Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Cituji: "Do budoucna se tím nebudou otvírat stavidla pro hromadné žaloby pro jejich porušování "..

A není to náhodou tak, že rozhodnutím soudu se otevře prostor pro hromadné žaloby, které mohou položit naši ekonomiku? Každý, kdo podá žalobu se bude ohánět tím, že v inkriminované době vláda nepostupovala podle zákona a bude požadovat maximální náhrady za finanční poškození.

Pokud se mýlím, tak mne prosím opravte.

4 2
možnosti
Foto

Dobrý den, v tomto případě jistě. Ale pokud to zabrání do budoucna pokusům, nějak s tím vyběhnout, pak nastane efekt, který zmiňuji. Btw. i v bez toho rozhodnutí by žaloby přišli, faktem je, že v tomto případě v něm budou mít oporu.

4 0
možnosti
RS

Milý pane, máte to nějak popletené, stavíte právo a zákony nad lidský život. Rozhodnutí soudu říká, že špatné zákony, které umožnily takové nelidské rozhodnutí jsou důležitější než lidské životy.

1 4
možnosti
Foto

Dobrý den, když si to v klidu přečtete ještě jednou, pak zjistíte, že nic takového nedělám... a o nic takového nešlo ani tomu soudci.

1 0
možnosti
ND

Souhlasím s vámi, Filipe, nejvíce mě baví ty nářky nad ztrátou svobody, jako by to byl volební program vládnoucí strany.

Jak jsem kdesi psala, humor lze brát z několika úhlů, takže já ten prekec premiéra a některé fóry na tento prekec beru jako legraci, jiní a jiné fóry holt jako hloupost premiéra, čímž předvádějí hloupost vlastní.

Hezkou neděli, Filipe

1 0
možnosti
Foto

Díky Naďo, za komentář i návštěvu a přání fajn neděle rád opětuji :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 645
  • Celková karma 24,99
  • Průměrná čtenost 2144x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik