Děkujeme za pochopení.
Z11d66e26ň27k45a 79O52r17t76o34v34á
Filipe, děkuji Vám za užitečně vtipný článek (možná spíš vtipně užitečný)!!!
A "žlutý hrách" mě rozesmál nahlas.
F37i19l40i94p 45V10r64a62c41o76v13s81k67ý
Díky, no ten je zábavný.... navíc z reálných základů
K57l51á91r57a 22T43ů15m84o43v73á
Ale každé malé dítě přece ví, že tupým nožem se pořeže nejvíc. Zelená polévka ze žlutého hrachu mě dostala, čekala jsem kdovíjaký trik. Spálený mám ukazováček (o troubu) a u cibule mě pálí spíš krájení, vždycky se mi to celé rozjede. Ale tak estetika v této fázi je na talíři snad šumák.
F42i50l25i20p 19V63r34a90c83o38v15s52k50ý
Jednou mi skutečně volala kamarádka a ptala se kdy zezelená , díky za návštěvu.
M44a71r21i47e 98Š34í46p97k83o57v69á
S cibulkou problém nemám, hrachovou kaši nebo polévku dělám z mraženého hrášku, takže je zelená až dost. Jo, spálený prst...následek neúměrné konzumace alkoholu v mládí:-))) Chycené víko remosky propálilo prst snad až kost.
A nože...ty musí být jak žiletka:-)))
Moc pěkný blog, Filipe!
F87i93l94i43p 29V49r92a45c14o62v93s84k54ý
Maruško díky za návštěvu i komentář
I52v76o 51Ž21á96č38e51k
To s tím tupým nožem je asi největší nesmysl. Jsem absolutní amatér, ale dbám na to, abych měl nože ostré. Tupým nožem se člověk řízne nejspíš a ještě nejhůř.
F23i50l31i66p 85V19r37a37c57o92v54s25k31ý
No jasně, přesto jsou jedinci, kteří to podceňují. Díky za návštěvu
Z69d39e57n64k88a 21S17v45o81b76o36d92o55v56á
Fíglů není nikdy dost.
F93i85l86i28p 27V94r46a80c53o21v61s62k83ý
Díky za návštěvu i palec :)
P18e76t14r 11O39m38e31l17k22a
Ještě že nejsem začínající kuchař Tobě karma.
F63i42l49i39p 90V15r41a72c94o73v39s61k42ý
Díky
A51r70n73o36l30d 84L87i85č45k12a
Pěkné s humorem.
Těch kuchařských fíglů je hodně. Naši kuchaři dávají do vývaru kostku ledu, je čistější, do rýže lžíčku octa, je bělejší, místo strouhanky rozdrcené oříšky a mnoho dalšího. Jsem rád, že nejsem kuchař, vařit poctivě je makačka a kuchař nikdy nevyhraje. Když je dobrý, je to remíza - host spokojen = kuchař spokojen.
Karma.
F37i97l68i76p 75V95r64a34c48o81v31s53k78ý
Ještě jsem si také pár triků nechal na další blogy, díky za návštěvu i komentář
J87a13r40o48s80l26a87v 33C31h74u34d42á37č12e17k
F46i29l35i27p 40V23r12a91c46o63v96s97k19ý
Díky za návštěvu i
J15a23n60a 29M27a93j48o27v53á
Hm...hromada hrnců pod oknem...to vypadá na kombinaci vaření s moderním uměním. Ještě takový cibulový nešika dostane cenu za plastiku roku. Stačí umělecky házet, ne?
F48i14l28i23p 12V15r32a43c44o48v92s56k86ý
No možné to je, díky
R29o55m14a23n 64E85n20d93e84r83s
Abych vyhodil jakékoli jídlo u mě nepřipadá v úvahu a tak hned poprvé, když jsem začal vařit, někdy v deseti letech a začalo se mi to připalovat, tak jsem to hned podlil vodou. Popř. dnes i pivem:))
F28i78l27i18p 24V15r24a42c63o89v92s79k31ý
Praxe je nejlepší uciteldiky za navstevu
- Počet článků 643
- Celková karma 25,72
- Průměrná čtenost 2150x
Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...