Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

Krom karmy není co přidat R^.

5 0
možnosti
MS

pochybným experimentům ve jménu štěstí nás všech, rozpadne ten nejkrásnější projekt, na který se naše civilazace kdy vzmohla, projekt společné Evropy.

Zdroj: https://vracovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=739077

ono z toho hezkého snu, kterým společná evropa byla se časem stala noční můra vezoucí nás zpět k socialismu.

Been there, done that. :-(

9 1
možnosti
Foto

Dobry den, no já pořád doufám, že se to dá spravit, že můžeme... Díky.

1 0
možnosti
AL

Pro současnou historickou epochu Evropy reprezentovanou EU je charakteristická imigrace ze zemí třetího světa, která nabyla takového masového charakteru, že ji můžeme nazvat invazí. Evropské národy a Evropané se nacházejí v historickém bodě zlomu. Jejich kultura a civilizace v průběhu krátkého času buď zanikne, anebo se vzchopí k novému rozmachu. Jenom na morální odolnosti a odhodlanosti Evropanů a jejich národů záleží, která z variant se stane skutečností.

Současný EUkulturní socialismus, podporuje diktatury menšin, s konečným cílem jeho ideologie je zbavit národy Evropy své identity a vytvořením rasově- kulturního, menšinově-kulturního a etnického mixu.

9 2
možnosti
Foto

Jeden z největších leader je ten, že se chovají úplně stejně jako před posledním vrcholem této krize, v podstatě účinného nedělají nic. Jinak migrace jako taková je poroste fakt a bude v blízké budoucnosti hůř, pokud se s ní nenaucime žít, ano, pak nás čeká zánik.

2 0
možnosti
AL

... ve jménu štěstí nás všech, rozpadne ten nejkrásnější projekt, na který se naše civilazace kdy vzmohla, projekt společné Evropy...

Zdroj: https://vracovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=739077

----------------------------------------------------------------------------------------

Jste nepochybně vynikající kuchař, který umí uvařit vtipnou kaši a následně ji i konzumovat.

:-)

4 3
možnosti
ZD

S projektem EU je to jako s vidinami komunismu. Jen to pořád chtělo jiné lidi, jak říkal Menšík. Jenže noví lidé se toho nechytili a tak to skončilo. Pravděpodobně stejný kolaps čeká EU jestli se nevzpamatuje a nevrátí ke kořenům. Společná EU ano, ale NE společný stát všech v EU kam to levičáci ženou.

11 1
možnosti
JS

Souhlasím a karmaR^

Sám říkám pořád, že EU je skvělý projekt akorát je řízen špatnými lidmi a ti to dohnali až k brexitu a ke vzrůstající euroskepci a také vysoká zadluženost mnohých států EU je výsledkem levicových experimentů poslední dobou zabalených ještě i do zelena.

5 1
možnosti
JM

No ohledně té Británie nevím.. V 60 a 70 letech velmi toužila vstoupit do EHS, neboť ze zemí západní Evropy byl její ekonomický růst zdaleka nejpomalejší. A de Gaulle jim to blokoval, trošku škodolibě chtěl Británii potrápit za občasné ponižování během války. Nakonec se Britové dočkali.

Ano, dnešní EU je uplně jiná než tehdejší EHS. Ovšem Británie je proti EU, USA a Číně velmi slabým hráčem.

3 3
možnosti
JS

Británie buď zůstane i po brexitu pod sukní EU nebo se přisaje k USA, což podporuje silně i Trump, tak uvidíme, ale je to silná země a zajímavý trh pro každého tak, že by zůstala na ocet si nemyslím.

4 0
možnosti
AT

Ano. Brexit a opět suverénní a úspěšná Anglie je poslední nadějí, že se EU může změnit a získat důvěru.

5 1
možnosti
JK

Inu, společná Evropa byl opravdu dobrý projekt, jen ta realizace se jak vidno nějak zvrhla. Jak říkal pan Werich: "Na odbornou práci by měli být odborníci".

12 0
možnosti
DR

To si úplně nemyslím, poněvadž takový ekonomický slepenec nikdy nemůže fungovat. V tomto případě se navíc k moci dostali namísto těch odborníků především kariéristé a korytáři.

Gratuluji britům k brzskému odchodu z tohoto spolku. R^

7 4
možnosti
Foto

Díky za čtení i palec...

0 0
možnosti
Foto

Díky za návštěvu i palcaka:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 643
  • Celková karma 25,74
  • Průměrná čtenost 2150x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik