Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jednou taková demolice, jak píšeš, málem proběhla. I když tentokrát ne vinou hostů. Kdysi za bolševika, na jednom podnikové vánočním večírku v poněkud obskurním podniku nám kolega z rozmařilosti poručil "nějaký francouzský koňak" a byl bryskně obsloužen. Když později požádal o totéž, ale u jiného číšníka, bylo mu sděleno, že francouzský koňak tady nikdy neviděli. Inzultace tehdy vysela na vlásku.

Kdo bez viny, ať hodí kamenem,:-) Je to kolikrát oboustranné.

2 0
možnosti
Foto

Ano, také jsem zažil podniky servírující třeba zvěřinu a telecí, ač tam takové maso nikdy nepřijelo ;-D, ale všeobecně se ta situace v tomto ohledu hoooodně zlepšila.Díky za návštěvu i komentář :-)

2 0
možnosti

Filipe, myslím, že zážitků máte na celou knihu, ten blog je na ně krátký. Tak pěkný vánoční čas...ať za či před sporákem:-)))

3 0
možnosti
Foto

Díky a fajn dny i Vám Maruško :)

1 0
možnosti
AL

Když nepíšete o politice, působíte celkem sympaticky.

Když píšete o své profesi, tak je to dobré čtení.

Prosím nereagovat internetovými planými frázemi, raději mlčet.

Před lety jsme byli 2x v restauraci U Majáku a bylo to jako nebe a dudy. Poprvé se kamarád co nás pozval, omlouval za jídlo i obsluhu a podruhé byl perzonál zase milý a jídlo bylo opravdu dobré. Ale vždy bylo skvělé pivo.

Vím, že už tam nepracujete.

Karma.

1 0
možnosti
Foto

Díky za návštěvu i komentář, podstatou je že zůstáváme lidmi jeden jak druhý,když odmyslíte politiku ;-D, snad to není moc frázovité.

0 0
možnosti
Foto

Znám to, Filipe. Ty společnosti, které si myslí, že jsou tam sami. Řev od vedlejšího stolu, blbé ožralecké řeči a stupidní vtipy, kterým je možné se smát jen nad dvě promile.

Proto volím před svátky malé podniky s 5-6 stoly, kde nehrozí invaze podnikových celebrantů.

Pěkně napsáno, karma a hezký den.

2 0
možnosti
Foto

Díky za komentář i návštěvu :-)

0 0
možnosti
PK

No jo, tak jsme jací jsme my strávníci, na druhou stranu musíte k nám býti více empatický, vždyť platí, že nás muže jedlíky potěší více dobré menu , než to ,že žena velmi dobře mluví francouzsky....;-DR^

2 0
možnosti
Foto

Ale já hosty miluju i s jejich chybami, nebojte ;-D, díky za návštěvu :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 645
  • Celková karma 25,16
  • Průměrná čtenost 2144x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik