Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Filipe, ti co nikdy nezkusili podnikat, nemají ani páru, jak je to těžké. Jsou to zaměstnanci, kteří v případě pádu seberou svých pět švestek. Ale co živnostník, který splácí měsíčně i 50 tisíc, zastaví svůj dům a pak dopředu platí daně na příští rok....

A k tomu Andrej. :-(

Za chvilku to tu zase máme, žlutou republiku. Achjo.

Vám karma, člověče máte ještě horší sny, než já. To je co říct ;-D

6 1
možnosti
Foto

Díky Bohunko.... co bych za Vaše čtvrteční sny dal ;-D

1 0
možnosti
PB

P65e38t93r 29B13u90r38i28a30n

22. 2. 2020 15:13

R^ dobře napsáno. Babiš je klikař. Týpek s tak negativním profilem, že by ho mezi sebe nepřijaly ani tatarské hordy se dostane k lizu v době největší konjunktury ekonomiky, kdy nejsou ani poznat mnoha set milionové odtoky a kdy si může dovolit přidat důchodcům dvě stovky a sklízet za to aplaus. Prostě klikař non plus ultra.

8 1
možnosti
ČP

Jo, v tom - najít příležitost, chopit se jí a dotáhnout to, v tom je dobrý. Už od revoluce v 89. Proto je bohatý a teď i premiér. A bude jím do té doby, až ho to přestane bavit.

3 0
možnosti
Foto

Karma, řepkobaron nepotřebuje samostatně myslící a jednající živnostníky, potřebuje zaměstnance, které může ovládat.

5 2
možnosti
ČP

Vals ovšem, jak tak koukám, neovládá viďte. Někdo tu kdysi v diskusi na blogu psal, že smažíte koblihy, i na zakázku.

2 2
možnosti
Foto

Měl jsem sen, že jsem na poli potkal zemědělce, který měl v kbelíku jed na krysy a rozhazoval jej rukou po poli podobnými pohyby, jako kdysi rozsévači obilí. Ptal jsem se ho, proč to dělá a on odpověděl, že no přeci, jak nám pan Babiš říkal, že v naší vlasti hospodaříme a děláme všechno pro dobro našich dětí ;-(;-(;-(

4 2
možnosti
LH

No tak měl nakoupit 100 koček či co? Jak to poresite?

1 1
možnosti
AL

V kočáru s Andrejem Babišem

---------------------------------------------

Tak jsem se díval do snáře a znamená to .... závist. Ale kdo by dnes věřil na sny, že ano. Možná, že občan Artemidóros z Efesu nabídne výklad opačný. :)

Jinak, tomu Vodvářkovi moc nevěřím, žádná státní konta nikdy neviděl, takže jeho tvrzení je (jako většinou) na vodě.

Asi vás příspěvek nepotěšil, ale článku dávám karmu a přeji poklidný víkend bez negativních lidí.

:)

5 1
možnosti
MB

Arnolde dobré ráno ! Neideologicky - pragmaticky podávám hlášení z prostředí dědiny - Běžnému občanu se to lépe nedaří ! Již jsem absolvoval 2 schůzi k ČOV a je dobré slyšet ty hlasy lidu = Proboha, co furt vymýšlíte, hospodu jste zavřeli - krčmář nesmysly EET odmítl, stařík - před 4 roky jsem si pořídil umělohmotnou nádobu na odpad vod - K čemu mi bude, podobně s auty - prý si mám pořizovat elektrické ? Vážně, normální běžně zde žijící lidé se ocitají k realitě blaha a jsou z toho zoufalí ! ... Nechte nás žít ! ... :-)

6 0
možnosti
MB

V současné době se bavím jednáním EU o Rozpočtu - Zatím dohoda není :

Vznikl velký problém ! Kolik židlí se má vlastně nachystat pro ČR - Premiéra ? Kdo vlastně přijede ? AB, Bureš, osoba vyšetřovaná - stíhaná, člověk bojující na národní zájmy, nebo ten soukromník z Agrofertu ? Co tady vlastně chce, nemá být v rozhodujícím okamžiku za dveřmi ? To se již stalo, šel na WC a v době jeho nepřítomnosti Vláda ČR dala EU k soudu - Pak zase žádá ! Kočár sice kodrcá, nicméně zatím jede ... :-)

7 0
možnosti
Foto

Nepletete se, Filipe.

Nejsem prognostik, ale tvrdím, že za pár let, za jiné vlády, která zdědí ona prožraná konta a která bude muset provádět silně nepopulární opatření, budou Andrejovi vyznavači lkát, jak bylo za něj dobře.

Karma.

9 2
možnosti
PK

Dobré ráno, snil jsem o životě v cizině - splněno, snil jsem o vlastním podnikání - splněno,snil jsem o čtyrnohým kamarádovi - splněno....takže co jste si vysnil to se jistě splní a lepší čásky pro drobné podnikatelé jistě příjdou, apropos v mém okolí jich je mnoho a tváří se spokojeně a slovy amerických přátel jsou "Bready".

BTW dnes je v našich velkoměstech, Radnice, Zbiroh í masopustní veselice a tak at fouká či prší jdeme....pěkný vesel-ý den;-DR^

8 0
možnosti
Foto

Spokojení lidé jsou fajn, nicméně s podporou drobného podnikání to zkrátka u nás moc dobře nevidím.Užijte veselic, já finišuji s jedním projektem, tak musím využít dvou dní klidu a máknout.... :-) Díky za návštěvu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 640
  • Celková karma 26,39
  • Průměrná čtenost 2160x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik