Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Díky, rozumné a věcné, bez zbytečných emocí. R^ Jen s jednou věcí částečně nesouhlasím - s děláním humorů na vrchního kecálistu. Ten člověk má až chorobnou potřebu všude se cpát, a tam blábolit. A moc mu to nejde. Zvláště v emocích. Jenže pak je krásně vidět, co všechno nehezkého se ukrývá pod pracně budovanou "tváří pro lid". A jelikož mu to evidentně nevadí, pořád se cpe, pořád blábolí - a humory vytváří on sám.:-) Nutno ale podotknout, že já nejsem na žádných sociálních sítích, takže je to možná opravdu virtuálním prostředím, ve kterém se pohybujete. O tom, že je až tak dobrej, že zachránil desetitisíce mrtvých, jsem se dozvěděl včera z jednoho vtipného videa na Youtube, jinak kde nic, tu nic.:-)

2 0
možnosti
Foto

Dobrý den, díky za komentář... níže plánovaný odpočinek od sociálních sítí určitě provedu :-)

0 0
možnosti
JL

Řekněme to takhle.

Vláda zpočátku postupovala správně byla si své role vědoma, posléze však svůj přístup změnila. Z jakého důvodu však následně tento správný postup opustila, soudu není zřejmé, respektive tento její postup není nikterak právně obhajitelný. Otázkou je, proč vláda takto učinila?

7 0
možnosti
TB

Jenom technická připomínka. Rozhodl jeden soud a ministerstvo zdrav. podalo nebo teprve podá kasační stížnost proti pravomocnému rozsudku, protože podle zase jiných právníků to český řád umožňuje, aby daná opatření vydávalo min.zdrav. a nikoli celá vláda... A vzhledem k nejednotnosti českých soudů se může stát, že vyšší soud rozhodne zase naopak.....jak občas fungují naše soudy nám ukazuje zářným příkladem kauza Nečesaný....

3 0
možnosti
Foto

Dobrý den, pane Vracovský, děkuji za Váš věcný a rozumný komentář. I když je mi jasné, že tato doba nadmíru jitří emoce, je potěšující vědět, že spousta lidí uvažuje rozumně. Jen nejsou tolik vidět a slyšet:-).

6 0
možnosti
Foto

Původně jsem chtěl dát tento komentář pod blog pan Hanniga, ale on neotevřel diskusi.

Pro ty, co nepochopili rozhodnutí soudu, uvádím polopatistické vysvětlení.

Když se dopustíte drobného dopravního přestupku, třeba špatného parkování, a lapí vás policista, zcela dle zákona a příslušných předpisů vám udělí pokutu, třeba 1000 Kč. To je naprosto v pořádku.

Ale když vám policista nedá bloček, dopustí se sám porušení zákona. Takže - teď tu máme dvojí porušení zákona. Vaše, a policistovo. Takže - pokuta byla uložena správně, ale - je právoplatná?

Pokud by to šlo k soudu, ten by policistovi uložil, že bloček musí vydat. Aby to nevypadalo, že si tu tisícovku chtěl strčit do vlastní kapsy.

A ten úhybný manévr vlády vypadal podobně, peníze na zákonnou náhradu strčil do kapsy. Čí? R^

12 2
možnosti
Foto

Pane Dvořáku,

cokoliv se dá polopaticky okecat...

Ale nejsem si jistý, jestli právě Vámi uvedený příklad sedí i na uvedený případ, o kterém píše pan Vracovský.

2 6
možnosti
AL

To není špatné.

Tato úvaha je logická a má něco do sebe.

Karma.

R^

3 0
možnosti
Foto

Díky za návštěvu i karmu :-)

0 0
možnosti
LH

Hodně dobrý a rozumný blog.... Líbí se mi že nevidíte všude spiknutí proti OSVČ a Babise jako jiní..... R^

3 1
možnosti
Foto

Díky za návštěvu i palec :-)

0 0
možnosti
LK

L85u98b24o98š 62K76r78i23m21l

26. 4. 2020 10:39

Naprostý souhlas s vaším blogem a naprostý nesouhlas s vaší odbočkou. Pokud by mluvil rodnou řečí, tak by mu bylo rozumět, ale on jen blábolí.

5 0
možnosti
Foto

Dobrý den no já už jsem zavalenej ze všech stran na sociálních sítích stále se opakujícím humorem, možná je načase se od nich chvilku odstřihnout. Díky za návštěvu i komentář :-)

0 0
možnosti
MV

Tohle téma je už blogersky téměř vydolovane. Ale máte pravdu, tahle země se pořád ještě jmenuje Česká republika, ne Babisov. Hezkou neděli, Filipe.

7 0
možnosti
Foto

Zdravím marku, no je to jeden z blogů, který vznikl protože jsem chtěl reagovat na něco u čeho není diskuze, a snad trošku jinak než ostatní ( vše jsem ale pročíst nestíhal), díky a fajnovou neděli taky přeju :-)

0 0
možnosti

R^

Dík za moudrá slova!

Quod licet Jovi, non licet bovi!

Ač si to naši politici myslí, nemělo by to platit v demokratické společnosti!

:-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 645
  • Celková karma 24,99
  • Průměrná čtenost 2144x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik