Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Články s uzavřenou diskusí nečtu. Připadá mi to, že autor je šťasten, že cosi vypotil a stydí se za to. Šoupne do éteru své věty a prakticky volá - Čau lidi - Já říkám čau !

Podobné polemiky jsou nekonečné a furt dokola. Bude lepší, když u stolu bude sedět 9 milionářů a 1 chudobný ? Zřejmě ano, pravděpodobně mu koupí i to pivo, zinspirují jej, jak konat. Proč se usiluje o opak ... ?

Dělnická třída prakticky zmizela. Měla přinést pokrok a zbavit se okovů. Dobře okoven je dělník ve Škodě Auto. Dohodou Odborů jde k 55.000 Kč + desetitisícové odměny. V pořádku, vydělali si na to. Co teď ? Asi se seberou a s rodinou pojedou do Alp, nebo Itálie lyžovat. Co tam zase budou dělat ? Revoluci ? Nebo jako Marvan Anděl na horách vyhazovat pojistky ? Já bych se autora zeptal - Nemohu, má uzavřenou diskusi ... Připadá mi, že se stále motá v okovech ... :-)

5 0
možnosti
Foto

Mě to občas naláká i bez diskuze..no :-)

1 0
možnosti
KT

Články dotyčného zásadně nečtu, vím proč. Na vaše doporučení jsem si tento přečetla a moji zásadu to jen potvrdilo. Na takový závistivý blábol, by mohl být hrdý každý Gottwaldův pohrobek. Je to k smíchu.

12 0
možnosti
Foto

Díky za návštěvu, snad jsem vám tím doporučením nezkazil odpoledne....

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
20 1
možnosti
MV

no jo, pan Cermak Libor...

0 0
možnosti
Foto

Nic si z Libora Čermáka nedělejte. Je to zbabělec. Nepřipouští u svých článků diskusi.

13 0
možnosti
Foto

Nic si nedělám, nebojte... a díky za nákuk :-)

0 0
možnosti
Foto

J47a39n 71Š53i88k

7. 4. 2020 14:47

Filipe R^ A upřímně. Mě osobně je jedno, jakou kdo dělá práci, protože každá má svoje. Výhody i nevýhody. Ať už s krompáčem v ruce, u pásu, anebo po nocích nad papíry. Z jedné práce stres, z druhé odrovnané ruce. Je mi však z duše protivné to prsení některých, já jsem ten... a kdo je víc. A zrovna my jsme ta kategorie, která to má nejtěžší. Kecy. Každý to má těžké, i ten státní úředník a kdo si myslí, že ne, tak ať si to jde zkusit. Zkuste se zeptat takových dam, co pracují na sociálce za málo peněz a co musí řešit. Všechny ty souboje tady vedou jenom k tomu, že se více rozděluje společnost a tady na blogu je to místní specialista. Ten, kdo si stěžuje, ať jde dělat tam, kde si myslí, že existuje práce snů. Neexistuje. Ani tam kde jsou luxusní auta, ani tam, kde jsou zadarmo stravenky. Proto se snažím pozdravit každého první. Uklizečku, manažera, pekaře, politika, živnostníka, je mi to jedno. Vážím si každé práce a možná proto, že jsem si nikdy na svoji práci nikomu nestěžoval, leda sobě. Měj se hezky

9 0
možnosti
Foto

Tak, každá dobře odvedená práce zaslouží úctu :-) Díky a přání rád opětuji :)

1 0
možnosti
RC

Libor Cermak je komunisticky traged schovany v CSSD. O tom, jaky je traged, svedci to, ze neotevira diskuze.

Dle meho nazoru by bylogy bez otevrenych diskuzi NEMELY byt ve vyberu dne.

16 0
možnosti
Foto

Otevření diskuze je právo každého, každopádně k tomu co reprezentovala tradiční soc. dem. má skutečně daleko...Díky za návštěvu.

0 0
možnosti
OZ

Ten chlapec je regulérní šílenec...

18 0
možnosti
Foto

Po dnešku mám také jisté obavy....

0 0
možnosti
JL

Některé blogery nelze brát vážně. R^

13 0
možnosti
Foto

Obávám se, že ne každý to tak ale má, podle čtenosti a karmy...:-)

0 0
možnosti
PS

P60e14t20r 39S46k47á79l77a

7. 4. 2020 14:35

Tak to je tedy síla. Už jsem to dlouho neudělal ale na Vaše upozornění jsem otevřel článek Libora Čermáka. Jako by vypadlo z Rudého práva a ne snad normalizačního ale spíš z padesátých let. Regulérní rozdmýchávání komunisty oblíbené "třídní nenávisti".

V mnohých italských lyžařských střediscích byla už řadu let čeština téměř převládající řeč a opravdu se nejednalo o žádnou "vyšší třídu". Od studentů přes rodiny s dětmi až po důchodce. On také týdenní pobyt tam vycházel často výhodněji než některá naše střediska. Ale pan Čermák o tom ví kulové, o to spravedlivějšímu hněvu dal ve svém článku průchod:-)

19 0
možnosti
Foto

Tak Čermák to vzal po soudružsku přes třídní boj....nejvíce komické na těchto lidech je, že ještě mají tu drzost nadávat ostatním do bolševiků a neomarxistů;-) Pokud by hloupost nadnášela, tak je Čermák už někde v sousední galaxii mezi těmi svými ufony...

17 0
možnosti
  • Počet článků 645
  • Celková karma 25,14
  • Průměrná čtenost 2144x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik