Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vám ta politika opravdu nejde. Mnoho věcí bylo i lepších, než jsou dnes. To není stesk nebo touha vrátit minulé časy, to je fakt. Mnoho věcí bylo horších, ale ty nejhorší věci se týkaly jen velmi malého procenta lidí. Možná větší procento trpí nespravedlností současného světa. Ale ti o tom nepíšou, pod mosty psát nemůžou a pod prášky jen těžko.

4 6
možnosti
Foto

Mohla byste, prosím, ty lepší věci vyjmenovat?

4 2
možnosti
RE

Pravda, vše je jen o lidech. Dnes to platí dvojnásob. Nedovedu si vůbec představit, že bych jel na organizovanou rekreaci a pokud ano, stejně jsem si tam vzal svojí partu a svůj svět:) Většina lidí to ale dodnes vyžaduje. KarmaR^

4 0
možnosti
AL

Z článku:

"A proto nemůže nic dobrého vzejít ze snah vrátit čas."

--------------

Škoda, že jsem se nedočetl. kdo nebo kteří chtějí vrátit čas zpět do socialismu?

Komunisté? Tak ti v žádném případě, to by museli vrátit své zprivatizované fabriky a firmy a jejich dnes málo. Důchodci? Kdepak, ti nadávají, že je málo vozíku v supermarketech a důchody se jim rychle zvedají. Babiš či Zeman? Nemají důvod, ti dnes vedou. Tak kdo?

6 5
možnosti
PC

Pane Ličko, výborná reakce!R^R^R^

5 4
možnosti
Foto

R^Ode mě karma, mnozí mladí nevědí a neumí si představit, mnozí staří idealizují a někteří (tehdy vyvolení) se stále nemohou smířit s tím, že přišli o své rudé výhody.

10 1
možnosti
PB

Nemáte v pět ráno připravovat spíš snídaně, místo mlácení příznivců rudých zítřků násadou od mávátka po hlavě? ;-D Karma.

7 0
možnosti
Foto

Spíš to je lehké pohlazení :D Vstával jsem brzy do školy, moc toho ani nenadiskutuji dneska, ale nějak ve mě pořád doznívají dozvuky posledních debat a muserlo to ven...Díky za návštěvu.

2 0
možnosti
PK

Asi je důležité si pamatovat minulost takovou, jaká skutečně byla, bez zbytečné nostalgie, pokud se třeba ve současnosti cosi nedaří protože pak jí už nebudete chtít v budoucnosti opakovat. Na druhou stranu né vše bylo na stopro nepoužitelné pro budoucí dny..

4 0
možnosti
Foto

I tento příspěvek mohu klidně podepsat, díky.

1 0
možnosti
Foto

Myslím, že současný marasmus je dán právě i podílem jakési nostalgie části občanů - spíše těch věkovitějších - kteří se tak nějak zuby nehty drží oněch "jistot", které už dávno nejsou. A milosrdná paměť vymazala všechno to odporné, co bylo a zůstaly jen hezké vzpomínky na mládí.

Karma, Filipe.

13 1
možnosti
Foto

Souhlasím, o tom to je... díky :-)R^

5 0
možnosti
  • Počet článků 648
  • Celková karma 25,52
  • Průměrná čtenost 2134x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik