Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Díky, pane Filipe - hlavně za to, že dovedete být ve svých názorech objektivní. Pěkný víkend Vám přeji... ;-)R^

0 0
možnosti
Foto

Možná, že pan Zaorálek konečně dospěl v politika. Který se nepodělá před Čínou, jak tomu bylo u našich 4 předáků státu před cca 2 lety. Dosáhne totiž jediného, že ho bude Čína považovat za partnera. Ty čtyři má za šašky, z kterých má srandu.

9 0
možnosti
Foto

To je přesné. Ti čtyři svým hanebným podlézáním Číně dosáhli prakticky jen jediné věci. Ponížili sebe a ponížili obyvatele naší země. Čest je jenom jedna. Číňané pohrdají těmi, kdo jim podlézají. (ale nejenom Číňané, na tohle by měli stejný názor i Japonci nebo Korejci)

Jsem proto vděčný za takové politiky jako ministr zahraničí Petříček, anebo také svým nynějším chováním Zaorálek. (Ostatně Lubomír Zaorálek zaujal dle mého soudu rozumnou, konstruktivní pozici i ve vztahu k podobným kauzám, jako byla pomstychtivá "čistka" ministra Staňka vedená proti renomovaným ředitelům významných kulturních institucí)

Ne, že bych tyto dva politiky (Petříčka a Zaorálka) idealizoval a nejsem ani volič ČSSD, ale zdá se, že dělají svoji práci docela rozumně, A hlavně, ve prospěch občanů této země.. Konečně aspoň někdo.

6 0
možnosti
Foto

Zaorálek mile překvapil. Akorát že našemu moudrému prezidentovi se z toho zhorší zdravotní stav. Za článek karma. Mám stejný názor.

11 0
možnosti
PK

Já s panem Z. nesouhlasím, byl ministrem MZ a měl by vědět cosi o diplomacii, jeho způsoby jsou buranské a primitivní. Číňany měl utřít decentně a s noblesou. Bohužel snad by to zvládl jedině náš nynější velvyslanec ve Státech.

A s MZ nesouhlasím vůbec, jeho vyjádření bylo v daný okamžik nemístné a pokud se chtěl omluvit ,že schválil atak Srbska měl tak učinit v soukromém rozhovoru, toto byl typický příklad nechtěného.

5 0
možnosti
Foto

Vláda, která financovala státní návštěvu prezidenta, věděla dobře, co se může stát, jak vyplývá z prohlášení Babiše, že názory prezidenta na Kosovo jsou dlouhodobě známé.

Babïš je v tom namočen až po uši.

1 1
možnosti
  • Počet článků 645
  • Celková karma 24,99
  • Průměrná čtenost 2144x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik