Děkujeme za pochopení.
P18e80t85r 70B81u71r51i10a23n
Karma.
Jednou dostala moje žena voucher na ubytování v botelu v Praze. Součástí bylo také gurmánské menu, což bylo tématem celého pobytu. Z věcí, které neumím vyslovit, si pamatuji jen polívku ze slávek.
Nikdy jsem nejedl tolik hnusů pohromadě a neměl po večeři takový hlad, jako tam.
Š31á26r23k56a 30A72n43d69r62l79o57v63á
Degustačního menu se obvykle nepřejíte.
Jednou jsme byli na Týdnu francouzské kuchyně. A polévka v tom hotelu byla z jedlých kaštanů. Nic podobného jsem nikdy nejedla. Neříkám, že bych se po ní mohla utlouct, ale byla dobrá.. I když zvláštní.
Po celém menu (5 chodů a zakončovalo se Creme brulee) jsem byla příjemně sytá. Ale ne přejedená k prasknutí.
H11o69r24s40t 84A25n87t53o67n 92H63a84s70l71b93a84u17e98r
Od Felixe bych se nechal obsluhovat i kdybych odešel hladový, ale zato ukojený
F90i50l97i25p 72V35r48a41c43o11v34s10k37ý
Jeje, jeho humor miluju , díky za návštěvu
M40a74r60e55k 60T57r12i84z46u90l14j94a59k
Souhlas, nemám nic proti, Filipe
Nemusím každý den, to vůbec, ale občas je to fajn
F65i25l82i30p 25V58r47a27c98o10v63s84k95ý
Jasně. Díky Vám za zastavení a palce Marku.
B87o90h53u81n85k28a 67J64a32k20u19b26c42o36v14á
Ještě nikdy mi nikdo "výtvarný talíř" nenaservíroval, tak nevím.
Ale třeba se mi jednou povede ochutnat nebo se z dali dívat a utirat si sliny
F24i54l59i92p 29V22r69a33c57o23v85s75k61ý
Určitě , díky za zastavení :)
M20a41r73t96i69n63a 69M20o41u64d14r84á
"Výtvarným talířům" fandím, ovšem jejich tvůrci nesmějí zapomínat na to, že jídlo má také zasytit, byť ne určitě ne "do bezvědomí". Jestliže se ocitnu v hotelu, kde "výtvarno" za nadstandardní ceny povýšili nad skutečné potřeby lidí vracejících se z túr, přičemž v širokém okolí není absolutně žádná možnost se najíst čehokoliv jiného než nabízí hotelová, navíc nijak zvlášť pestrá kuchyně, pozitivní recenzi opravdu nenapíši. Najdou se prostě tací, kteří tento trend zneužívají.
F93i42l15i72p 13V81r32a43c13o54v49s69k65ý
Dobrý den, o tom žádná. Spousta provozovatelů má zasadní problém s tím, že poskytují trochu jinou službu než odpovídá místu. Ale co Vám budu povídat, já se vždy těším někam na místa jako jsou mé oblíbené Korutany, kde jak víte, to mají v hlavě mnohem líp srovnané v tomhle ohledu.Díky za návštěvu.
J83o28s67e94f 68P10r52o15u54z90a
“Pinzetové vaření”, “marinovaný mech”, “dobře odvařené jídlo”, to jsou krásné výrazy. Jinak souhlasím, že je třeba si najít nějakou restauraci na radost a tam si, když peněženka za čas dovolí, zajít na nějakou ňamku. Škoda, že v mých třech vytipovaných pražských gastrochýších se nedostanu pod tisíc či dva za jednu návštěvu. Takže opravdu zřídka, ale zase s velkým těšením. Vzácné má zůstat vzácné.
F45i22l56i78p 66V92r82a88c54o17v91s27k36ý
Díky za návštěvu i příznivý komentář
M28a83r19i13e 52Š28í17p85k33o36v13á
Mě se ty "výtvarné" talíře líbí na podívání...ale prostě řízek je řízek!
Ale člověk má zkusit všechno. Aspoň jednou...aby věděl.
F79i50l52i45p 94V13r42a31c49o50v68s60k56ý
Maruško, když trefíte dobrého kuchaře, i ten umělecký talíř je zážitek... ovšem, řízek, je jediné jídlo, které se mě nikdy nepřejedlo, to je fakt , díky za návštěvu
J13a64n 49P29r64a94ž61á73k
Nezalezi jestli klasika, novinka nebo experiment, hlavne aby to bylo dobre
F65i91l49i20p 59V96r98a86c47o14v21s85k52ý
No jasně
Š98á26r50k47a 92A51n74d69r77l84o58v33á
Jojo, taková kostka ve skluzu, to je bašta.
A super video, miluju Holzmanna.
F78i86l31i38p 73V39r23a57c13o34v45s16k43ý
Ahoj Šárko, díky
- Počet článků 643
- Celková karma 25,74
- Průměrná čtenost 2150x
Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...