Děkujeme za pochopení.
Z84d51e97ň32k50a 16O30r33t76o39v33á
Filipe, děkuji Vám za užitečně vtipný článek (možná spíš vtipně užitečný)!!!
A "žlutý hrách" mě rozesmál nahlas.
F88i32l98i25p 96V48r22a33c38o97v16s28k58ý
Díky, no ten je zábavný.... navíc z reálných základů
K88l22á96r15a 92T21ů64m95o64v45á
Ale každé malé dítě přece ví, že tupým nožem se pořeže nejvíc. Zelená polévka ze žlutého hrachu mě dostala, čekala jsem kdovíjaký trik. Spálený mám ukazováček (o troubu) a u cibule mě pálí spíš krájení, vždycky se mi to celé rozjede. Ale tak estetika v této fázi je na talíři snad šumák.
F40i55l96i10p 16V65r73a55c52o73v80s27k12ý
Jednou mi skutečně volala kamarádka a ptala se kdy zezelená , díky za návštěvu.
M37a81r38i49e 16Š27í98p24k78o33v49á
S cibulkou problém nemám, hrachovou kaši nebo polévku dělám z mraženého hrášku, takže je zelená až dost. Jo, spálený prst...následek neúměrné konzumace alkoholu v mládí:-))) Chycené víko remosky propálilo prst snad až kost.
A nože...ty musí být jak žiletka:-)))
Moc pěkný blog, Filipe!
F42i37l18i25p 39V64r73a37c33o86v68s68k98ý
Maruško díky za návštěvu i komentář
I48v16o 66Ž64á51č63e53k
To s tím tupým nožem je asi největší nesmysl. Jsem absolutní amatér, ale dbám na to, abych měl nože ostré. Tupým nožem se člověk řízne nejspíš a ještě nejhůř.
F33i64l71i57p 77V65r31a60c32o57v66s77k57ý
No jasně, přesto jsou jedinci, kteří to podceňují. Díky za návštěvu
F71i25l78i71p 70V27r48a90c74o92v26s58k67ý
Díky za návštěvu i palec :)
P65e17t45r 51O81m38e19l16k36a
Ještě že nejsem začínající kuchař Tobě karma.
A45r53n84o94l59d 18L66i50č93k82a
Pěkné s humorem.
Těch kuchařských fíglů je hodně. Naši kuchaři dávají do vývaru kostku ledu, je čistější, do rýže lžíčku octa, je bělejší, místo strouhanky rozdrcené oříšky a mnoho dalšího. Jsem rád, že nejsem kuchař, vařit poctivě je makačka a kuchař nikdy nevyhraje. Když je dobrý, je to remíza - host spokojen = kuchař spokojen.
Karma.
F93i35l57i60p 75V85r28a70c51o37v45s48k34ý
Ještě jsem si také pár triků nechal na další blogy, díky za návštěvu i komentář
J74a93n23a 95M28a47j12o38v69á
Hm...hromada hrnců pod oknem...to vypadá na kombinaci vaření s moderním uměním. Ještě takový cibulový nešika dostane cenu za plastiku roku. Stačí umělecky házet, ne?
R87o59m66a62n 17E51n83d97e46r97s
Abych vyhodil jakékoli jídlo u mě nepřipadá v úvahu a tak hned poprvé, když jsem začal vařit, někdy v deseti letech a začalo se mi to připalovat, tak jsem to hned podlil vodou. Popř. dnes i pivem:))
F80i82l64i49p 92V74r73a28c83o48v39s63k81ý
Praxe je nejlepší uciteldiky za navstevu
- Počet článků 641
- Celková karma 26,46
- Průměrná čtenost 2157x
Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...