Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

P58a72v93e59l 78D31v12o40ř44á39k 5409215104590

Mnoho kuchařů, strávníkova smrt. ;-DR^

+5/0
doporučit
10.10.2019 18:03
Foto

J94a90n 72P94r17a81ž85á76k 4658507419100

R^Filipe, vím, že je to nezdravé, ale nemůžu si pomoct, po Vašem povídání a fotkách se prostě na noc trochu nadlábnout musím:-P:-)

+3/0
doporučit
10.10.2019 21:21
Foto

Z21d91e91ň76k40a 62O92r59t30o87v69á 4647297218865

Filipe, já bych kuchařům množení povolila. Je to možná jediná činnost, při které nevaří.;-)

+2/0
doporučit
11.10.2019 7:44

M66a61r60e10k 67V13a25l35i68č55e72k 2261329594710

Pomijivou práci kuchařů miluju. Je k sežrání...

+2/0
doporučit
10.10.2019 23:17

D95a38v19i47d 31V90l47k 6526615988587

Super blog FilipeR^

+1/0
doporučit
11.10.2019 13:31

M17a10r73e12k 13T39r87i69z98u20l13j88a41k 8420176767657

Nádhera, Filipe! Nedávno jsem na cestách navštívil dvě různé restaurace a měl jsem pocit, že v obou vaří dobří kuchaři, Pošmákl jsem si, neměl jsem po jídle pocit jakéhosi ubití a únavy, (což se po špatně udělaných jídlech bohužel stává).

Můžu potvrdit, že když je v hospodě dobrý kuchař, svět je o něco krásnější. Koukám, že i Vy děláte svět krásnějším a to není málo.

(Mimo téma bych měl drobné doplnění k hříbkům pečeným na plechu v troubě. Hustá smetanová omáčka, která vznikne na dně plechu, je skvělá jak s čerstvým chlebem, tak zejména s rýží. Ale musí se péct pouze praváky, pak je to absolutní špička.)

+1/0
doporučit
10.10.2019 18:20

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz