Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rv Když prezident veřejně na mezistátní návštěvě něco pronese, nemůže to být osobní věc! Normální prezident se drží linie vlády! !!!!!

2 0
možnosti

Rv Když prezident veřejně na mezistátní návštěvě něco pronese, nemůže to být osobní věc! Normální prezident se drží linie vlády! :-)

1 0
možnosti
Foto

Cituji:

"Přeci jen se objevil mezi politiky někdo kdo nepanáčkuje před mocnostmi jen proto, že jsou mocnosti."

Což o to, s tím bych souhlasil, proč se ale před USA doslova lokajsky plazíme po břiše a nadšeně podporuje každou jejich agresi a zločiny, které ve světě rozpoutají?

1 3
možnosti

A samozřejmě zasloužená karma R^:-)

2 0
možnosti

Pana Lubomíra Zaorálka jako silně levicově orientovaného moc nemusím. Nicméně tentokrát se zachoval jako chlap s koulemi. :-)R^

9 0
možnosti

A ne poprvé. Jeho tehdejší vyjádření na adresu USA ohledně Venezuely bylo naprosto výstižné, škoda že v době kdy už nebyl ve funkci:

„Na jedné straně vyhlásíte sankce, takže zhoršujete situaci v zemi, na kterou doplatí nejvíc lidé, kterým pak posíláte humanitární pomoc, to je ta schizofrenní věc," uvedl Zaorálek.

2 1
možnosti

Zaorálek s koulema, no to je smích.

Škoda, že se Zaorálek nechoval jako suverénní ministr suverénní země v době "Petice čtyř", kdy byl ministr zahraničí. Asi tehdy ještě koule neměl. Mohl přeci na protest podat demisi, předvolat si čínského velvyslance a tak. A on tehdy držel hubu a krok. A židli. Je to normální pokrytec, a vy z něj děláte pomalu vzor pro prvňáčky.

1 0
možnosti
Foto

R^

Jsem vděčný za takové politiky jako ministr zahraničí Petříček, anebo také - svým nynějším chováním - ministr kultury Zaorálek.

Ne, že bych tyto dva politiky idealizoval a nejsem ani volič ČSSD, ale zdá se, že dělají svoji práci docela rozumně, A hlavně, ve prospěch občanů této země.. Konečně aspoň někdo.

Ale pokud jde o "osobní názor" pana Zemana na Kosovo, tam s jeho chováním na oficiální návštěvě Srbska velice nesouhlasím. Tohle jsou bohužel velmi nebezpečné výroky, které s sebou nesou fatální riziko destabilizace tak citlivé části Evropy, jakou Balkán stále je.

Zdravím :-)

10 0
možnosti

Mí rodičové s nadšením sledovali - Český film „Obrácení Ferdyše Pištory“. Je radostné sledovat, že vedle mladého člověka Tomáše Petříčka se objevuje i Luboš Zaorálek. Mají mnoho společného - Zpištorovatěli ! Mají rozum a dokonce i nějakou čest . Ruku na srdce, v roce 30 výročí 1989 náplast chabá - No, pravda = Nemáme výsledky jaké jsme si přáli - Nicméně ta pěkná čtyřku z dusíku. Nebo ta rovnováha na páce kultury a zahraniční politiky - že. To jsou dvě první vlaštovky. ... [>-]

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS