Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SL

"posypat si hlavu popelem, říct, že jsem nebyl statečný a proto jsem byl ve straně"!!

Já bych řekl, že to bylo trochu jinak ...

Statečný byl ten, kdo vstoupil a šel si za svým cílem (majetek a výhody) "přes mrtvoly", nehledě na "obecnou" slušnost :-P.

Ten, kdo tam byl z důvodů ideálů, ten byl jen slepý a neviděl lidi ;-D;-D;-D.

0 0
možnosti
Foto

Jako premiér budiž - nějaké řídící schopnosti určitě má. Ale pokud projde do reprezentační funkce presidenta, tak je někde opravdu problém. Jinak celkem rozumné zhodnocení R^

1 0
možnosti
JS

Má to háček, vy už jste zapouzdřeni a to vlastním přičiněním, vy jste to vyhrotili a postavili jako boj. Babiš jde na to mnohem chytřeji, řekne smířlivý proslov, jakoby natáhne ruku a klidně řekne, že je s tou vaší výzvou ztotožněn a řekne, že vlastně se celou dobu snaží o totéž a zároveň má výsledky, ekonomika šlape, lidem je něco do peněženek také přidáno, lidé v takové situaci neradi slyší bojovné a konfrontační tóny, mají obavu, že boj by ten současný trend mohl pokazit a to nechtějí a proto se budou dále držet toho co jede a co je odzkoušené. Bohužel za vlády stran opozice to docela drhlo a tak těžko může opozice doufat, že výzvou k útoku něco získá, naopak bude tím jen tratit.

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, ono prověření této teze je dle mě společně s hospodářskou recesí za dveřmi...díky za komentář.

1 0
možnosti
JS

Minulý 17. listopad - házely se kytice do koše.

Letošní 17. listopad - došlo k napadání osob. které se nám nelíbí.

Příští 17. listopad - budeme mít pendreky v rukou?

0 2
možnosti
JS

když se převezme třeba Francouzský model, tak to tipuji na nějaká hořící auta:-(

0 0
možnosti
JK

J98a88n 80K14o30z91á95k

20. 11. 2019 20:01

Slovo bděle jsem naposledy slyšel na vojně v 75.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, díky za komentář...

0 0
možnosti
Foto

J79a91n 24P92a86l84l22a69s

20. 11. 2019 19:52

Dobrý večer, myslím, že pan Babiš o prezidentský úřad nestojí. On potřebuje být v exekutivě, tam se rozhoduje o penězích. Z Hradu nic neovlivní.

A jestli mohu malou technickou - prosím, dělejte mezery za tečkami. Takhle text splývá.

1 2
možnosti
Foto

Dobrý den, moje paní grafička říká, že jsem grafický vrah recidivista...díky za návštěvu.

0 0
možnosti
PB

P62e78t19r 98B96u10r37i47a43n

20. 11. 2019 15:43

Souhlasím, karma.

5 0
možnosti
Foto

Ne.. Klaus mladší nemá co moc vzpomínat, pardon. Klaus mladší čelního přesdtavitele Francie, jen pro přihřátí své polévky nazve, jako křikloun, fašistou, Klaus mladší bohužel ztratil kredit dobrého odkazu morálky Sametu v počátcích. A jako takový má vědět, že hází rukavici půlce těch, co v Unii být chtějí a co se hlásí k jiným vztahům se Západem. Je natolik inteligentní, že má vědět, že tam budou ti, kteří tohle nějakým způsobem řeknou. Bere-li si dítě s sebou, je to cílený manévr. Momentálně se mu děje to, co chtěl. Litování a úkroky lidí zpět. Mluví se o něm..vyzdvihuje se lynč- dítě... tohle dojme vždycky.... Nemohl si nic jiného přát. Jestliže to omlouváme, zkoumáme a dáváme mu za pravdu, nenadávejme na ty, co využívají štít dětí, když je vyplivne moře...a nendávejme na ČT, když se věnuje dětem ve válce, dětem uprchlíků...nelitujme tedy ani Klause...vplul někam, kde mohl čekat potíže...

Letná i Václavák mají velmi mnoho chyb. Ale je to srocení lidí. Ne politika vyšších kruhů. Je to politika , která zatím jen říká a chce vidět, jak na tom jsme...kolik nás opravdu je... Ale nemá jen problemtické.např. Hutku, má i Václava Malého a má i konečně v akci Michaela Žantovského...s velmi důležitým provoláním

https://www.provolani19.cz/

a to cenu má... a dál se uvidí. Někdo se najde a Chvilkaři naléhají na lidi, aby v tom smyslu pokračování začali lidi přemýšlet a zapojili se. Mně je naopak sympatické, že se nikdo z nich nevyhlásí za personu, která to tu konečně napraví...

5 6
možnosti
Foto

Přesně to samé udělala Petra Paroubková ještě jako milující manželka, když vzala malou dcerku na demonstraci, o které se vědělo, že na manžela Jiřího budou létat vejce a celkově, že to bude mela. :-)

2 3
možnosti
FS

Už už jsem vám pane autore chtěl dát karmu, ale pak jsem si uvědomil o co vám jde. Zřejmě o to, vystrčit do popředí mladého pana Klause,, který nemohl padnout daleko od "Stromu" orientovaného na Východ a na PPF ! A navíc tento "strom", jeho tatínek mu dělá zahraničněpolitického poradce v jeho straně!

Zřejmě vám jde zejména postrašit lidičky vojákem (protože kamarádovi ve 14 ublížili verbíři do ČSL!!!).Já naopak jsem všemi deseti pro generála Pavla, mnohokrát prověřeného a aktivního zastánce naší prozápadní orientace!!

5 4
možnosti
IV

Naprostý souhlas.R^R^

1 1
možnosti

Význam Milonu chvilek a jejich demonstrací vidím převážně právě jen v oblasti volby prezidenta - aby na tomto postu byl někdo, za koho se lidé nemusí stydět, se shodne opravdu dost lidí. Ovšem něco úplně jiného je to v oblasti běžné politiky a parlamentních voleb. Protože na Létné se sešli lidé, kterým společně vadí Babiš - ale mají zcela jiné představy o tom, kdo a jak by tady měl vládnout.

2 0
možnosti
Foto

Dobrý den a děkuji za zastavení i komentář...

0 0
možnosti
  • Počet článků 643
  • Celková karma 25,74
  • Průměrná čtenost 2150x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik