Neděle 29. března 2020, svátek má Taťána
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Neděle 29. března 2020 Taťána
Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

M43a78r25i87e 72Š74í94p24k31o76v95á 5982412984907

S cibulkou problém nemám, hrachovou kaši nebo polévku dělám z mraženého hrášku, takže je zelená až dost. Jo, spálený prst...následek neúměrné konzumace alkoholu v mládí:-))) Chycené víko remosky propálilo prst snad až kost.

A nože...ty musí být jak žiletka:-)))

Moc pěkný blog, Filipe!

+2/0
doporučit
21.2.2020 12:40
Foto

J17a56n70a 47M96a50j96o52v23á 4665822726933

Hm...hromada hrnců pod oknem...to vypadá na kombinaci vaření s moderním uměním. Ještě takový cibulový nešika dostane cenu za plastiku roku. Stačí umělecky házet, ne?

+2/0
doporučit
20.2.2020 22:59
Foto

J37a80n 43P70r41a64ž48á26k 4548807329320

R^Pobavilo, díky:-)

+2/0
doporučit
20.2.2020 20:31
Foto

Z68d97e50ň15k45a 70O32r12t30o86v48á 4737297888675

Filipe, děkuji Vám za užitečně vtipný článek (možná spíš vtipně užitečný)R^;-D!!!

A "žlutý hrách" mě rozesmál nahlas.

+1/0
doporučit
23.2.2020 17:52
Foto

K45l38á27r44a 58T18ů22m50o37v49á 2243644707668

Ale každé malé dítě přece ví, že tupým nožem se pořeže nejvíc.;-) Zelená polévka ze žlutého hrachu mě dostala, čekala jsem kdovíjaký trik.;-D Spálený mám ukazováček (o troubu) a u cibule mě pálí spíš krájení, vždycky se mi to celé rozjede. Ale tak estetika v této fázi je na talíři snad šumák.:-)

+1/0
doporučit
21.2.2020 13:50

I36v68o 40Ž25á65č73e28k 9380532729607

To s tím tupým nožem je asi největší nesmysl. Jsem absolutní amatér, ale dbám na to, abych měl nože ostré. Tupým nožem se člověk řízne nejspíš a ještě nejhůř.

+1/0
doporučit
21.2.2020 12:28

Z46d12e70n34k59a 55S32v67o45b59o57d19o52v14á 2862208894373

Fíglů není nikdy dost. R^

+1/0
doporučit
21.2.2020 9:47
Foto

P64e18t31r 17O47m59e29l21k14a 6875729125

Ještě že nejsem začínající kuchař ;-D Tobě karma.R^

+1/0
doporučit
21.2.2020 9:44

A71r20n88o89l84d 57L75i47č65k25a 7636185484980

Pěkné s humorem.

Těch kuchařských fíglů je hodně. Naši kuchaři dávají do vývaru kostku ledu, je čistější, do rýže lžíčku octa, je bělejší, místo strouhanky rozdrcené oříšky a mnoho dalšího. Jsem rád, že nejsem kuchař, vařit poctivě je makačka a kuchař nikdy nevyhraje. Když je dobrý, je to remíza - host spokojen = kuchař spokojen.

Karma.

+1/0
doporučit
21.2.2020 7:23
Foto

J90a19r82o16s22l69a40v 27C63h44u94d37á79č62e85k 7104365206625

R^:-)

+1/0
doporučit
20.2.2020 23:09

R56o85m55a47n 42E24n95d34e41r61s 4275515165

Abych vyhodil jakékoli jídlo u mě nepřipadá v úvahu a tak hned poprvé, když jsem začal vařit, někdy v deseti letech a začalo se mi to připalovat, tak jsem to hned podlil vodou. Popř. dnes i pivem:))

+1/0
doporučit
20.2.2020 22:05
Foto

Š52á39r20k30a 29M94e15d66k88o11v78á 7714365496620

Díváš se na Masterchefa?;-)

+1/0
doporučit
20.2.2020 20:48

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz