Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

EET je program závislý na tom co se do něho zadá, co se do něj nezadá to v něm prostě není. Proto program nemůže narovnat nic, ani gastronomii, ani cokoliv jiného, a už vůbec ne křivé charaktery. To je tak, když zloděj by chtěl lapit jiné zloděje.

2 0
možnosti
Foto

Díky za přečtení i komentář...

0 0
možnosti
Foto

Zajímavé, ani lidé, kteří se živí skutečně těžkou prací, a práce v gastronomii je v podstatě otročina, netuší, že by se bez zásahů státu uživili výrazně lépe. Tak snad už jen dobrá rada do života zcela zdarma, nepodporujte státní zásahy a bude vám výrazně lépe. Trh to vyřeší za vás, protože konkrétně gastronomie si své zákazníky získá a kdo to nedokáže, zkrachuje, pokud tedy nevsadí na vyváření pro pátý, osmý, desátý a jiný sjezd politiků a jiných lehkožívů.

2 0
možnosti
Foto

Dobrý den, díky za přečtení i komentář...

0 0
možnosti

Jeden z málo dobrých článků o EET!!!

1 0
možnosti

Většinu Vaších blogů kvituji kladně, ale je vidět, že ekonomická parketa není vaše silná stránka, doporučuji tedy se ji moc nevěnovat;-).

2 2
možnosti
Foto

Dobrý den, ekonom nejsem to je fakt, ale zrovna v tomhle blogu píšu o něčem co z praxe fakt znám víc než dobře.Věřte, či ne...:-)

0 0
možnosti

Autore, zapomnel jste na jednu vec. Kazde zvyseni dani se okamzite, zakonite, odrazi na vyssich cenach. Kdyz tedy bude presne podle vas, tak tedy budem platit o dosti vice. A nenavrhujte prosim likvidaci jidelen (je jich moc). Vam by se libil monopol ?? V kazdem meste pouze jedna ?

4 1
možnosti
Foto

Dobrý den, rozhodně nenavrhuji likvidaci funkčních podniků.Pokud podnik nemá na to aby zaplatil odvody za zaměstnance+ještě generoval zisk těžko může existovat. Vše se vyvíjí, klasické jídelny vytlačují bistra, to je otázka nabídky a poptávky.

1 2
možnosti

Kuchař by se měl věnovat kuchyni, protože dál jak za okénko kuchyně nevidí. To není z mé strany myšleno zle, ale hodnotím užitečnost tohoto blogu a rozhled kuchaře.

1 2
možnosti
Foto

Dobrý den, díky za návštěvu i komentář, pokud se pokusíte zareagovat adresněji, rád adresněji zareaguji....

3 0
možnosti

Naprosto souhlasím. Ono je toho hodně pokřiveného i v jiných oborech, jen u té gastronomie tomu každá hned rozumí. Je to asi pozůstatek dob, kdy se několika generacím vštěpovalo, že kdo nekrade, okrádá rodinu. Bývalo to prezentováno skoro jako hrdinství. Zdravím Filipe. R^

3 1
možnosti
Foto

Díky za komentář i návštěvu :)

0 0
možnosti
Foto

Problémem těhle článků je přesvědčení autora, že část majetku, který lidé získávají svou prací jim nepatří.

Stát je banda lupičů, kteří si své loupení posvětili zákony a cílenou indoktrinací vnutili všem morální kód, kterým si své loupení ještě glorifikovali.

9 3
možnosti
Foto

Dobrý den a díky za názor.No jistě si dovedu představit mnohem menší daňové zatížení všech, ovšem na nezastupitelnost státu v některých případech prostě věřím, na rozdíl od Vás.

3 1
možnosti

Proboha proč dneska kdekdo používá přechodníky, aniž by je ovládal? Je snad nepoužívání přechodníků zločinem? Nikoliv "věříc", nýbrž "věře"!! Vypadá to divně, co? Tak nepoužívejte přechodník ;-) ...

3 0
možnosti
Foto

Pokud jsem Vás rozčílil, nebyl v tom úmysl, díky za návštěvu :-)

4 1
možnosti

Myslím, že to, co přetrvává v gastronomii je především pozůstatek "výchovy" restauratérů a jiných pracovníků v různých bistrech, bufetech apod., minulým režimem. O tom by Vám mohl vyprávět jeden zdejší bloger, bývalý člen vládní strany. Ten měl RaJ na zemi. Doslova.

A kdyby komouši nepřerušili podnikání, nemuselo by se řešit ani nic podobného, jako je EET.

Šlo by to tak nějak samo.

Ale myslím, že se to snad (z)lepší:-))

12 0
možnosti
Foto

Ano v "devadesátkách" to takhle nastavila právě tato generace.Třeba pan ex premiér někdy na to téma taky písne...díky :)

2 0
možnosti
  • Počet článků 640
  • Celková karma 26,61
  • Průměrná čtenost 2160x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik