléčit bojovou chemickou látkou. Politické dno je poměrně relativní pojem, který nemá přesnou definici ani kritéria k jeho vyhodnocení. Pokud se ho rozhodneme hledat, můžeme zjistit, že je stále kam padat. A můžeme zjistit i to, že na svou šanci nečeká nejen P. Novotný, ale i někdo jiný, o kom ještě nevíme, a kdo se může ukázat jako mnohem větší sekáč než Novotný...

Říkám si, jak by asi vypadala debata P. Novotného např. s M. Sládkem v jeho "nejlepších" letech. Určitě bychom chtěli něco podobného sledovat?

19 3
možnosti
MK

Filipe,musím přiznat,že článek o Vašem dědečkovi byl lepší - lehčí. S těmi symboly komunismu máte pravdu,nějak se na dodržování zákonů v jejich případě zapomíná. V jednom s Vámi ale nesouhlasím,pokud Vám vadí "hulvát" na hradě,jak můžete skousnout Novotného. Za mě je to ostuda nejen politiky ale i snad ostuda části Prahy,kterou reprezentuje. Doba je bohužel taková jaká je,ikdyž se mi příliš nezamnlouvá,taky už nejsem nejmladší...hodně zdaru...

14 2
možnosti
Foto

Dobrý den, nepolitické blogy mají většinou přidanou hodnotu někde jinde, o tom žádná. Ale stejně jako v reálu si do té politiky zabrousit neodpustím...Navíc, u piva to teď nejde, díky za návštěvu :-)

1 0
možnosti
JK

Medicína na zemanovský způsob, protivníky pourážet...Raději ne.

6 0
možnosti
Foto

Dobrý den, díky za přečtení i komentář.

0 0
možnosti
Foto

Omlouvám se, ale tuhle medicínu s díky odmítám.

23 2
možnosti
Foto

Dobrý den, omlouvat se jist není zač, díky za návštěvu .

0 0
možnosti
MB

Občas zde zmiňuji svého otce. Člověk "Staré doby", který si i v socialismu nesl své prvky živno výchovy. Plísnil mne za znečištěné boty, zmuchlaný kapesník - moje dlouhé vlasy ? Pohoršoval jej moderátor v TV, který měl ruku v kapse ... !

Měl nízký tlak, spolehlivě strčil hlavu do budky PNS a jakmile spatřil ty Rudé třešně - Halo novin, závratě jej ihned přešly ! Pohoršoval se nad Grebeníčkem - Ransdorfem na obrazovce TV .. ! Nechápal, jak se veřejně mohou vyskytovat ...

Tati, kdyby jsi dnes viděl tu srandu ! Agent Bureš bez problémů odsoudí své rodiče, bývalý komunista si hraje na prezidenta a je opakovaně souzen za lži, Vlci jezdí na motorkách a vyjí po hřbitovech, komunista k r. 1968 založil komisi na vyšetřování nárůstu DN ! Je i sváděna celonárodní bitva o pomník Koněva - Dutá socha 310 kg z bronzu štěpí opět charakter národa ! Jó, jde o tu skulpturu, kterou nechal postavit soudruh Kapek na oslavu vítězství Normalizace v ČSSR 1980. To byla ta doba, kdy jsi byl opět odeslán prát ovčí lejna, aby jsi se řádně sžil s dělnickou třídou ! Já myslím, že dnes, by tvůj nízký tlak byl docela zdravotně v pořádku ! Boty sice již mám i s kapesníkem čisté, no zase jsou zde jiné špinavosti ! ... :-)

12 4
možnosti
Foto

Dobře zakázali nám Koněva jako symbol normalizace. Kdy nám zakážou dívat se na válečnou epopej Osvobození, které v oněch letech stejně jako veškerá tehdy tehdy u nás vydávaná sovětská válečná literatura sloužila témuž, tedy ke zdůvodnění toho, proč je nutné se přimknout ke slovanskému dubisku.

1 4
možnosti
Foto

J35a18n 21Š41i46k

10. 5. 2020 6:00

Něco jako ohněm bojovat proti ohni...Ale takový je přece svět od pradávna. Stačí, když se podíváme na místní blog. Největší úspěchy sklízí hrubiáni, kteří sice nepoužívají sprostá slova, ale podstata jejich článků taková je. Pro mě je to o tom, na jakou stranu se přidám. A za mě na žádnou. Nebudu soutěžit s hrubianským blogerem a nemám potřebu volit ani jednu stranu těchto politiků. Kvůli tomu jsem se přestal dívat na fotbal a hokej, protože tam to prosáklo taky. Ten sprostý způsob hry bez fair play. Ano, jak mi řekla jedna kolegyně: Jsi asociál. Má pravdu, odmítám se účastnit této hry, nechci vyhrávat. Chci tím říci, že každý volíme stranu na které budeme stát. Já na žádné. Má smůlu, že moje generace je taková. A svět se nezmění, dokud neodejde pryč. A ona odejde a svět bude lepším, až přijdou mladší. To je moje naděje. To je moje strana na které stojím. Jsem smířen s tím, že s lidmi z mé generace a těch předchozích se jineho stylu hry nedočkám. Krásnou neděli Filipe.

10 0
možnosti
Foto

Máte v zásadě pravdu. Nejen ve sportu si našlo své místo umění až mistrovství, a to velice ceněné, nazývané taktickými fauly. A i ze sloganu i až definice parlamentní demokracie se jaksi vypustilo, že jde o férovou soutěž politic. stran ono ,,slovíčko" ,férová.

1 0
možnosti
Foto

Až tak hluboko jsme klesli? To snad ne...Leda ti, co P.N. tolerují...Rv;-O

8 6
možnosti
ZD

Neklesli - diskutujeme. Jsou zde někteří/některé, kteří/které neochvějně hájí stanoviska. Autor k nim ale rozhodně nepatří. :-)

1 0
možnosti
AM

Musím se opravdu jen smát nad naprostým zoufalstvím pseudodemoblogerů ;-D;-D.

A co na slušnácký politruk ???

0 3
možnosti
Foto

Dobrý den a fajn neděli.

0 0
možnosti
KL

Nevím jestli je správným řešením chtít hulvátství přebít ještě větším hulvátstvím. To totiž nemůže skončit jinak než tak, že se z naší politické scény stane jen slovní žumpa plná neuvěřitelného hnusu, ze které budou vyčnívat jako poslední zbytky slušné mluvy předložky a spojky.

I já si myslím, že pan Fiala nemá charisma. Ovšem to nemá dle mého soudu ani pan Novotný. Přitom ODS má lidi, kteří jsou charismatičtí a mohli by voliče zaujmout tím, že dokáží oponovat politickým konkurentům věcně a přitom bez zbytečného virválu. Třeba pan Zahradil. Jenomže kdo by se vzdával platu europoslance, že...?

19 2
možnosti
Foto

:))...ano, chtělo by to zkrátka někoho, aby byl lépe ovladatelný, nedalo to moc práce a nebylo tak těžké mu něco, co si neohlídá, hned zčerstva přišít a bylo by, žeano?...kdo půjde prostě snáz zatlačit - koukněte, jak je ODS zase nemožná, co?:)) A k tomu je jako bod dvě zapotřebí vzbudit u většiny lidí pocit, že každá věc vybočená mimo lajnu je přece hulvátství. Není. Zmíním klidně znova Karla Trčálka, co má vulgarismy v textech. A je stokrát mravnější v základu než některé zdejší tance servírované "jakoslušnosti"...vidte,paní Lhotská...?.Některým spisovatelům a režisérům se vyčítá, že je jejich dílo plné násilí. Nojo. Jenže to jsou v základu pacifisté. A jen nějak potřebují k těm, co jim to náslií docela pohodně extra jindy nevadí, to násilí dostat hezky natvrdo do obýváku. Aby jim věci sepnuly. Jak dobrý Pavel Novotný je i v tomhle, je prostě úžasné. Vadí;-);-D... Není nic lepšího pro otevření českých, silně antihavlistických, kebulí než právě toto.

5 10
možnosti
MP

Červené trenýrky mají vystřídat tygrovaná tanga......to tu ještě nebylo...

8 0
možnosti
Foto

;-DDobry večer, inu, vše je někdy poprvé...

2 1
možnosti
  • Počet článků 648
  • Celková karma 25,56
  • Průměrná čtenost 2134x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik