Diskuse
Množení kuchařů bych zakázal
Děkujeme za pochopení.
Z33d38e92ň55k31a 37O83r31t28o49v80á
Filipe, já bych kuchařům množení povolila. Je to možná jediná činnost, při které nevaří.
F51i63l92i75p 93V81r61a38c61o74v75s51k59ý
je možné dostat kuchaře z kuchyně...ale není možné dostat kuchyni z jeho hlavy...díky za návštěvu
M84a78r96e13k 40V93a34l25i20č59e71k
Pomijivou práci kuchařů miluju. Je k sežrání...
J91a51n 67P94r73a32ž12á57k
Filipe, vím, že je to nezdravé, ale nemůžu si pomoct, po Vašem povídání a fotkách se prostě na noc trochu nadlábnout musím
F86i42l70i52p 40V80r90a34c25o65v41s13k30ý
Díky, no snad Vám nebylo na noc těžko :)
F18i72l81i21p 87V35r38a50c86o56v24s14k77ý
Díky za návštěvu i karmu...:)
N91a19ď75a 12D36u67b66c50o44v11á
Mají to hezký a já doufám, že se změní móda pokecanych talířů a vršení jídel na sebe, ale co už, já nejsem směroplatná, :-) ať se daří
F92i17l67i49p 95V51r53a54c73o27v88s61k79ý
Dobrý den Naďo, ono je ve finále jedno jak je jídlo naservírované, to podléhá trendům, ale musí být sakra dobré na chuť, to je stálice, která nehasne :)
M57a68r12e97k 85T24r54i56z16u78l15j36a88k
Nádhera, Filipe! Nedávno jsem na cestách navštívil dvě různé restaurace a měl jsem pocit, že v obou vaří dobří kuchaři, Pošmákl jsem si, neměl jsem po jídle pocit jakéhosi ubití a únavy, (což se po špatně udělaných jídlech bohužel stává).
Můžu potvrdit, že když je v hospodě dobrý kuchař, svět je o něco krásnější. Koukám, že i Vy děláte svět krásnějším a to není málo.
(Mimo téma bych měl drobné doplnění k hříbkům pečeným na plechu v troubě. Hustá smetanová omáčka, která vznikne na dně plechu, je skvělá jak s čerstvým chlebem, tak zejména s rýží. Ale musí se péct pouze praváky, pak je to absolutní špička.)
F75i30l25i12p 13V72r70a88c13o29v85s42k97ý
Díky no snažíme se... a hříbky snad zkusím o víkendu, chtěl jsem původně do lesa dneska, ale bacil mě nějaký bacil tenhle týden, tak jsem ještě hodný a v teple..
P57e24t85r 88B18u68r65i81a21n
toho kapra bych si nedal. Vadí mi tam ta pěna.
F54i65l90i25p 96V59r37a43c96o55v32s76k82ý
Dobrý den Petře, no my pěníme pořád.., tahle křenová byl loni náš velký hit, nejen ke kaprovi, ale i k uzenému hovězímu...Díky za zastavení.
J26i12ř73í 65Ř73e35z12n64í77k
Množení kuchařů, tak jako řezníků by zakázáno být mohlo, ale nepovolují se zákazy množení Kuchařů a Řezníků. Na mnogo.
F50i30l58i76p 51V57r36a20c77o98v30s46k47ý
To jistě ne, to bych si nedovolil díky za návštěvu.
- Počet článků 641
- Celková karma 26,18
- Průměrná čtenost 2157x
Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...