Děkujeme za pochopení.
P25e90t98r 28B71u82r37i41a17n
Karma.
Jednou dostala moje žena voucher na ubytování v botelu v Praze. Součástí bylo také gurmánské menu, což bylo tématem celého pobytu. Z věcí, které neumím vyslovit, si pamatuji jen polívku ze slávek.
Nikdy jsem nejedl tolik hnusů pohromadě a neměl po večeři takový hlad, jako tam.
Š38á64r58k38a 51A58n23d34r37l40o24v94á
Degustačního menu se obvykle nepřejíte.
Jednou jsme byli na Týdnu francouzské kuchyně. A polévka v tom hotelu byla z jedlých kaštanů. Nic podobného jsem nikdy nejedla. Neříkám, že bych se po ní mohla utlouct, ale byla dobrá.. I když zvláštní.
Po celém menu (5 chodů a zakončovalo se Creme brulee) jsem byla příjemně sytá. Ale ne přejedená k prasknutí.
H30o69r48s18t 18A58n90t36o93n 91H73a61s39l75b52a24u59e92r
Od Felixe bych se nechal obsluhovat i kdybych odešel hladový, ale zato ukojený
F89i20l41i22p 70V21r80a77c22o18v33s25k75ý
Jeje, jeho humor miluju , díky za návštěvu
M88a82r29e69k 39T79r63i74z78u49l79j43a72k
Souhlas, nemám nic proti, Filipe
Nemusím každý den, to vůbec, ale občas je to fajn
F84i75l22i81p 69V19r77a46c34o84v88s57k77ý
Jasně. Díky Vám za zastavení a palce Marku.
B95o36h80u77n27k69a 75J96a58k50u91b32c54o30v23á
Ještě nikdy mi nikdo "výtvarný talíř" nenaservíroval, tak nevím.
Ale třeba se mi jednou povede ochutnat nebo se z dali dívat a utirat si sliny
F36i45l62i71p 89V77r18a92c46o95v51s54k65ý
Určitě , díky za zastavení :)
M34a51r58t44i79n80a 11M67o47u97d70r61á
"Výtvarným talířům" fandím, ovšem jejich tvůrci nesmějí zapomínat na to, že jídlo má také zasytit, byť ne určitě ne "do bezvědomí". Jestliže se ocitnu v hotelu, kde "výtvarno" za nadstandardní ceny povýšili nad skutečné potřeby lidí vracejících se z túr, přičemž v širokém okolí není absolutně žádná možnost se najíst čehokoliv jiného než nabízí hotelová, navíc nijak zvlášť pestrá kuchyně, pozitivní recenzi opravdu nenapíši. Najdou se prostě tací, kteří tento trend zneužívají.
F73i95l86i26p 71V89r47a64c57o33v97s48k36ý
Dobrý den, o tom žádná. Spousta provozovatelů má zasadní problém s tím, že poskytují trochu jinou službu než odpovídá místu. Ale co Vám budu povídat, já se vždy těším někam na místa jako jsou mé oblíbené Korutany, kde jak víte, to mají v hlavě mnohem líp srovnané v tomhle ohledu.Díky za návštěvu.
J85o86s28e28f 86P41r31o28u31z40a
“Pinzetové vaření”, “marinovaný mech”, “dobře odvařené jídlo”, to jsou krásné výrazy. Jinak souhlasím, že je třeba si najít nějakou restauraci na radost a tam si, když peněženka za čas dovolí, zajít na nějakou ňamku. Škoda, že v mých třech vytipovaných pražských gastrochýších se nedostanu pod tisíc či dva za jednu návštěvu. Takže opravdu zřídka, ale zase s velkým těšením. Vzácné má zůstat vzácné.
F33i97l43i87p 73V48r21a67c96o63v10s37k13ý
Díky za návštěvu i příznivý komentář
M22a15r29i34e 60Š16í10p76k28o60v94á
Mě se ty "výtvarné" talíře líbí na podívání...ale prostě řízek je řízek!
Ale člověk má zkusit všechno. Aspoň jednou...aby věděl.
F53i94l24i49p 29V20r39a40c54o73v55s91k72ý
Maruško, když trefíte dobrého kuchaře, i ten umělecký talíř je zážitek... ovšem, řízek, je jediné jídlo, které se mě nikdy nepřejedlo, to je fakt , díky za návštěvu
J59a90n 18P21r39a51ž71á84k
Nezalezi jestli klasika, novinka nebo experiment, hlavne aby to bylo dobre
Š29á53r96k27a 77A52n70d96r57l47o59v36á
Jojo, taková kostka ve skluzu, to je bašta.
A super video, miluju Holzmanna.
- Počet článků 641
- Celková karma 26,42
- Průměrná čtenost 2157x
Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...